wellness
Inapoi Înapoi în site

Mai mult decât o poveste de dragoste,
romanul epocii noastre

Wellness

Mai pot exista suflete-pereche într-o lume în care nimic nu mai pare definitiv și totul se schimbă rapid? Wellness este o poveste de dragoste modernă în care ne regăsim cu toate temerile și speranțele noastre, o poveste neobișnuit de obișnuită despre un el, o ea și toate provocările unei relații care evoluează permanent și se întinde pe mai bine de două decenii.

Prinși în ritmul amețitor al lumii moderne, cei doi protagoniști se apropie și se înstrăinează, iar poveștile lor se întrepătrund cu cele ale altor personaje, alcătuind treptat o oglindă în care, dacă privim cu atenție, vom recunoaște chiar lumea în care trăim.

„O perspectivă modernă asupra iubirii, căsniciei și a obsesiei societății pentru îmbunătățirea fiecărui aspect al vieților noastre... Acest roman sclipitor te provoacă să te gândești la adevărul propriei tale vieți și la poveștile pe care ni le spunem nouă și celorlalți”

OPRAH

Winfrey

O perspectivă modernă asupra iubirii și căsniciei

O perspectivă modernă asupra iubirii și căsniciei

Jack și Elizabeth se cunosc dinainte să se fi întâlnit vreodată. Clădirile în care locuiesc în Chicago sunt despărțite de o alee întunecată, iar ei își petrec adesea serile observând în secret ce face celălalt. Așa începe povestea lor neobișnuit de obișnuită despre un el și o ea care se îndrăgostesc și se căsătoresc. Autorul însă merge dincolo de „și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți” urmărind cu înțelegere, ironie și umor evoluția lor după 20 de ani de căsnicie.

În locul celor doi tineri visători, descoperim două personaje înstrăinate care își caută sensul într-o lume tot mai complicată, unde conversațiile se transformă în războaie pe Facebook, grupurile de suport ascund secte periculoase, iar cunoscuții le propun relații poliamoroase.

Acum, Jack și Elizabeth trebuie să-și confrunte demonii, ambițiile profesionale neîmplinite și traumele din copilărie, sau riscă să piardă cel mai important lucru din viețile lor: relația care îi leagă.

Wellness

„Dureros și dulce-amărui, Wellness reușește ceva ce doar cele mai bune opere ficționale pot realiza: să conțină o întreagă lume.”

Esquire

Fragment

Poate inima omenească e pur și simplu foarte amestecată, orice iubire e profund precară, viitorul e imprevizibil ― și poate nu e nimic rău în asta. Poate de fapt asta este dragostea adevărată: să accepți din toată inima desfășurarea haotică a vieții. Și poate singurele povești cu concluzii clare și sigure sunt minciunile, scornelile și conspirațiile. Poate Otto Sanborne avea dreptate:

certitudinea e doar o poveste pe care mintea o creează ca să evite durerea de a trăi. Adică, aproape prin definiție, certitudinea e un mod de a evita să trăiești. Poți alege să fii sigur sau poți alege să fii viu.

ilustratie ilustratie

O carte recomandată

„Puține romane recente ascund atât de multă iubire pentru umanitate ca acesta.”

Washington

„Un adevărat moștenitor al lui David Foster Wallace și Thomas Pynchon.”

Washington

„Un roman uimitor despre poveștile pe care le spunem despre viețile și iubirile noastre și despre cum reușim să ne menținem relațiile în decursul timpului.”

Washington

Pachet Povesti de dragoste moderne

Wellness

Două povești remarcabile, nominalizate la Goodreads Choice Awards care te invită să descoperi perspective moderne asupra iubirii, prieteniei și a legăturilor care ne leagă în ciuda trecerii timpului.

NATHAN HILL
NATHAN HILL

este scriitor și un fin observator al societății moderne, pe care reușește să o prezinte în toată complexitatea ei uimitoare. Romanul său de debut Nix a fost declarat cartea anului de către Audible în 2016, anunțând apariția unei noi voci promițătoare în literatura americană. Cea de-a doua carte a sa, Wellness, a confirmat așteptările publicului și ale criticilor, devenind rapid bestseller New York Times și una dintre cele mai apreciate cărți de ficțiune conform Goodreads, Amazon, NPR și AppleBooks.

Pachet Poveștile pe care ni le spunem

Pachet
Poveștile pe care ni le spunem

Comandă Pachet
Pachet Iubire și speranță

Pachet
Iubire și speranță

Comandă Pachet
Pachet Suflete pereche

Pachet
Suflete pereche

Comandă Pachet