Te-a sedus și s-a dus

Inapoi Înapoi în site
Te-a sedus și s-a dus

Femeile întreabă despre relații. Bărbații răspund.

S-au pus cele mai arzătoare întrebări ale femeilor privind relațiile de iubire, iar 15 bărbați, cu profesii diverse și aflați în diferite etape de viață, au răspuns conform propriilor concepții și păreri sincere.

Tocmai datorită răspunsurilor lor, unii au dorit să rămână anonimi.

Comandă „Te-a sedus și s-a dus. Cum schimbi povestea” și află ce e în mintea și sufletul bărbaților!

Această carte este pentru tine dacă:

checkmark

Ți-ai dori să descifrezi adevăratul limbaj al bărbaților ascuns în spatele anumitor comportamente care îți dau atâtea bătăi de cap;

checkmark

Ți-ai dori să înțelegi când un bărbat urmărește doar să te aibă și când vrea o relație serioasă;

checkmark

Ți-ai dori să afli părerea bărbaților despre întrebarea: să mă culc cu el de la prima întâlnire?;

checkmark

Ți-ai dori să știi de ce partenerul nici nu te lasă să pleci, dar nici nu vrea să se implice total în relație;

checkmark

Ți-ai dori să afli cât influențează prima partidă relația cu partenerul din punctul lui de vedere;

checkmark

Ți-ai dorit să afli mereu ce se ascunde de fapt în spatele afirmației: „Ești prea bună pentru mine” sau „Nu sunt bărbatul potrivit pentru tine”.

Imagine cuplu

Câteva dintre întrebările din carte la care au răspuns bărbații, pentru ca femeile să înțeleagă percepția masculină despre relațiile amoroase:

checkmark

Dacă ajungeți în pat de la prima întâlnire, ai senzația că e easy?

checkmark

Îți place să te culci cu ea, vrei în continuare, ea e foarte atrăgătoare, dar vrea să aveți o relație. Ce faci? Îi spui adevărul sau alegi să o minți pentru a obține ce vrei?

checkmark

Te îndrăgostești după ce ai avut relații intime cu ea sau înainte?

checkmark

Cum te porți cu o femeie de la care vrei doar o aventură și cum te porți cu o femeie cu care vrei să ai o relație?

checkmark

Ce înseamnă când un bărbat spune: „Nu simt nevoia să fiu într-o relație acum”, „Sună-mă cândva”, „Meriți pe cineva mai bun decât mine”, „Nu știu ce vreau de la tine”, „Vedem ce va fi în viitor”?

checkmark

Cum procedezi când vrei să ieși dintr-o relație?

Această carte NU este potrivită pentru tine dacă:

checkmark

Vrei să atragi bărbați toxici în viața ta;

checkmark

Preferi să închizi ochii într-o relație;

checkmark

Nu te deranjează să fii manipulată emoțional.

Intrusii

Descrierea cărții

Actuală, bine documentată și amuzantă, această carte despre relațiile amoroase contemporane este scrisă de două femei puternice: coach-ul de dezvoltare personală și autoarea Bookzone, Natașa Alina Culea, și psihologul Gabriela Presadă.

Află cum gândește un bărbat, cum interacționează cu tine când nu este interesat de o relaţie şi cum îţi dai seama că este indisponibil emoțional. Acest tip de comportament masculin este de fapt ușor de observat DACĂ știi la ce anume să fii atentă. Este extrem de dificil pentru un bărbat să-ți piardă timpul și să vadă în tine doar o aventură, fără să prezinte anumite comportamente inconfundabile care comunică clar că încearcă să te țină interesată, dar nu doreşte să se implice cu adevărat.

Începe acum să te îndepărtezi de acest tip de bărbat și nu mai bate la uși deja închise! Vei câștiga mai multă încredere în tine, nu te vei mai subestima, nu te vei mai autosabota și vei alege ce e mai bine pentru propria fericire.

Recenzii

Fragment din carte

„Da, eu chiar mă uit atent la profilul unei femei pe Facebook și da, chiar contează fotografia de la profil. Oricărui bărbat îi place o femeie atrăgătoare și îngrijită. Mă uit dacă pare foarte serioasă și mă gândesc automat la faptul că o femeie cu o mină foarte serioasă este și rigidă, închisă pentru o discuție. Îmi place să văd o fotografie cu o femeie prietenoasă, zâmbitoare. La fel, nu-mi place să văd doar postări legate de jobul ei, deoarece nu mi se pare dispusă afectiv, pare să fie deja în relație cu jobul ei. Îmi plac postările în care are ideile ei proprii despre un lucru sau altul și îmi displace să văd că postările ei sunt distribuite doar de la alții, ceea ce-mi spune că nu are personalitate. [...] O femeie care-și petrece tot timpul pe Facebook îmi arată că nu are o viață personală și nici proiecte de viață mai profunde. Fotografiile foarte lucrate, cu filtre, care o arată dintr-un singur unghi (cel care crede ea că o avantajează) arată că e o persoană nesigură și că are frustrări legate de corpul ei, că este complexată. Prefer fotografiile mai degajate și mai puțin lucrate.”

Intrusii

Despre autoare

Natasa Alina Culea
Natașa Alina Culea este o scriitoare româncă de origine ucraineană, născută la Tulcea. Aceasta este responsabilă pentru lecturi ce fac cititorii să trăiască emoții puternice alături de personaje, pentru povești ce captivează prin inocență și senzualitate, pentru un stil ce frapează prin veridicitate și realism și nu se dezice niciodată de simplitate, frumusețe și eleganță. Din 2014, autoarea a publicat șase romane, vândute inițial în mii de exemplare în România și Moldova. În prezent, cărțile sale sunt traduse în mai multe limbi (engleză, franceză, spaniolă).
Gabriela Presada
Gabriela Presadă este consilier în dezvoltare personală, psiholog clinician și psihoterapeut integrativ, însă mai presus de toate este om. Un om care susține că știe cum e să fii respins, abandonat, rănit, rușinat, furios, dar acum, când e fericită cu propria persoană, dorește să-i ajute și pe alții să-și vindece rănile și traumele, să redescopere iubirea de sine și față de ceilalți.

Citești mai mult, plătești mai puțin

Te-a sedus si s-a dus + Vrei să iubești? Începe cu tine!

Te-a sedus si s-a dus + Vrei să iubești? Începe cu tine!

Comandă
Te-a sedus si s-a dus + Pachet Ce vor bărbații

Te-a sedus si s-a dus + Pachet Ce vor bărbații

Comandă
Te-a sedus si s-a dus + Iubirea te invata

Te-a sedus si s-a dus + Iubirea te invata

Comandă
Te-a sedus si s-a dus + Povestea unei femei care a învățat să se iubească

Te-a sedus si s-a dus + Povestea unei femei care a învățat să se iubească

Comandă