Cauti cartea care sa te poarte pe taramuri nostalgice? Comanda de la Bookzone Coltul de rai de Emily Henry

In tumultul vietii cotidiene, cu agitatia constanta si provocarile zilnice, exista momente cand cautam cu ardoare un refugiu in paginile unei carti. Asadar, vrei o carte care sa te transporte in taramuri nostalgice, unde te poti deconecta de realitate si te poti pierde in lumi pline de frumusete si aventura? Ei bine, cautarea romanului perfect pentru a-ti satisface nevoia de evadare si de calatorie in timp a luat sfarsit deoarece autoarea Emily Henry vine cu o noua carte care te va duce in lumea nostalgica a personajelor si iti va incanta sufletul si imaginatia.

Emily Henry este o autoare americana de literatura contemporana, cunoscuta in special pentru romanele sale contemporane si povestile de dragoste. Emily Henry a crescut in Ohio si si-a petrecut copilaria citind mult si scriind povesti. A absolvit Universitatea de Stat din Ohio cu o diploma in limba engleza si a devenit scriitoare profesionista. Este cunoscuta pentru abordarea sa plina de umor si realista a relatiilor si pentru personajele bine conturate. 

Autoare a numeroase romane de dragoste precum „Iubire ca la carte”, „Intalniri in vacanta”, „Iubirea care a rupt lumea in doua”, aceasta revine cu o noua carte care te va tine cu sufletul la gura, „Coltul de rai”.

Iata un rezumat al amalgamului de intamplari din cartea Coltul de rai: Harriet si Wyn au fost partenerii perfecti in timpul anilor lor de facultate, dar in prezent acea armonie a disparut. Despartiti de cinci luni, ei nu au impartasit inca aceasta veste cu cei mai apropiati prieteni.

Cu toate acestea, acum se gasesc in situatia de a trebui sa imparta acelasi dormitor in casa de vacanta din Maine care a fost refugiul de vara al grupului lor de prieteni in ultimii zece ani. In fiecare an, aceasta retragere din lumea reala a insemnat o saptamana plina de bucurie si fericire pentru Harriet si Wyn, in compania oamenilor care ii intelegeau cel mai bine. Cu toate acestea, in aceasta vacanta, cei doi se straduiesc sa ignore cu inversunare dorinta intensa pe care o au unul fata de celalalt.

Casa de vacanta este pe cale sa fie vanduta, iar saptamana in curs este ultima ocazie pentru grupul lor de prieteni de a petrece timp impreuna in acest loc special. Harriet si Wyn nu vor cu orice pret sa dezvaluie adevarul si sa rupa inimile celorlalti membri ai grupului, astfel ca interpreteaza rolurile cu o arta desavarsita. Dupa ani de iubire profunda, nu este usor sa te prefaci ca te-ai schimbat in doar o saptamana, in fata celor care te cunosc cel mai bine, nu-i asa?

Doi fosti iubiti, un pact si intrebarea daca aceasta vacanta ar putea sa schimbe totul.

Indiferent daca esti un cititor inrait sau doar cauti o modalitate de a va evada din cotidian, aceasta carte te va invalui cu siguranta in povestea de dragoste fascinanta dintre cele doua personaje principale. Ia o pauza, invatati sa te deconectezi si sa te bucuri de farmecul literaturii care iti va trezi amintiri sau te va conecta cu o perspectiva noua si captivanta.

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.