Despre capcana Standardelor Nerealiste

Standardele voastre nerealiste vin cu un preț mare. Problema de bază a standardelor nerealiste este că vă rupeți de sinele dumneavoastră autentic. Renunțați la multe oportunități de a vă simți fericit și împlinit în viață. Răsplata dumneavoastră este succesul. În orice domeniu ați ales să vă perfecționați, probabil că sunteți printre cei mai buni.

Cu toate acestea, relațiile voastre intime suferă cel mai mult . Vreți un partener ideal și nu vă mulțumiți cu puțin. Odată ce intrați într-o relație, puteți fi foarte critic și exigent. Vă așteptați ca ceilalți să se ridice la standardele dumneavoastră. Fără să vă dați seama îi criticați pentru că nu sunt așa cum vă doriți.

Este posibil să fiți atrași de parteneri perfecționiști sau de parteneri care sunt exact opusul dumneavoastră: relaxați și fără multe pretenții. Acest gen de relație poate deveni principala modalitate prin care aveți parte de relaxare și de bucurie în viață.
Probabil aveți puțin timp de petrecut alături de cei dragi. Dacă sunteți necăsătorit, vă neglijați prietenii și persoanele dragi. Vă tot gândiți că va veni un moment în care vă veți putea relaxa și veți putea găsi un partener. Între timp viața trece pe lângă dumneavoastră, iar în interior vă simțiți golit de orice sentimente. La un moment dat, riscați să vă prăbușiți și să nu mai funcționați deloc.

Din cauza capcanei în care vă aflați, rareori vă simțiți mulțumit. Urmărindu-vă cu încăpățânare standardele, vă distrugeți șansele de a avea trăiri pozitive, precum dragostea, armonia, fericirea, sau relaxarea. Este timpul să vă gândiți cât de mult vă costă toate astea. Chiar merită?  ”

fragment din cartea ” Cum sa-ti reinventezi viata” – Disponibila aici, doar astazi, cu transport GRATUIT prin curier rapid oriunde in Romania –> http://bit.ly/ReinventeazaViata