ZEDEKIAH

Inapoi Înapoi în site
ZEDEKIAH

Descoperă destinul îndrăgostiților care încearcă să se salveze unul pe celălalt, crezând că inima lor nu poate fi salvată!

Iubire, dar și neputință. Fluturi în stomac, dar și o furie care face sângele să clocotească în vene. O inimă curajoasă, dar și un suflet care se sparge în mii de bucățele, atunci când lupta devine prea grea. Așa arată o poveste de dragoste tumultoasă, în care se vor regăsi toți cei care știu cât de goi sufletește se pot simți până nu îl strâng în brațe pe cel destinat lor.

CADOU! Primele 1000 de comenzi primesc în dar cartea de poezii „Dor și Amor”, de la același autor.

TRANSPORT LA 4.9 LEI

Cu drag, un cadou pentru tine!

Zedekiah Zedekiah

Sensibilitatea Damei de Treflă nu are cum să te lase indiferent, așa că ar fi păcat să nu te bucuri de această carte de poezii, plină de emoții și de trăiri, care palpită prin pagini, cu un întreg univers de sentimente și imagini care se vor juca pe bolta sufletului tău.

De aceea, primele 1000 de comenzi vor veni însoțite de acest cadou minunat, despre dor și amor, dar, înainte de toate, despre tot ce se întâmplă între ele.

DAMA DE TREFLă îN CIFRE

exemplare

210000

EXEMPLARE VÂNDUTE

Zaylee Evans

13

titluri

Aaron

6020303

urmăritori în online

Volumul 1

Așa începe o poveste despre iubire și
neputință, speranță și suflete făcute bucăți.

Zaylee Evans s-a mințit mereu că Aaron o făcea fericită, că felul lui obsesiv și distructiv de a iubi nu o rănea. S-a mințit mereu că el îi era de ajuns, dar adevărul e că accidentul îl schimbase prea mult, îl transformase într-un cu totul alt om, unul atât de greu de iubit.

Iar când Zedekiah Markov a apărut în viața ei, au fost suficiente o privire grăbită și un zâmbet misterios pentru a se da totul peste cap. Însă povestea lor de dragoste pare a fi blestemată. Unul nu mai poate iubi, celălalt e legat mult prea strâns de altcineva, și fiecare încearcă să îl salveze pe celălalt, crezând că el însuși nu poate fi salvat.

Ce vor alege? Să riște, făcând pași unul către celălalt, sau să dea înapoi, renunțând la tot ce ar putea fi între ei?

quote

Ne târâm pașii prin viață, incompleți, până apare acea persoană capabilă să umple fiecare gol, să repare fiecare fisură, să completeze acolo unde alții au rupt, au smuls și au luat cu ei, uitând să mai dea înapoi.

quote

Volumul 2

În dragoste, trebuie să alegi cu inima.
Mintea îți poate juca feste.

Pentru Zedekiah Markov, iubirea este doar un alt punct pe lista nesfârșită a lucrurilor care dor. În viața lui, iubirea și dezamăgirea au fost întotdeauna inseparabile, motiv pentru care a ales să stea la distanță de orice om care l-ar fi putut face să mai simtă ceva.

Dar totul se schimbă brusc atunci când o întâlnește pe Zaylee. Ea vede mai mult decât ar vrea el să arate, pentru că e încăpățânată și are felul acela minunat de a ademeni și, în același timp, de a se lăsa ademenită în jocurile lui.

În bezna vieții lui, ea răsare ca o stea. Dar stelele care îți luminează calea te pot arde dacă te apropii prea mult de ele...

quote

Dacă ai de gând să îți dai voie să te rătăcești în privirile cuiva, fii pregătit să faci față durerii care te va cuprinde atunci când în acele priviri vor crește tristeți pe care nu le vei putea alina.

quote
Zedekiah

Zedekiah

„Asta sunt pentru ea, câteva firimituri dintr-un om pe care crede că își dorește să îl aibă alături. Câteva firimituri de suflet, rămase pe podea, într-o carcasă goală în care încă mai bate o inimă încăpățânată, prinsă cu un fir subțire de tavan. Câteva firimituri din cel care am fost cândva.”

Zaylee Evans

Zaylee Evans

„Ți-ai vârât mâinile în pieptul meu și l-ai înnodat, iar acum nu mai pot să respir și m-ai făcut să îmi fie teamă că am să încep din nou să simt. Nu e frumos ce faci. Nu e deloc frumos.”

Aaron

Aaron

„Aaron e el însuși doar atunci când e cu mine și, sincer, nu știu dacă asta îmi place sau dacă mă îngrozește. Așa e Aaron când nu îl vede nimeni, gelos, posesiv, greu de stăpânit, și mai greu de mulțumit. Iar acum... e din ce în ce mai greu de iubit.”

Recenzii

Despre Dama de Treflă, una dintre cele mai citite autoare din România

O scriitoare sub anonimat, dar care știe că ceea ce scrie îi vindecă pe alții. Dama de Treflă își dedică pasiunea de a scrie sentimetului sublim de a ajunge la sufletele oamenilor. Cele 13 volume scrise de Dama de Treflă până acum aduc în viața cititorilor săi un întreg mozaic de sentimente, emoții, trăiri, lacrimi, zâmbete, curaj, evadare, extaz, liniște, putere, regăsire și încredere.

Cărți ce sunt potrivite pentru orice vârstă, cărți care pe unii îi surprind prin poveștile lor, iar pe alții prin sensibilitatea scriiturii. Cărți ce sunt și vor fi întotdeauna pansament pentru suflet, pentru că Dama de Treflă pune sufletele în metafore și deschide ușile închise ce limitează iubirea și simțurile.

Citești mai mult, plătești mai puțin

Pachet Inimi instabile

Pachet Inimi instabile

Dama de Treflă te introduce în universul poveștilor de dragoste umbrite de incertitudini și durere, în care fiecare personaj încearcă să găsească drumul spre lumină. Dar e atât de greu să găsești ieșirea când bezna te înconjoară…

Comandă pachetul
Pachet Iubiri întunecate

Pachet Iubiri întunecate

Există cărți care te fac să te întrebi câtă iubire poate încăpea într-o inimă de om. Câtă iubire neîmpărtășită… Două autoare cunoscute, Dama de Treflă și Helene N., te invită în universul iubirilor care aprind pasiuni înflăcărate, dar care îndoaie și sufletele.

Comandă pachet