Următoarele 365 de zile

Inapoi Înapoi în site
Următoarele 365 de zile

Finalul bestsellerului romantic care a inspirat filmul de succes de pe Netflix – 365 DNI

Pune-ți centura de siguranță, Următoarele 365 de zile este un adevărat roller coaster emoțional! Vei fi purtat de la pasiune până la depresie, de la dragoste până la obsesie, de la începutul șocant și până la finalul complet neașteptat.

Ești pregătit?

2

Peste 2 milioane de exemplare ale trilogiei 365 de zile vândute

400

de pagini provocatoare

ghilimele

„Cartea este mai bună decât filmul, pentru că răspunde la câteva întrebări care au rămas în aer în urma filmului. Povestea este senzațională, plină de acțiune, emoție și suspans. Mi-a fost atât de greu să mă despart de ea!”

– Amely, Amazon

Următoarele 365 de zile

Laura este împușcată în timpul sarcinii și cei mai buni doctori se luptă pentru viața ei. Soțul său, capul mafiei siciliene, trebuie să ia cea mai grea hotărâre din viața sa – să-și salveze iubita sau copilul? Oare ce va alege Massimo? Oare viața fără Laura va mai avea sens pentru el? Își va putea crește singur fiul? Milioane de gânduri îi trec prin minte, dar niciunul nu-i aduce alinare. Nu știe care va fi soarta familiei sale. Ale cui sunt oare cele 365 de zile pe care le vom urmări în a treia parte din saga?

Romanul Următoarele 365 de zile este o continuare a bestsellerului scris de Blanka Lipińska despre Laura Biel, care a fost răpită de capul mafiei siciliene. Plină de erotism și de răsturnări de situație senzaționale, această serie, comparată cu bestsellerul mondial Cincizeci de umbre ale lui Grey, a câștigat inimile femeilor.

Părerile cititorilor
Autor

Autoarea din spatele bestsellerului 365 de zile

Blanka Lipińska este una dintre cele mai populare autoare și influente femei din Polonia. Aceasta este autoare mai degrabă din dorință decât din necesitate. Cu peste 2 milioane de exemplare ale trilogiei 365 de zile vândute, Blanka a fost clasată drept unul dintre cei mai bine plătiți scriitori din Polonia în 2019 de revista Wprost. În 2020, aceeași revistă a inclus-o și pe lista celor mai influente femei din Polonia. Sondajul Bibliotecii Naționale Poloneze o enumeră printre primii 10 autori cei mai populari din Polonia, iar revista Forbes Women a inclus-o pe lista mărcilor feminine de top.

Bestsellerul său, 365 de zile, stă la baza unuia dintre cele mai de succes filme de pe Netflix din 2020, din întreaga lume. Filmul a fost timp de 10 zile numărul 1, al doilea cel mai de succes din istoria topurilor de pe Netflix.

recenzie
ghilimele

„Al treilea volum începe cu un eveniment șocant, așa că primul capitol te lasă deja cu gura căscată. Nu vreau să dezvălui mai multe, pentru a vă lăsa să fiți surprinși pe deplin, așa cum mi s-a întâmplat și mie, însă vă asigur că, încetul cu încetul, tot ce s-a întâmplat în volumele trecute se conectează aici.”

– Aniibook, Goodreads

Descoperă întreaga trilogie controversată!

trilogie trilogie

Citești mai mult, plătești mai puțin

Urmatoarele 365 de zile + Pachet Seria Driven

Urmatoarele 365 de zile + Pachet Seria Driven

Comandă
Urmatoarele 365 de zile + Un altfel de Romeo

Urmatoarele 365 de zile + Un altfel de Romeo

Comandă
Urmatoarele 365 de zile + Pachet Planul atracției

Urmatoarele 365 de zile + Pachet Planul atracției

Comandă
Urmatoarele 365 de zile + Pachet Seria Camelot

Urmatoarele 365 de zile + Pachet Seria Camelot

Comandă
Urmatoarele 365 de zile + Pachet Confesiunea unui preot

Urmatoarele 365 de zile + Pachet Confesiunea unui preot

Comandă