Sa te Mut. Cartea cu administratora: comanda cel mai nou roman al lui Andrei Ciobanu

Cu siguranta ai auzit de Andrei Ciobanu, de la radio. Acesta este un indragit prezentator care a incantat oamenii cu emisiunile sale de dimineata, pline de umor. Insa, stiai ca este si autor? Astfel, Andrei Ciobanu este un om de radio talentat si un autor foarte indragit, cunoscut pentru stilul sau direct si umorul sau transant. El si-a castigat popularitatea in industria media romaneasca ca producator si moderator de emisiuni de radio, unde a devenit cunoscut pentru abordarea sa neconventionala si pentru capacitatea sa de a atrage audienta prin discutii provocatoare si amuzante.

Pe langa activitatea sa in radio, Andrei Ciobanu este si un autor apreciat. A scris mai multe carti, iar printre cele mai cunoscute se numara „Suge-o Ramona” si „Suge-o Andrei”. Aceste titluri neobisnuite au starnit interesul publicului si au devenit subiecte de discutie in spatiul media din Romania. Cu un umor specific si un limbaj direct, cartile sale au fost apreciate de cititori pentru originalitatea si curajul lor.

Stilul literar al lui Andrei Ciobanu este caracterizat de ironie, satira si observatii ascutite. El abordeaza teme controversate si subiecte tabu, intr-un mod sincer si lipsit de inhibitii. Aceasta abordare directa si fara perdea a captivat cititorii si ascultatorii, facandu-l pe Andrei Ciobanu unul dintre autorii preferati ai publicului tanar din Romania.

Prin cartile sale, Andrei Ciobanu a reusit sa aduca un suflu proaspat in literatura si media romaneasca, provocand conventiile sociale si incurajand oamenii sa gandeasca in afara tiparelor traditionale. Cu umorul sau ireverentios si perspicacitatea sa, el continua sa inspire si sa provoace publicul sa vada lumea intr-un mod diferit.

Cea mai noua carte a sa, Sa te mut. Cartea cu administratora, este considerata un adevarat succes. „Nu cred ca exista nici un roman care sa nu fi avut macar o data in viata probleme cu vecinii. Chiar daca regimul comunist ne-a parasit tara acum 34 de ani, acesta se regaseste in multe blocuri reci si gri in care unii dintre noi am avut ghinionul sa ajungem sa locuim. Cu siguranta, cand vei citi aceasta carte, o sa-ti vina in minte tot felul de oameni dubiosi cu care te-ai invecinat de-a lungul timpului si care au venit la tine la usa pentru a-ti face reprosuri de tot felul: ca asculti muzica prea tare, ca ai tropait pe parchet, ca i-ai inundat in baie si multe alte plangeri de genul asta care, de cele mai multe ori, erau doar in capul lor.“ Andrei Ciobanu

Este o carte savuroasa despre… problemele cu vecinii. Asa cum spune si autorul, orice om a avut macar o data in viata probleme cu vecinii. Sau a fost nevoit sa participe la o sedinta de scara in care s-a minunat de gandirea vecinilor. Ori clasica faza in care vecinii tineau evidenta oamenilor care intrau si ieseau din bloc. Cu siguranta ai trecut macar o data prin diverse patanii, daca locuiesti la bloc. Andrei Ciobanu povesteste intamplarile prin care a trecut el, cand s-a mutat in apartamentul ce parea ideal. Insa, nu trece mult si isi da seama ca a nimerit in mijlocul unor ,,jocuri de putere” intre o doamna administrator despotica, un presedinte de bloc din trecut, un om bun la toate si… locatarii. 

 

Alege aceasta carte de la BOOKZONE si cu siguranta vei rade in hohote. 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.