Cum a ajuns nepoata lui Donald Trump să scrie o carte despre cel mai puternic om din lume?

Donald Trump, președintele Statelor Unite, este văzut ca fiind excentric de foarte multe persoane. Mulți îl consideră a fi prea impulsiv, mai ales având în vedere funcția pe care o deține. Însă un lucru este cert: Donald Trump este cel mai puternic lider din întreaga lume. Cum a ajuns să aibă această funcție și ce repercusiuni au acțiunile sale asupra Statelor Unite și asupra întregii populații americane? Mary L. Trump, nepoata președintelui, dezvăluie totul în cartea sa, „Prea mult și niciodată destul: Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume” , care este disponibilă la Bookzone la prețul de 39 de lei, cu o reducere de 10%, dacă folosiți codul destul10 în coșul de cumpărături.

Chiar dacă există nenumărate cărți despre Donald Trump, aceasta este singura scrisă din perspectiva unui psiholog clinician, care a putut observa întreaga evoluție și evenimentele care au stat la baza formării actualului președinte al Statelor Unite, departe de minciunile preluate de mass-media și de campaniile de PR realizate pentru a crea o imagine complet neadevărată a lui Trump în fața publicului larg. Mulți speculau că Mary L. Trump a scris această carte pentru a se îmbogăți. Adevărul este, precum autoarea a detaliat în prefața cărții, că aceasta și-a asumat rolul de justițiar, simțind că nu poate să îi permită lui Donald să îi distrugă țara, la fel cum a observat că i-a distrus tatăl și familia. Însă toate relatările autoarei sunt obiective, făcându-și simțită prezența experiența sa ca psiholog clinician.

„O relatare a traumei transgeneraționale scrisă cu abilitate… Mary Trump aduce în această relatare perspectiva privilegiată a unui membru al familiei, abilitățile observaționale și analitice ale unui psiholog clinician și talentul de a scrie al unui fost absolvent al literaturii comparate.” – Washington Post

Mary L. Trump a reușit să stea în afara luminii reflectoarelor până acum. Dar totul s-a schimbat în momentul în care a fost anunțată publicarea cărții despre unchiul său care a implicat și anumite probleme legale și a înregistrat un record al vânzărilor încă din prima zi a lansării.

Mary este cea mai mare nepoată a lui Fred Trump Sr. și fiica lui Fred Trump Jr.. Tatăl său a murit în urma unui atac de cord din cauza complicațiilor cauzate de alcoolism la vârsta de 42 de ani. Moartea acestuia a lăsat în urmă cicatrici dureroase în familie, cu toate că Fred Trump Sr. nu îl lăsase niciodată să își urmeze visul de a fi pilot, obligându-l să lucreze pentru el, pentru ca mai apoi să predea conducerea imperiului său fratelui mai mic și fără experiență al lui Fred Jr., Donald Trump.

Conform site-ului editurii din Statele Unite, Simon & Schuster, Mary L. Trump are educația, perspicacitatea și familiaritatea necesare pentru a dezvălui cum a creat familia sa cel mai periculos om din lume. Doar citind cartea sa ne putem da seama de ce Donald Trump și-ar fi dorit ca aceasta să nu fie publicată vreodată. Pe lângă un portret minuțios construit al președintelui, autoarea a făcut declarații șocante în carte, cum ar fi cea conform căreia Donald Trump a fraudat admiterea la facultate. În plus, autoarea a descris modul în care a furnizat documente fiscale publicației New York Times, pe care le-au folosit pentru a face o investigație cu privire la schemele fiscale dubioase din anii ’90, care au crescut considerabil averea pe care Donald Trump a primit-o de la părinți.

Cartea „Prea mult și niciodată destul: Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume” este disponibilă în librăria online Bookzone pentru precomandă aici: PRECOMANDĂ, lansarea oficială a cărții fiind pe 7 octombrie. În perioada prelansării, toți cititorii pot achiziționa cartea cu o reducere de 10%.

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.