„Confesiunea unui preot”, Sierra Simone

Fragment:

❝Am așezat-o pe altar, dar nu am întrerupt sărutul, mângâind-o pe sâni și pe șolduri. Era aproape al naibii de imposibil să mă opresc, dar ajungeam în acel punct în care puțin mai conta orice altceva în afară de a intra în ea, așa că m-am oprit.

— Lasă-te pe spate, am spus în timp ce am întrerupt sărutul, ținându-mi mâna în spatele capului ei ca să nu se rănească accidental.

Era un altar lung, iar ea nu era o femeie înaltă, așa că a putut să se aranjeze confortabil și să mai rămână și spațiu. Mi-am plimbat o mână de-a lungul abdomenului ei în timp ce m-am mutat în spate, îndreptându-mă cu fața spre sanctuar de parcă aș fi început ritualul comuniunii. Cu excepția faptului că, în locul trupului și sângelui lui Hristos răspândite în fața mea, o aveam pe Poppy Danforth.

Mi-am plimbat vârful nasului de-a lungul maxilarului ei, coborând atât de încet în jos și de-a lungul corpului ei, iubind felul în care ea se arcuia și se înclina la atingerea mea, atât de lacomă. Era un ospăț pentru mine – cute, scorburi și curbe suple – și având-o așa era ca prima gură de oxigen luată după ce te scufunzi în apă, puternică și instinctuală, și nu îmi păsa de toate păcatele pe care le comiteam, aveam de gând să mă bucur în fiecare minut.

I-am mușcat interiorul coapselor. I-am încercuit fiecare centimetru de păsărică cu limba. I-am frământat sânii cu mâini dure până când a scrâșnit, am mușcat din buricul ei și i-am supt fiecare sfârc până când a început să se zvârcolească pe altar. Mai degrabă am furat sărutări de la ea, decât să le împărtășesc cu ea. Mi-am strecurat degetele în vaginul ei nu ca s-o fac să se simtă bine, ci ca să savurez senzația de umezeală pe vârful degetelor mele.

Știam că toate astea îi ofereau plăcere și îmi doream ca ea să-și dea drumul atunci când era cu mine, des și puternic. Dar în acest moment? În care o mângâiam, o frământam, în care îi inhalam mirosul și mă hrăneam cu suspinele ei? Asta era pentru mine.

Și după ce am terminat de luat ceea ce voiam, când eram atât de excitat încât nici nu mai puteam să gândesc coerent, m-am urcat pe altar cu ea, îngenunchind între picioarele ei desfăcute.

Am așteptat, o rătăcire de o secundă, așteptam ca vocea lui Dumnezeu să tune în jos, așteptam o intervenție cerească ca atunci când Avram și-a legat singurul copil și era pregătit pentru sacrificiu. Dar era doar Poppy și pieptul ei umflat în timp ce  murmura:

Nu știam cum cineva putea să o respingă plin de indiferență pe Poppy, ca pe o femeie care o voia mereu, de parcă nu era nimic mai mult decât o curvă prinsă în trupul unei domnișoare. Pentru că acum, cu ochii atât de întunecați și cu pielea atât de îmbujorată, era cel mei sfânt lucru pe care îl văzusem vreodată. Un miracol făcut din carne, așteptând carnea mea să i se alăture. — Ești cu adevărat frumoasă, am spus, trasându-i conturul maxilarului cu un deget. Apoi m-am întins spre mâna ei, strecurându-mi degetele printre ale sale. Orice s-ar întâmpla după asta, vreau doar să știi că a meritat. Tu ai meritat. Ai meritat totul.

Și-a deschis gura și apoi a închis-o din nou, de parcă nu putea să găsească cuvintele potrivite. O singură lacrimă s-a vărsat din colțul ochiul ei și m-am aplecat să o sărut.

— Tyler, a început, dar am redus-o la tăcere cu un sărut.

— Doar ascultă, am spus, coborându-mă între picioarele ei. S-a cutremurat când vârful penisului meu a apăsat la intrarea ei.

— Ăsta, am spus și am intrat parțial în ea, abia reușind să respir – atât de strâmtă era în jurul meu. Ăsta e corpul tău, mi-am aplecat capul și i-am prins cu dinții pielea delicată a gâtului.

—  Ăsta e sângele tău, i-am șoptit în ureche. M-am împins până la capăt, iar ea a scos un țipăt în timp ce spatele i s-a arcuit pe altar.

—  Asta ești tu, i-am spus în sanctuarul gol. Asta ești tu, renunțând la tot pentru mine.

Am rămas nemișcați, absorbind acest sentiment nou, unul de celălalt, senzația șoldurilor mele apăsate pe moliciunea ei, senzația vaginului său strâmt în jurul meu. Eram îngrijorat că aveam să-mi dau drumul doar așa, doar fiind înăuntru.❞

12 Comentarii
    1. Bună,

      Ne bucurăm! Mulțumim tare mult pentru interes. Cartea va fi disponibilă pe site-ul nostru începând de joi, 29 august. Suntem extrem de nerăbdători!

    1. Bună,

      Mulțumim tare mult pentru interes. Cartea va fi disponibilă pe site-ul nostru începând de joi, 29 august. Suntem extrem de nerăbdători!

    1. Bună,

      Mulțumim tare mult pentru interes. Cartea va fi disponibilă pe site-ul nostru începând de joi, 29 august. Suntem extrem de nerăbdători!

    1. Bună,

      Mulțumim tare mult pentru interes. Cartea va fi disponibilă pe site-ul nostru începând de joi, 29 august. Suntem extrem de nerăbdători!

    1. Bună Alex,

      Mulțumim tare mult pentru interes. Cartea va fi disponibilă pe site-ul nostru începând de joi, 29 august. Suntem extrem de nerăbdători!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.