Lansare de carte | Alekzandre, A. Stephanie

Autoarea bestsellerului Malakai își surprinde din nou fanii cu o dilogie fascinantă, Alekzandre. A. Stephanie și-a făcut recunoscut stilul unic de a scrie, pasiunea pentru băieții răi și tatuați, închiși între ziduri subconștiente și cu traume din trecut, cât și pentru fetele bune și dispuse să își dea viața pentru un astfel de băiat, iar această nouă lucrare nu face excepție. Însă duce lucrurile la un alt nivel.

Alekzandre o ridică pe autoare pe un piedestal, întrucât se poate observa cu ușurință faptul că A. Stephanie a crescut odată cu romanele sale, iar scriitura sa este acum alertă, cu psihologie fină, cu răsturnări de situație neașteptate și cu o doză perfectă de suspans.

Alekzandre nu este doar o poveste de dragoste. Și nu este doar pentru adolescenți. Este o poveste de viață cutremurătoare, ce te prinde în vârtejul întâmplărilor, al conștiinței celor două personaje, Alek și Zhavia, și te ține prizonier până la ultima filă… și mult timp după.

Roman Alekzandre A Stephanie editura Bookzone

Ambele volume se axează pe dezvoltarea celor două personaje antagonice, care se întâlnesc într-un context inoportun și se resping ca doi magneți, dar în cele din urmă ajung să se cunoască, să fie conștienți de ei înșiși, de temerile și de zidurile pe care le-au construit în jurul lor și, într-un final, demonstrează că iubirea chiar poate salva două suflete rătăcite. Că poate vindeca rănile trecutului, durerea pierderii cuiva drag și că poate transforma viața cuiva.

Alek este băiatul rău, închis în sine, care suferă din cauza morții fetei pe care a iubit-o, deși nu a fost niciodată a lui. Zhavia este o fată care, deși suferă după sora pe care a pierdut-o și din cauza lipsei de afecțiune din partea părinților, își păstrează optimismul și are întotdeauna zâmbete de oferit celor din jur.

Nu e nimic logic în sentimentul ăsta, dar, la urma urmei, nu cred că sentimentele sunt logice. Poate că ăsta e tipul meu – cu tatuaje, nesimțit și arogant. Cine știe? Nu mă pot lupta cu inima.

Când tatăl lui Alek moare, Zhavia consideră potrivit ca acesta să afle, prin urmare îl apelează să-i dea vestea tristă, chiar dacă nu l-a văzut niciodată. Așa se cunosc. Așa se resping.

Conglomeratul de întâmplări face totuși în așa fel încât ei să se întâlnească, să fie nevoiți să se suporte o bună perioadă de timp, să aibă grijă unul de celălalt, să se surprindă îndrăgostiți și apoi… să se respingă din nou. Comportamente autodistructive, dureri prea mari pentru vârsta lor fragilă și neputința de a da un sens vieții.

Timpul nu vindecă rănile. Nu cu adevărat. Doar le estompează. Le cicatrizează. Dar ceva rămâne alterat pentru totdeauna. Rămân fisuri în suflet. Dar tot pe acolo, în timp, intră lumina.

Alekzandre A Stephanie Bookzone

A. Stephanie alege de această dată să dea un final fericit poveștii celor doi. Conferă complexitate personajelor, le insuflă curajul de a se privi în interior și de a realiza care e cauza și care e efectul, și în final… de a se schimba. Cei doi ajung să se vindece unul pe celălalt, cu iubire, cu răbdare și cu înțelegere. Dar și prin joc și picanterie. Prin suspans, plecări și regăsiri.

Vestea proastă e că asta e lumea reală, nu un roman pe care poți să-l editezi până când îl finisezi pe placul tău, îmi tremură vocea. Câteodată, n-o să ai parte de un final fericit și nici nu o să înțelegi de ce s-a întâmplat așa. N-o să găsești răspunsurile pe care le cauți și poți să-ți petreci toată viața căutându-le, prins în trecut sau poți să faci pace cu tine însuți și să mergi mai departe.

O carte care tratează probleme reale. Care expune ce este în mintea și în sufletul unui tânăr încercat de viață. Care deschide subiecte dureroase, despre care nu se vorbește în general, și pe care evităm să le recunoaștem, chiar și pentru noi înșine. Și mai mult decât atât, insuflă speranță. Încredere în viitor. Încredere în sine și… în iubire.

Dacă aș putea să am pe oricine, te-aș alege tot pe tine.

Comandă noile volume semnate A. Stephanie la prețul special de doar 49 de lei: bit.ly/lansare-alekzandre

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.