Seria Tzitzi și Poc

Inapoi Înapoi în site
Seria Tzitzi și Poc

Suntem Tzitzi și Poc și te ajutăm să treci peste orice hop!

Din dragoste pentru copii și părinți, Mirona Păun, psiholog clinician și psihoterapeut, a pregătit trei cărți educative care îi învață pe copii lucruri valoroase despre lumea lor interioară - a emoțiilor și cea exterioară - a oamenilor și relațiilor.

Ce înseamnă să fii un prieten bun? Cum să îți exprimi emoțiile cu curaj? Cum să spui adevărul chiar dacă ți-e frică să-ți recunoști boacănele? Fă-le loc lui Tzitzi și Poc, care îți vor răspunde la toate întrebările pe loc!

„Noi am adorat aceaste cărți! Leah și Moise sunt super încântați de ele și de stickerele din interior, și aproape că s-a lăsat cu ceartă între ei, astfel că a trebuit să comand o serie și pentru Moise, că Leah nu a vrut să le împartă. Copiii ăștia!”

Anca Serea

- Anca Serea,
TV News Anchor & Content Creator

Alături de Tzitzi și Poc, cei mici:

Învață să aleagă Binele în provocările care apar zi de zi;

Înțeleg că orice dorință are nevoie de multă muncă;

Sunt încurajați să își exprime chiar și cele mai provocatoare emoții precum îngrijorarea, furia sau tristețea;

Descoperă puterea prieteniei, indiferent de timp și spațiu;

Învață cum să își vadă și să își folosească forța personală.

tzitzi si poc
quotes
tzitzi si poc

(nu întâmplător formează un singur cuvânt) înseamnă o relație hrănitoare și conținătoare, care ne ajută să creștem și să învățăm despre noi înșine prin și cu ajutorul celuilalt, pentru a fi bine într-o lume atât de schimbătoare.”

Un program de educație emoțională fondat de Mirona Păun, psiholog clinician și psihoterapeut

„Studiile arată că cei mici încep să mintă încă de la vârsta de 2 ani, iar frecvența minciunii crește pe parcursul perioadei preșcolare, această perioadă fiind considerată o etapă normală a dezvoltării cognitive. Important este să înțelegem că înainte de vârsta de șase ani, pentru un copil nu este important să spună adevărul, acesta încercând din răsputeri să-i facă pe plac părintelui.”

Mirona Păun

tzitzi si poc

Cum te ajută cărțile pe tine, ca părinte sau educator:

Te îndrumă să discuți deschis cu cei mici despre emoții și sentimente;

Îți oferă oportunitatea să petreci timp de calitate împreună cu copiii;

Îți oferă instrumente pentru a-i învăța pe cei mici să-și gestioneze emoțiile provocatoare;

Te inspiră să abordezi mai ușor subiecte delicate, precum minciuna;

Te sprijină să le oferi celor mici o dezvoltare emoțională adaptată nevoilor voastre.

tzitzi si poc

„Tzitzi-Poc este un spectacol inedit pentru oameni mari si mici. I-am văzut pe copii cum interacționează cu personajele, cât de prinși sunt în poveste și cum vin cu soluții reale pentru a-i ajuta pe cei doi să depășească provocările. Pentru oameni mari, e un spectacol ce recomand din suflet să fie văzut, un spectacol care ne învață să ne jucăm și să ne bucurăm mai mult alături de copiii noștri.

Luiza, Director grădiniță

Hai să răsfoim împreună!

Copiii îi iubesc pe Tzitzi și Poc!

Pachet Cum să ai un copil încrezător Pachet Cum să ai un copil încrezător

Pachet „Cum să ai un copil încrezător”

Am pregătit pentru cei mici șase cărțile-ghid, care să-i ajute să devină adulții echilibrați de mâine. Descoperiți împreună povești care să le redea încrederea în forțele proprii, astfel încât să facă față mai ușor situațiilor neprevăzute, pe care le vor întâlni în viața de zi cu zi.

Comandă Pachet
Pachet Cum să creștem frumos Pachet Cum să creștem frumos

Pachet „Cum să creștem frumos”

Aceste cărți combină lecțiile valoroase cu joaca, iar personajele Tzitzi și Poc, dar și cățelușa Bluey și familia sa, îi invită pe cei mici în aventuri pe cinste, care îi vor învăța să fie mai curajoși și curioși.

Comandă Pachet
Pachet Emoțiile Sarei

Pachet "Emoțiile Sarei"

Comandă Pachet
Pachet Bullying

Pachet "Bullying"

Comandă Pachet
Pachet fixiki

Pachet "Învățăm cu Fixiki"

Comandă Pachet
Mirona Păun

Mirona Păun este psiholog clinician și psihoterapeut, autor de cărți pentru copii, creator de conținut și fondatorul programului de educație emoțională pentru copii și părinți Tzitzi-Poc. Are experiență de 18 ani în lucrul cu copiii în domenii diverse, având perspective multiple asupra dezvoltării și evoluției copilului în toate sistemele sale: familial, social și educațional.

Crede în potențialul creator al copiilor, în puterea jocului ca manieră de explorare a lumii interioare a copilăriei și ca limbaj și în forța poveștilor. Astfel, i-a creat pe Tzitzi și pe Poc și a dezvoltat în jurul lor un întreg ecosistem care are ca misiune să-i împrietenească pe copii și pe părinți cu emoțiile lor. Tzitzi-Poc a fost recunoscut și premiat pentru idea cu cel mai mare impact în societate în cadrul competiției Future Makers 2018.