Cititor de cursă lungă | Câștigă cărți pentru un an

Ultimele luni ale anului vin cu o surpriză pentru toți pasionații de cărți. Pentru că la Bookzone fidelitatea se răsplătește, acum ai șansa să căștigi toate aparițiile Bookzone din 2020.

Suntem în căutare de 10 cititori de cursă lungă care se vor bucura gratuit de toate aparițiile Bookzone de anul viitor.

Comandă cărți de la Bookzone în perioada 15 octombrie – 19 decembrie și ai șansa să primești timp de un an cărțile pentru propriul tău spectacol literar. Punem 10 astfel de premii la bătaie pentru ca tu să ai în bibliotecă toate cărțile momentului de la Bookzone.

La editura Bookzone se coace de zor, așa că, dacă te vei număra printre câștigători, vei avea parte de titluri diverse de la autori români, dar și străini. Pe scurt, minim 50 de noi cărți care îți vor aduce confort, relaxare și o stare de bine pe care nu o poți compara cu nimic.

Cititul reduce stresul cu 68%

Știi acel moment în care spectacolul tău începe și te cufunzi cu totul în cartea pe care o citești? Ei bine, acesta e cel mai bun mod în care poți scăpa de grijile și stresul vieții de zi cu zi, explorând universuri și povești nebănuite, trăind numeroase vieți alături de personajele tale preferate. Mai mult de atât, doar 6 minute de citit pe zi pot reduce stresul cu 68%.

Mecanismul concursului #cititordecursalunga

Fii unul dintre cei 10 cititori de cursă lungă ai editurii Bookzone și câștigă cărți în valoare de 3.000 de lei!

Iată ce trebuie să faci:

  1. Comandă de la Bookzone în perioada 15 octombrie – 19 decembrie 2019.
  2. Postează pe Facebook sau Instagram o fotografie cu comanda ta proaspăt primită de la Bookzone, până pe 19 decembrie la miezul nopții.
  3. Dă tag Bookzone în descrierea fotografiei. (@Bookzone)
  4. Asigură-te că postarea este publică pentru a o putea vedea și noi.
  5. Pe 20 decembrie vom extrage cei trei câștigători live pe pagina de Facebook Bookzone, la ora 15:00.
  6. Din momentul în care vei fi declarat unul dintre cei 10 câștigători, vei primi acasă toate aparițiile editurii Bookzone, gratuit, până pe 20 decembrie 2020.
  7. Iar pentru ca așteptarea să fie mai dulce, primul colet îl vei primi chiar de Crăciun, cu toate aparițiile Bookzone din perioada concursului.

Regulamentul concursului este disponibil aici: https://bookzone.ro/concurs-2019  

Fie că ai nevoie de cărți romantice, de dezvoltare personală, beletristică sau spirituale, pe bookzone.ro vei găsi lecturi pe săturate!

Pentru orice detalii vă stăm la dispoziție pe adresa de e-mail hello@bookzone.ro.

Mult succes tuturor!

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.