Cititori în serie: Ce să citești dacă ți-a plăcut „Întoarce-te la tine când nu mai știi cine ești”

În unele momente din viață simți nevoia să te reinventezi. Sau să te regăsești. Simți că ești încă un suflet pierdut într-o închisoare din care nu poți ieși. Transformările din viața noastră nu trebuie văzute ca piedici, ci ca obstacole care ne fac mai puternici. Doar că nu este întotdeauna atât de simplu să vedem simplitatea acestui adevăr. Însă cărțile de dezvoltare personală sunt călăuza de care avem nevoie în întunericul sufletului. „Întoarce-te la tine când nu mai știi cine ești” de Monica Mihai este una dintre aceste cărți. Poți găsi mai jos mai multe recomandări dacă ți-a plăcut această carte.

De ce să citești cărți de dezvoltare personală?

Cărțile în sine pot fi văzute ca o formă de terapie. Cititul are efecte terapeutice prin puterea incredibilă a poveștilor, a personajelor, a tehnicilor de dezvoltare personală. Iar acest medicament pentru suflet este și mai eficient în momentul în care alegi cărți de dezvoltare personală. Acestea te ajută să te informezi, să te educi și să te vindeci. De asemenea, poți să te conectezi cu adevăratele tale dorințe, în drumul anevoios către dezvoltare și liniște interioară. Descoperă ce alte cărți mai poți citi dacă ți-a plăcut „Întoarce-te la tine când nu mai știi cine ești”!

Top 5 cărți pe care să le citești dacă ți-a plăcut „Întoarce-te la tine când nu mai știi cine ești”

O carte care îți poate reda încrederea de sine, cât timp te ajută să te cunoști mai bine. Cristi Grosaru ne învață cum să oprim ritmul rapid al vieții și să analizăm în viața cui ar trebui să fim prezenți și ce lucruri avem în viața noastră, dar nu apreciem. Ne învață să fim prezenți, să ne descoperim la orice pas, să ne detașăm atât de lucruri, cât și de oameni.

„Cum să-ți reinventezi viața” este o carte pentru toți cei care pun nevoile celorlalți mai presus de ale lor. Pentru cei care nu par a-și găsi mulțumirea nici măcar atunci când viața le este plină de reușite. Este o carte care ne arată care sunt capcanele mentale care determină comportamentele distructive și ne scad încrederea de sine.

Potrivit faimosului psiholog Jordan B. Peterson, avem nevoie de principii în viața noastră pentru a evita haosul. Fie că le denumim principii sau reguli de viață, valori sau standarde, vom afla din această carte cum putem pune ordine în viața noastră, cum putem fi liniștiți și cum putem scurta drumul către o viață trăită în armonie.

Un ghid valoros pentru femeile din prezent. O călăuză atât de necesară pentru independența emoțională, psihologică, fizică și financiară. Pentru că femeia poate fi orice își dorește… mai ales dacă are parte de îndrumare și susținerea potrivită. O carte care poate să ajute cititoarele să descopere resursele interne pe care nici nu știau că le au și să le folosească pentru propria dezvoltare.

„Ziua în care m-am iubit cu adevărat” este cartea care ne învață să ne iubim, să ne punem pe primul loc în viața noastră, să ne împăcăm cu trecutul și să ne vindecăm, pe măsură ce ne eliberăm de poverile apăsătoare. Ne ajută să vedem vindecarea din spatele durerii, evoluția din spatele obstacolelor. Și aflăm că, oricât am încerca să le facem mereu altora pe plac, să le satisfacem nevoile, să îi înțelegem, s-ar putea să ne simțim în continuare nevăzuți, nedoriți sau neiubiți. Pentru că trebuie să ne iubim noi înșine înainte de a le da altora prilejul să ne modeleze după bunul plac.

În momentul în care îți dai seama că dezvoltarea personală este un drum pe care nu ai cum să îl eviți pentru o viață fericită și liniștită din interior către exterior, cărțile pe care le citești îți pot deschide și mai multe uși decât credeai. Include cărțile de mai sus pe lista ta și dă-ți voie să evoluezi și să primești schimbarea în viața ta!

Sursă foto
Bookzone.ro

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.