ViaȚa maicii domnului

InapoiÎnapoi în site

Povestea Maicii pline de iubire care a schimbat lumea

Viața Maicii Domnului

Povestea Maicii pline de iubire care a schimbat lumea

Într-un colț liniștit al lumii, într-un mic sat numit Nazaret, trăia o tânără numită Maria. Era o fată simplă, plină de bunătate și cu inima deschisă. Dar viața ei avea să se transforme într-un mod extraordinar în momentul în care a primit Vestea de la Îngerul Domnului.

Începe astfel povestea Maicii Domnului, o poveste despre credință, curaj și iubire, care a fost transmisă din generație în generație. O poveste sfântă care a rămas vie în inimile oamenilor de-a lungul secolelor.

Alături de Părintele Necula pășim împreună în pelerinaj printre reperele vieții Maicii Domnului, unde puterea credinței și dragostea necondiționată devin călăuzele unei călătorii de neuitat. Este o poveste dedicată celor mici, dar care ascunde în ea înțelepciunea și frumusețea ce pot atinge inimile tuturor.

Să pornim deci, împreună, la drum....

Viața Maicii Domnului este mereu sub ochii noștri, asemenea vieții Domnului Iisus Hristos Cel Înviat, sub ochii noștri. O zărim în minunile din care ne hrănim credința, nădejdea și dragostea. Fără de viețile lor, viețile noastre greu și-ar afla bucurie. Ei sunt Bucuria noastră. Iar Maica Domnului ne privește și ne încurajează din fiecare icoană în care își poartă Pruncul și ni-L dăruiește ca Mântuitor. Nu-i refuzați Darul!

PĂrintele Necula

Necula

PacHetul Micului Pelerin alaturi de Parintele Necula

Pachet Micului Pelerin alaturi de Parintele Necula Pachet Micului Pelerin alaturi de Parintele Necula

Părintele Necula ne călăuzește printr-o serie captivantă formată din patru cărți ce vor aduce în viețile micilor pelerini învățăminte neprețuite. Vă invităm să pornim împreună, inimă lângă inimă, în cea mai frumoasă dintre călătorii: povestea care este de fapt Veste!

crin

Pe cât de iubită este Maica Domnului, pe atât de puțin cunoaștem de fapt despre profunzimea și semnificația Vieții Sale. Este timpul să descoperim întreaga poveste a Fecioarei Maria prin cuvintele pline de har ale Părintelui Necula.

Povestea Fecioarei aleasĂ sĂ poarte în braȚe lumina Și întunericul lumii

Povestea Maicii Domnului este o comoară a credinței și iubirii, familiară celor din toate colțurile lumii. Maria, o tânără simplă, a primit o veste divină de la îngerul Gabriel, anunțând că ea va aduce pe lume Fiul lui Dumnezeu. Cu credință și curaj, Maria a acceptat această misiune divină.

Însă viața Maicii noastre a fost mult mai complexă decât am putea crede. Cine a fost Ea înainte de a fi aleasă drept Maica Domnului? Care a fost viața Ei după ce Mântuitorul a Înviat și s-a ridicat la ceruri? Care sunt principalele evenimente din viața Sa?

Prin harul său literar, Părintele Necula reușește să contureze, pe înțelesul copiilor, cele mai relevante fapte din viața Fecioarei Maria, evidențiind nu doar evenimentele, ci și esența și însemnătatea lor spirituală, în timp ce ilustrațiile transpun în cel mai frumos mod cuvintele pline de sens.

De ce au copiii nevoie de ÎnvĂȚĂmintele acestei poveȘti?

Povestea Maicii Domnului este plină de umilință, credință și iubire. Este un exemplu de curaj în fața necunoscutului și de devotament. Prin această poveste, Maria devine o figură maternă universală, un simbol al speranței și iubirii, inspirând generații întregi cu noblețea și umilința ei.

Cei mici învață lecția iubirii necondiționate: ca mamă divină, Fecioara Maria simbolizează iubirea necondiționată. Această iubire constantă și neștirbită oferă celor mici un model de cum să ofere și să primească dragoste în mod generos și altruist.

Copii își însușesc valori morale și spirituale: prin intermediul acesti povești, cei mici învață principii precum generozitatea, modestia și compasiunea, acestea devenind parte integrantă a viziunii lor asupra vieții.

Copiii ÎnvaȚĂ despre:

Copilăria Maicii Domnului

Logodirea ei cu Iosif și Bunavestire

Nașterea și Întâmpinarea Domnului. Fuga în Egipt

Prezentarea lui Iisus în Templu

Maica Domnului pe Calea Crucii Domnului Iisus Hristos

Cum a trăit după Învierea Fiului său

Adormirea Maicii Domnului

Despre PĂrintele Necula

Preot ortodox, doctor în teologie și profesor universitar la facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu.

Autorul a numeroase studii publicate în română, franceză, italiană și germane, dar și a numeroase bestsellere, dintre care amintim: Despre Sensul Vieții, Împăcarea cu tine însuți și Seria Biblia pentru copii.

Un preot îndrăgit de public pentru modul nonconformist și accesibil în care reușește să transmită mai departe bogăția de cunoaștere și înțelepciune acumulată în decursul anilor.

RĂSFOIEȘTE

Viata Maicii Domnului
Viata Maicii Domnului
Viata Maicii Domnului
Viata Maicii Domnului
Viata Maicii Domnului
Viata Maicii Domnului

Copiii iubesc cĂrȚile
PĂrintelui Necula

„Emoția pe care o transmite cartea aceasta este ceva de neprețuit. Copiii mei sunt absolut fascinați de ilustrații!”

Pachet Povești care au schimbat lumea

Pachet Povești care au schimbat lumea

Comandă Pachet
Pachet Povești de noapte bună

Pachet
Povești de noapte bună

Comandă Pachet
Pachet Regăsirea speranței

Pachet
Regăsirea speranței

Comandă Pachet
Pachet Daruri pentru micii cititori

Pachet
Daruri pentru micii cititori

Comandă Pachet
Pachet Povești în lumina bradului

Pachet
Povești în lumina bradului

Comandă Pachet
Pachet Taine pentru suflet și minte

Pachet
Taine pentru suflet și minte

Comandă Pachet