The Greatness Mindset

Inapoi Înapoi în site
The Greatness Mindset

Vrei să ai viața la care visezi?
Schimbă-ți mindsetul.

Orice schimbare îți dorești să observi în exterior, aceasta trebuie să înceapă cu o schimbare interioară, cu o transformare profundă a modului în care te privești pe tine și drumul tău prin lume.

De aceea, prin cartea sa, LEWIS HOWES, creatorul podcastului The School of Greatness, te ajută să-ți construiești pas cu pas un mindset pentru succes și o viața împlinită.

Descoperă măreția unei vieți trăite cu sens!

Bonus: Ghid cu exerciții în format pdf.
tableta

BONUS

Ghid de studiu cu exerciții în format pdf

BONUS

Ghid de studiu cu exerciții în format pdf

Lasă în urmă fricile și îndoiala de sine și descoperă-ți misiunea cu sens cu ajutorul exercițiilor suplimentare din acest ghid practic creat de Lewis Howes pentru toți cei care își doresc să-și schimbe viața și mentalitatea.

Exercițiu cu exercițiu, vei descoperi că ești îndeajuns de bun pentru a-ți construi viața la care visezi.

Mihai Morar
Mihai Morar

La început de 2024, poți uita de rezoluții. Îți propun să treci la acțiune. Despre asta e această carte, despre puterea acțiunii. Cartea te pune să te apuci de treabă pentru că în treaba ta vei găsi măreția.

Lewis Howes este omul care, prin podcasturile, discursurile și cărțile lui, mi-a transformat mindsetul pentru a crea Fain și simplu. În The Greatness Mindset, Lewis Howes adună tot ceea ce a învățat din viața lui nelipsită de durere, de fost sportiv de performanță, ce a adunat de la experții invitați în podcastul său și ce a adunat din transformarea sa în super antreprenor și unul dintre cei mai ascultați oameni din lume.”

Mihai Morar
Lewis Howes Lewis Howes
Lewis Howes

este fost sportiv de performanță și creatorul podcastului de succes The School of Greatness, cu peste jumătate de miliard de descărcări, și al canalul de YouTube cu același nume, urmărit de peste 3 milioane de oameni. După o viață de luptă cu dislexia și dificultățile de învățare, el a început acest proiect din dorința de crea o școală cu adevărat accesibilă tuturor, în care profesori sunt cele mai strălucite minți ale lumii.

Acum, după ce a intervievat sute de experți în dezvoltare personală și psihologie precum Joe Dispenza, Esther Perel, Andrew Huberman, Jordan Peterson, Tony Robbins, dar și legende ale sportului precum Kobe Bryant și Novak Djokovik, el a așezat cele mai importante lecții învățate într-o carte care te ajută să-și construiești un mindset orientat spre succes și echilibru.

daca
daca

Simți că ai nevoie de o schimbare, însă nu ai o viziune clară pentru viitorul tău.

Știi cum ți-ai dori să arate viața ta, însă nu știi care sunt pașii pe care ar trebui să-i urmezi.

Nu ai încredere în forțele tale, nu crezi că ești suficient de bun pentru a trăi viața pe care ți-o dorești de fapt.

Ai gânduri negative și te autosabotezi atunci când încerci să îți urmezi visurile.

Teama de eșec te împiedică să îți realizezi întregul potențial.

Dr. Joe Dispenza
quotes

Orice ai face în viață, adoptarea mindsetului potrivit este cel mai important ingredient pentru îndeplinirea visurilor tale. Lewis Howes îți oferă instrumentele practice care te vor ajuta să atingi măreția.

Dr. Joe Dispenza
despre despre
despre

Ești îndeajuns de bun să devii tot ceea ce îți dorești.

Simți că trăiești o viață autentică? Îți asumi propriul drum fără teamă sau te ferești din fața provocărilor? Autorul de bestsellere New York Times Lewis Howes îți arată cum să lași în urmă teama de eșec, teama de succes și îndoiala de sine pentru a-ți urma misiunea cu sens și a-ți construi o viață împlinită.

Prin intermediul unor povești dureroase desprinse din propria viață, al strategiilor învățate de la experți și al exercițiilor practice, Lewis îți oferă intrumentele de care ai nevoie pentru a-ți transforma viața și identitatea.

Descoperă o carte care te ajută să-ți definești viziunea pentru viitor și să acționezi în fiecare zi pentru a-ți atinge obiectivele.

quotes

Mă bucur că Lewis și-a făcut timp să documenteze acest framework pentru a-i ajuta și pe alții să se elibereze de îndoiala de sine și să trăiască o viață mai împlinită, mai bogată.

Jay shetty
Jay shetty
invata

Să-ți identifici și să-ți depășești temerile care împiedică să-ți atingi obiectivele.

Să-ți construiești o misiune cu sens în acord cu valorile și dorințele tale.

Să nu mai permiți îndoielii de sine să-ți ucigă visurile.

Să nu te mai temi de eșec, dar nici de succes.

Să înveți să-ți controlezi gândurile și să pui capăt autosabotajului.

Să îți valorifici deplin potențialul și să ai un impact pozitiv asupra celor din jur.

Să îți rescrii povestea astfel încât să îți poți construi viitorul pe care îl dorești.

invata
Pachet Secretul unei minti uluitoare

Antrenează-ți mintea cu trei cărți de neratat!

O minte cultivată și antrenată este cheia unei vieți împlinite și echilibrate, iar acest pachet de cărți îți arată cum poți debloca puterea incredibilă a creierului și a gândurilor tale pentru a-ți construi viitorul pe care ți-l dorești cu adevărat

Recenzii

Richard

stelute

Lewis are o abilitate surprinzătoare de a oferi abordări practice, bazate pe știință pentru a te ajuta pe tine să înțelegi și să gestionezi provocările vieții de zi cu zi, inclusiv relațiile, cariera și starea de bine generală.

Lara

stelute

Lewis Howes este unul dintre oamenii pe care îi recomand în mod frecvent oamenilor, este un om bun care ajută cu adevărat mulți oameni. Este foarte sincer, modest, vulnerabil, transparent și autentic, iar acest lucru se vede.

Gerard

stelute

Într-o lume care adesea încurajează conformismul și compacerea, Howes ne amintește că în fiecare dintre noi se ascunde măreția.

Abby

stelute

Atât de multe informații uimitoare! Cu siguranță o voi reciti! Și conține și exerciții! Te provoacă să te gândești, purtându-te prin pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a reuși să trăiești o viață cu sens.

Fernando

stelute

Exercițiile din această carte m-au provocat să-mi adresez întrebări profunde despre ceea ce îmi aduce cu adevărat bucurie. O lecție importantă pe care am învățat-o din această carte este că adevăratul eșec este să nu încerci.

dropdown dropdown

CITEȘTI MAI MULT
PLĂTEȘTI MAI PUȚIN:

Pachet Mintea ta extraordinară

Pachet
Mintea ta extraordinară

Comandă Pachet
Pachet Drumul spre sinele autentic

Pachet
Drumul spre sinele autentic

Comandă Pachet
Pachet Împrietenște-te cu tine

Pachet
Împrietenește-te cu tine

Comandă Pachet
Pachet Ești cel mai bun prieten al tău

Pachet
Ești cel mai bun prieten al tău

Comandă Pachet
Pachet Motivație pentru schimbare

Pachet
Motivație pentru schimbare

Comandă Pachet
Pachet  Minte sănătoasă. Mindset sănătos

Pachet Minte sănătoasă. Mindset sănătos

Comandă Pachet