„Până la sfârșit”. Descoperă cea mai nouă carte scrisă de Irina Binder

Irina Binder, autoarea seriei Fluturi, fenomenul editorial care a devenit besteller național, continuă povestea îndrăgitei serii cu noul roman Până la sfărșit (Fluturi, vol.4).

După succesul volumelor Fluturi, tânăra scriitoare promite în cea mai recentă carte un carusel de emoții și o poveste care surprinde din nou piața de carte românească.

O nouă perspectivă, de data aceasta masculină!

Întâmplările dintre Irina și Robert nu s-au încheiat. Redescoperă  o poveste de dragoste în care domină deopotrivă pasiunea și slăbiciunile umane. Din 6 mai, data de lansare a cărții, vei afla toate răspunsurile de care ai nevoie!

Fragmente din cartea „Până la sfârșit” – Irina Binder

„Dacă stau bine să mă gândesc, orice îmbrățișare ar putea fi ultima pe care o oferim sau ultima pe care o primim. N-avem nicio certitudine că vom revedea omul de care ne despărțim pentru câteva minute, ore, zile sau luni și că vom avea o altă ocazie să-l îmbrățișăm, să-i spunem cee ace simțim pentru el, să-I facem o bucurie. N-ar trebui să mai amânăm nimic. N-ar trebui să ne luăm rămas bun niciodată fără ca omul de care ne despărțim să știe cât îl iubim. N-ar trebui să lăsăm nici un om în urma noastră fără confirmarea că este prețuit și că este în siguranță în sufletul nostru. Și n-ar trebui să plecăm din lumea asta cu lucruri nespuse.”

”Oare cât timp din viața noastră suntem cu adevărat noi înșine și cât timp purtăm măști? Unii dintre noi trăiesc atât de mult cu măștile pe suflete, până când, într-o bună zi, ajung să se confunde cu ele și uită chiar și ei înșiși cine sunt cu adevărat.”

„- O să mă poți ierta vreodată? – Nu știu. Am impresia că sunt prea multe de iertat pentru puținul timp pe care-l am.”

O găsești disponibilă pentru precomandă, cu TRANSPORT GRATUIT + CADOU un semn de carte fluture:  bit.ly/pana-la-sfarsit

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.