5 motive să citești volumele Game of Thrones

„Frica taie mai adânc decât o sabie. Omul care se teme să piardă a şi pierdut deja. ”

Intrigi și comploturi. Bătălii epice, dragoni, trădări. Pregătește-te pentru călătoria ta în universul Game of Thrones.

Cea mai urmărită intrigă a secolului 21

Urzeala Tronurilor înseamnă o luptă fantastică între șapte familii nobile în care miza este Tronul Regatului Westeros. Însă o forță exterioară avea să le tulbure existența.

Armata Celor Morți din Nord e tot mai aproape. Dar în Sud prințesa renegată Khaleesi are propriile ei planuri pentru Tronul din Oțel.

O construcție a unei lumi fantastice, dar presărată cu personaje realiste și controversate. Peste 5.000 de pagini ce creează dependență la propriu încă de la primele paragrafe.

E aproape imposibil de pus jos! Nici nu îţi vei da seama când s-a făcut 3 dimineaţa. Dar tot vei mai dori să citeşti încă un capitol. Şi apoi încă unul.

Vei descoperi personaje noi

Povestea Game of Thrones e mai mult decât un scenariu. A venit momentul să afli care este destinul fiecărui personaj care nu apare în serial.

Scrierile autorului George R.R. Martin

Am putea spune că creatorul universului Game of Thrones are o înzestrare supranaturală de a scrie. Te vei convinge singur de îndată ce vei pune mâna pe cărți.

Creează dependență

Pe această cale, dorim să ne cerem scuze tuturor celor care au cumpărat pachetul Game of Thrones. Am primit numeroase „reclamaţii”, cum ar fi:

◆ „Din cauza voastră m-a părăsit prietena, că nu ridic ochii din carte nici când se dezbracă în faţa mea” – Silviu

◆ „Citeam mergând pe stradă să aflu ce se întâmplă cu Daenerys şi hop! M-am împiedicat de o bordură şi am aterizat în nas. Erau paginile pline de sânge şi la propriu şi la figurat” – George

◆ „Cărţile astea provoacă insomnii! Chiar de reuşesc să le las din mână la 3 dimineaţa tot nu am somn cu gândul la Jon Snow” – Alina

◆ „De când am citit cărţile eu nu mai merg la nicio nuntă, mi-e frică, toate se lasă cu vărsare de sânge” – Maria

Continui călătoria și după serialul Game of Thrones

Cea mai populară serie fantasy a secolului 21 este construită din 5 titluri care conțin 8 volume din saga Cântec de gheață și foc (A Song of Ice and Fire), de George R.R. Martin. Pe scurt, ai parte de multe scene care nu apar în serial. Un bonus fantastic pentru cei mai înflăcărați fani.

Peste 90 de milioane de cărți vândute în toată lumea. Alătură-te universului Games of Thrones: bit.ly/colectia-game-of-thrones

✔ Cadou: hartă + cutie de colecție!

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.