Cărți motivaționale | Cum a învins Matt Haig depresia

Lumea în care trăim se joacă cu mințile noastre.

Matt Haig are remediul potrivit pentru anxietățile tale sub forma a două cărți motivaționale care îți vor aduce succesul în lupta continuă cu viața.

De-a lungul timpului s-au scris multe cărți despre despresie, însă cele mai bune lecturi sunt cele care au în spate o experiență reală, sinceră. Cele două cărți scrise de Matt Haig, Câteva motive să iubești viața și Gânduri de pe o planetă nervoasă, compun propriul jurnal al autorului prin care el însuși a găsit speranța pentru o viață liniștită, lipsită de stres, agitație sau depresie.

Lumea lui Matt Haig

Lucrurile care au loc la nivel mental pot fi deseori ascunse. Într-adevăr, când am devenit bolnav, prima dată am risipit multă energie încercând să par normal. Oamenii de multe ori știu că cineva suferă doar atunci când li se spune.

Matt-Haig-Cateva-Motive-Sa-Iubesti-Viata-Bookzone
Matt Haig Cateva Motive Sa Iubesti Viata Bookzone

O zi de septembrie oarecare. Matt Haig, pe atunci la vârsta de doar 24 de ani, hotărăște că viața nu mai are sens pentru el. Doar un pas îl mai despărțea de final. Însă, în acel moment în care totul se putea încheia într-o secundă, autorul face un pas înapoi și reia viața de la zero.

Decizia de a scrie o serie de cărți motivaționale a venit odată cu înțelegerea faptului că oamenii au nevoie de ajutor, iar de cele mai multe ori e complicat să-l ceri. Matt Haig povestește într-un mod personal care sunt remediile ce l-au ajutat să vadă frumusețea vieții pentru a învinge orice gând întunecat. Iar la finalul cărților îți conferă senzația că poți trăi împăcat cu tine însuți.

În căutarea continuă a liniștii interioare, Matt Haig a așezat în aceste cărți motivaționale propriul lui răspuns pentru orice criză profundă, existențială. Câteva motive să iubești viața e acea carte care îți arată că cele mai vechi clișee rămân și cele mai adevărate, iar frumusețea vieții nu se vede de la baza muntelui. Iar Gânduri de pe o planetă nervoasă ne arată că în secolul vitezei fericirea o putem găsi în interiorul nostru, nu în conexiunea cu ceilalți.

Trăiește în prezent

Adu-ți aminte că secretul vieții pe pământ e schimbarea. Mașinile ruginesc. Hârtia se îngălbenește. Tehnologia rămâne în urmă. Omizile se transformă în fluturi. Nopțile se transformă în zile. Depresia pleacă.

Matt-Haig-Ganduri-De-Pe-O-Planeta-Nervoasa-Bookzone
Matt Haig Ganduri De Pe O Planeta Nervoasa Bookzone

De-a lungul vieții suntem în plină legătură cu tot ce se întâmplă în jurul nostru, iar starea noastră psihică este direct influențată de aceste lucruri. În acest secol neliniștit, totul se schimbă cu o viteză amețitoare, iar de cele mai multe ori, pare că doar dacă rămânem mereu conectați vom reuși să ținem pasul.

Însă rețelele de socializare, diferențele sociale, știrile sau modul în care ne odihnim și facem sport pot crea stres și anxietate. Având printre cele mai bune cărți motivaționale, Matt Haig ne învață cum să îmbrățișăm optimismul și cum să renunțăm la acele lucruri care nu fac decât să alimenteze stările negative.

Când vine vorba de cărți despre depresie, ai nevoie de cărți ce cuprind printre rânduri lecții valoroase de viață, din care putem extrage esența traiului autentic.

Matt Haig este recunoscut pentru modul sincer în care prezintă lupta cu depresia, dar și lupta cu timpul, cu dragostea, cu nevoia de a avea mai multe vieți pentru a învăța cu adevărat să trăiască, nu doar să existe. Alege să descoperi cărți motivaționale online și vei primi la tine acasă cele mai bune sfaturi pentru o viață împlinită în care fericirea va domina!

Comandă pachetul Trăiește în prezent și ai parte de cele două cărți ale lui Matt Haig la un preț special: bit.ly/matt-haig-traieste-in-prezent 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.