Ultimul Foc

Inapoi Înapoi în site
Ultimul Foc

Iubirea lor, un foc care încălzește inimi. Dar și care arde totul în jur

Plăcerea și păcatul sunt mână în mână, iar ei sunt prizonierii amândurora. Descoperă o poveste de dragoste întunecată, în care iubirea pare a fi blestemată din start. Deși dureroasă, aceasta se mai agață de un fir subțire de speranță…

quote

Vreau să te văd cum te zvârcolești după ce guști din propria otravă, știind că m-ai avut, dar n-ai fost niciodată în sufletul meu!

Unele iubiri te aduc tot mai aproape de întuneric și te îndepărtează de lumină

O neatenție a fost suficientă să-i ruineze viața de liceu, după ce Manasseh, fratele băiatului pe care-l place, îi descoperă secretul murdar. Rebecca Godwill este fiica pură și inocentă a preotului din oraș, ai cărei ochi au strălucit dintotdeauna pentru un singur băiat: Samael Morgenstern. Cu toate acestea, el nu i-a oferit niciodată atenția râvnită.

S𝒆𝒄𝒓𝒆𝒕𝒖𝒍 ei ajunge motivul șantajului pe care Manasseh, un „pui de drac” isteț și fără inimă, îl va folosi pentru a o manipula fără scrupule.
Fiecare pas pe care-l face, încercând să îndeplinească dorințele bizare ale lui Manasseh, o aduce tot mai aproape de întuneric și o îndepărtează de lumină. Dar Becca nu s-a speriat niciodată de întuneric și ar face orice să fie mai aproape de Samael, chiar dacă va trebui să intre în gașca Crasnicilor din Matlock, un grup misterios din care fac parte cei trei frați Morgenstern.

Noaptea Ultimului foc trebuia să o aducă pe Becca mai aproape de Crasnici și de fericire, însă acea noapte nu face decât să-i lege destinul de fratele greșit, prin firele dureroase ale iubirii și vinovăției.

Odată intrată în lumea Crasnicilor, nu mai poate da înapoi, trebuie să învețe regulile jocului și să nu-și piardă speranța că, dincolo de noapte, arde încă focul unei mari iubiri.

dropdown
MANASSEH

MANASSEH

decoration

„Manasseh are sângele stricat. Așa s-a născut. El nu poate să facă bine, nici dacă încearcă. Manasseh este negru în cerul gurii."

BECCA

BECCA

decoration

„Rebecca, ești vicioasă, și viciile nu se vindecă niciodată. Poți doar să le lași să te consume, ceea ce se va și întâmpla într-un final, când ultima fărâmă de bunătate se va risipi din inima ta.”

SAMAEL

SAMAEL

decoration

„Eu sunt oaia neagră a familiei, asta o știu toții. Nu mă identific cu oamenii alături de care trăiesc. Nu mă integrez în societate. Simt că locul e doar printre cărți. Cărțile îmi oferă liniștea de care am nevoie, îmi țin mintea ocupată.”

quote

Tu nu-mi poți fi colacul de salvare, Manasseh, pentru că tu-mi ești ștreangul!

Cathya MP

Despre autoare

Cu o activitate începută în 2014, Cathya MP se numără printre cei mai tineri scriitori contemporani. Rampa de lansare a autoarei a fost Wattpad, platforma internațională cu milioane de cititori zilnic. Prima ei serie, AME, care aparține genului Mafia Romance, a câștigat concursul internațional The Wattys 2016, la secțiunea „Lecturi captivante”. Publicată de Editura Bookzone în 2020, AME a avut un real succes, trilogia înregistrând vânzări de peste
40 000 de exemplare până în prezent.

quote

Oamenii răi nu sunt excepția de la regulă. Oamenii răi sunt regula.

CITEȘTI MAI MULT, PLĂTEȘTI MAI PUȚIN

PACHET CATHYA MP

PACHET CATHYA MP

Cathya MP te invită să descoperi puterea nimicitoare a iubirii, așa cum nu ai mai simțit-o până acum! Fierbinte, întunecată, plină de secrete și foc ce arde mocnit în inimile personajelor... iubirea din cărțile ei îți vor face sufletul să tremure!

COMANDĂ PACHETUL
PACHET ULTIMUL FOC + SYNN

PACHET ULTIMUL FOC + SYNN

Cathya MP și Biana P. Florentina te invită să descoperi două cărți-fenomen pe Wattpad, care se vor juca cu mintea și sentimentele tale până la ultimele pagini. Povești de dragoste cum rar ai mai citit la autorii români, cele două cărți îți vor arăta că inimile spintecate se pot lipi la loc doar cu ajutorul iubirii.

COMANDĂ PACHETUL