O carte de exceptie de la Ashley Audrain: Soaptele

Adori cartile thriller? Atunci sigur iti vor placea si cartile scrise de Ashley Audrain. Cu toate ca este o autoare aflata la inceput de drum, te va captiva de la prima pagina si iti vei dori sa citesti cat mai multe carti scrise de aceasta. La BOOKZONE este disponibil  cel mai nou roman al sau, Soaptele, pe care cu siguranta o sa il citesti cu sufletul la gura. Este o carte de exceptie, pe care o vei recomanda tuturor cunoscutilor. 

Cine este Ashley Audrain? Este o autoare care si-a publicat romanul de debut in anul 2021. Nascuta si crescuta in Canada, Audrain a captivat cititorii din intreaga lume cu stilul sau de a scrie. Are un talent distinctiv si o abilitate de a surprinde subtilitatile vietii, pe care le include in cartile sale. Astfel, a devenit rapid o voce influenta in literatura contemporana. Este o autoare dedicata explorarii subiectelor cu adevarat relevante in lumea de astazi.

Despre cartea Soaptele si-au spus parerea atat cititorii, cat si criticii literari si alte persoane abilitate sa judece talentul literar al autoarei Ashley Audrain.  „Un roman splendid, cu nenumarate rasturnari de situatie, indemnand la reflectie, despre nevoile femeilor moderne, despre maternitate si despre felul in care trecutul ne modeleaza personalitatea. Este plin de suspans, tensiune si personaje de neuitat… Mi-a placut la nebunie!” CLAIRE DOUGLAS

Povestea incepe la sfarsitul unei veri, cand familiile instarite de pe Harlow Street se reunesc la un gratar. Avand in vedere ca este vorba despre familii vazute foarte bine in societate, sunt servite feluri de mancare sofisticate, bauturi fine si invitatii sunt distrati de catre un magician. Pare petrecerea perfecta pana cand gazda, una dintre cele mai bine vazute persoane din comunitate, intruchiparea perfectiunii, are un acces de furie pentru ca fiul sau nu o asculta. Astfel, toti invitatii asista ingroziti la felul in care il insulta pe baietelul de zece ani. La cateva luni de la acest incident, se intampla ceva socant: baietelul cade de la fereastra in mijlocul noptii. Viata lui atarna de un fir de ata, iar mama lui nu poate sa faca altceva decat sa il pazeasca la spital. In urmatoarele zile dupa tragedie, existenta a patru familii va fi total schimbata, pe masura ce vor incerca sa inteleaga ce s-a intamplat cu adevarat si ce a dus la acest deznodamant. 

In carte nu este explorata doar tragedia baietelului, ci si prieteniile dintre familii, care se pot transforma oricand, invidia, dorintele pe care oamenii le reduc la tacere si multe alte teme considerate de actualitate. Astfel, oamenii pot recunoaste anumite tipare, pe care posibil le-au vazut la cei cunoscuti si pot empatiza cu personajele. Uneori, o carte te poate face sa intelegi anumite intamplari din viata ta, iar cartea Soaptele este perfecta pentru a intelege ca aparentele insala intotdeauna si chiar si familiile perfecte ascund secrete intunecate. 

 

Comanda cartea din libraria online BOOKZONE! 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.