CARLEY FORTUNE

Inapoi Înapoi în site
CARLEY FORTUNE

Redescoperă vara, vacanța și iubirea prin trei povești în care dragostea nu apune niciodată.

Carley Fortune a capturat tot farmecul nopților de vară și l-a transformat în trei povești de iubire captivante. Fiecare pagină te poartă prin momente de dorință și tandrețe, sub cerul înstelat și briza răcoroasă a serilor de vară. De la plimbări romantice pe plaje sălbatice, la secrete șoptite sub lumina lunii, aceste cărți împletesc pasiunea și misterul și te transportă într-un univers al iubirii nesfârșite, plin de momente care îți vor atinge inima.
Nu rata trei romane care surprind toată căldura verii și toată dulceața unor iubiri regăsite!

„Ce roman de vară visător și seducător. Carley Fortune știe cum să-ți atingă inima.”

— Kiley Reid, autoarea Such a fun age și Come and get it

Carley Fortune

Vara asta își vor ține promisiunea. Vara asta nu vor ceda tentației. Vara asta va fi diferită.

Lucy vine anual pe Insula Prince Edward pentru aer proaspăt, stridii delicioase și vin răcoritor, alături de cea mai bună prietenă a ei, Bridget. Fiecare vizită începe cu o plimbare pe plajă, sub stâncile roșii și soarele auriu. De fiecare dată, Lucy își promite să evite patul lui Felix, fratele mai mic al lui Bridget.

Felix, un localnic fermecător, are o chimie incredibilă cu Lucy, dar motivele pentru a sta departe unul de celălalt sunt multe. Totuși, evitarea unei noi nopți pasionale pare imposibilă. Când Bridget fuge din Toronto cu o săptămână înainte de nuntă, Lucy o urmează pe insulă pentru a o ajuta.

Întâlnirea cu Felix este inevitabilă, dar de data aceasta replicile lui provocatoare au fost înlocuite cu ceva nou și profund, iar Lucy începe să se întrebe cât de bine își poate proteja inima.

Carley Fortune

Poate o iubire de-o vară să devină o iubire de-o viață?

Lasă-te fermecat de vraja verilor nesfârșite pe care Percy și Sam le petrec împreună. Pe malul unui lac, departe de lume, ei învață ce înseamnă prietenia și iubirea, dar și cât de dureroasă poate fi o greșeală.

Vară după vară cei doi se reîntâlnesc și an după an, legătura lor devine tot mai puternică. Treptat, prietenia lor se transformă într-o atracție irezistibilă. Totuși, este suficient un singur moment pentru a distruge o iubire care ar fi putut fi pentru totdeauna.

12 ani mai târziu, Percy și Sam se reîntâlnesc, doi adulți stingheri cărora viitorul nu le-a oferit exact ce își doreau, dar care au o șansă nesperată să-și salveze iubirea.

Se va dovedi dragostea lor mai puternică decât cele mai mari greșeli ale trecutului?

Carley Fortune
Carley Fortune

O singură zi îți poate schimba viața. În bine sau în rău.

Fern Brookbanks și Will Baxter s-au întâlnit prima dată pe vremea când erau tineri și idealiști, iar întâlnirea lor s-a transformat în 24 de ore pline de aventură, secrete și visuri împărtășite. Așa că s-a încheiat cu un pact, cu o promisiune de a se reîntâlni exact peste un an.

Fern a venit plină de speranțe pe malul lacului. Will nu a apărut niciodată.

Zece ani mai târziu, Fern încearcă să salveze vechea afacere a mamei sale, iar ajutorul vine sub forma un bărbat chipeș care ajunge pe malul lacului nouă ani prea târziu, cu o valiză în mâini, dar fără nicio explicație pentru promisiunea sa încălcată și inima ei frântă.

Dar cum ar putea Fern să aibă încredere în acest străin elegant care nu seamănă deloc cu tânărul de care se îndrăgostise cândva? Și cum ar putea vreodată să îi ofere o a doua șansă?

„Carley Fortune este o maestră a poveștilor de dragoste, reușind să ne vorbească despre una dintre cele mai profunde nevoi ale noastre - aceea de a ne simți prețuiți și văzuți așa cum suntem cu adevărat. ”

—Annabel Monaghan,
autoarea cărților „Nora Goes Off Script” și „Same time next summer”

Poveștile verii tale

Pachet Caritile verii tale

Trăiește pagină cu pagină trei povești despre dragoste și maturizare care îți redau încrederea în puterea iubirii de a renaște asemenea soarelui verii, care devine mai puternic cu fiecare apus.

Pachet Cartile verii tale

CITEȘTI MAI MULT, PLĂTEȘTI MAI PUȚIN!

o

Pachet Indragosteste-te de vara

Comandă Pachet

Pachet Iubiri de neuitat

Comandă Pachet

Pachet O vara fierbinte

Comandă Pachet

Pachet Pachet Romantici incurabili

Comandă Pachet

★ ★ ★ ★ ★