Pauza de lectură: Câteva motive să iubești viața, Matt Haig

 

Se spune că cea mai minunată priveliște nu e vizibilă de la baza muntelui. Cele mai vechi clieșee rămân și cele mai adevărate, iar cheia stă cu siguranță în cât de departe crezi că e luminița de la capătul tunelului.

Prin cartea Câteva motive să iubești viața, Matt Haig vine în ajutorul celor care experimentează căderi emoționale sau depresie cu o suită de sfaturi deloc complicate, ci mai degrabă prietenești, explicate din propria experiență.

Puterea exemplului devine cel mai eficient medicament

The Guardian: „Nu este doar o carte de self-help, ci un răspuns personal, intens și creativ la o perioadă de criză profundă și relatarea felului în care un om s-a întors de pe marginea prăpastiei.“

#fragment

„O conversație prin timp – partea întâi

EU ATUNCI: Vreau să mor.

EU ACUM: Ei bine, n-ai să mori.

EU ATUNCI: Cumplit!

EU ACUM: Nu, e minunat. Ai încredere în mine!

EU ATUNCI: Nu fac față durerii.

EU ACUM: Știu, dar va trebui să reziști. O să merite.

EU ATUNCI: De ce? Totul e perfect în viitor?

EU ACUM: Nu, sigur că nu. Viața nu e niciodată perfectă. Și încă mai intru în depresie din când în când. Dar sunt într-un loc mai bun. Doare mai puțin. Am descoperit cine sunt. Sunt fericit. Chiar acum, sunt fericit. Furtuna o să se termine. Crede-mă.

EU ATUNCI: Nu pot să cred.

EU ACUM: De ce?

EU ATUNCI: Ești din viitor, iar eu n-am niciun viitor.

EU ACUM: Tocmai ți-am spus…”

Soluția e aici! Descoperă Câteva motive să iubești viața și Cum să oprești timpul, într-un pachet special Matt Haig: bit.ly/matt-haig

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.