Secretele unei relatii de cuplu durabile

„Cum încep, de obicei, aventurile

O aventură începe, de obicei, sub forma unei prietenii. Partenerul poate cunoaște o persoană care, la un moment dat, poate deveni amant/ă, dat fiind că soțul ori soția o consideră ca fiind „cel mai bun prieten.

Sau se poate întâmpla ca amantul să fie cineva întâlnit la serviciu sau la o reuniune.

Conversația îi apropie. La început, se discută pe marginea unor subiecte variate, apoi, cu timpul, încep să împărtășească probleme personale. Pe măsură ce petrec mai mult timp împreună, discută tot mai multe chestiuni intime și, eventual, problemele personale abordate reflectă nevoile emoționale neîmplinite. Pe măsură ce prietenia capătă mai multă profunzime, încep să își ofere reciproc sprijin și încurajări, mai cu seamă în ceea ce privește nevoile neîmplinite. Viața e grea. Mulți oameni devin deziluzionați în fața cursului neașteptat al vieții. Când găsesc pe cineva care îi încurajează și îi sprijină, atracția față de acea persoană acționează ca un magnet foarte puternic. Mai devreme sau mai târziu, el/ea se trezește în pat cu cel/cea care l-a sprijinit și încurajat.

Pur și simplu se „întâmplă”. Nu a intenționat așa ceva – nici el, nici prietena cu pricina.

În cele mai multe cazuri, prietenia care se transformă în aventură e lipsită de logică. Soția îi va arunca o privire amantei soțului și va exclama: ” Cum naiba, dintre toate, ai putut fi interesat tocmai de ea?”. Când soțul descoperă amantul soției, se întreabă: „La ce i-o fi fost mintea când l-a ales?”

Atunci cănd o persoană înșală, dorința reciprocă de a-l face pe celalalt fericit cu orice preț transformă aventura într-una dintre cele mai satisfăcătoare și intime relații pe care fiecare dintre parteneri le-a avut vreodată. El/ea este convins că nimeni, niciodată, nu poate fi un partener mai excitant ca noul iubit secret.

Pe măsură ce intensitatea tandreții crește….

Descoperă continuarea în cartea – Secretele unei relatii durabile – Nevoile lui, nevoile ei. Disponibilă cu reducere la acest link: http://bit.ly/Secreterelatii  sau telefonic: 0774.091.579 și 031.433.51.65 luni, vineri 10-18.

P.S Nu uita: Îndeplinește-i nevoile jumătății tale așa cum ai vrea ca ea să le îndeplinească pe ale tale.

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.