Seria Shona Innes

Inapoi Înapoi în site
Seria Shona Innes

Ce este viața?
De ce uneori dispare?
De ce familia mea e diferită?

Oferă-i copilului tău răspunsuri simple pentru toate întrebările importante cu ajutorul poveștilor simpatice create de Shona Innes – psiholog cu peste 20 de ani de experiență.

Hai să vorbim pe înțelesul celor mici despre marile probleme ale vieții.

Cum te ajută aceste cărți:

icon

Vei putea să răspunzi mai ușor întrebărilor celui mic.

icon

Vei construi o relație deschisă, bazată pe încredere, în care copilul își poate exprima sentimentele în siguranță.

icon

Vei învăța cum să comunici cu copilul într-un mod simplu pe care acesta îl poate înțelege.

Cum îi ajută cărțile pe cei mici:

icon

Vor primi răspunsuri la întrebări care până acum îi nelinișteau.

icon

Vor înțelege că este normal să ceară ajutorul adulților atunci când nu înțeleg ce se întâmplă.

icon

Vor învăța să își exprime sentimentele și emoțiile într-un mod sănătos și să depășească situații dificile.

DESCRIEREA CARȚILOR

Arta de a fi liber

Cei mici înțeleg lucrurile concrete. Ei percep ceea ce văd, ce aud, ce pot atinge și ce simt. De aceea, cărțile scrise de Shona Innes oferă explicații simple pentru probleme importante ale vieții, folosind comparații ușor de înțeles și ilustrații prietenoase.

Totuși, în spatele fiecărui volum se află strategii de psihoterapie moderne care îi vor ajuta pe copii să înțeleagă situațiile dificile pe care le întâlnesc. Astfel, cărțile oferă copiilor șansa de a-și exprima în mod sănătos emoții negative precum frustrarea sau tristețea.

Viata e delicata ca vantul

Viața este delicată ca vântul îi ajută pe copii să înțeleagă dispariția unei persoane dragi, asemănând viața cu un vânt mereu în mișcare. Atunci când vântul este prezent, lucrurile se mișcă și zboară. Dar când vântul pleacă în alt loc, orice mișcare încetează. Pornind de la această comparație, autoarea explorează emoțiile pe care le putem trăi atunci când o persoană iubită ne părăsește, cum putem face față dorului și cum îi putem păstra vie amintirea.

Locul de joaca e ca o jungla

Locul de joacă e ca o junglă a fost creată pentru a-i ajuta pe copii să înțeleagă că oamenii au personalități extrem de diferite. Pornind de la asemănarea locului de joacă cu o junglă în care trăiesc diferite tipuri de animale, unele mai poznașe, altele cam morocănoase, cei mici sunt învățați să observe comportamentele celorlalți și să aleagă cea mai bună strategie în fiecare situație.

Familia e ca o prajitura

Familia e ca o prăjitură prezintă copiilor conceptul de familie într-un mod absolut delicios. Asemenea prăjiturilor, familiile au diferite dimensiuni și ingrediente. Anumite familii sunt dulci și se distrează tot timpul, altele au foarte multe reguli care condimentează fiecare zi, însă toate le oferă celor mici sprijinul și iubirea de care au nevoie pentru a crește.

Recenzii

RĂSFOIEȘTE

Viata e delicata ca vantul
Viata e delicata ca vantul
Viata e delicata ca vantul
Viata e delicata ca vantul
Viata e delicata ca vantul
Autoare

Despre autoare

Shona Innes are peste 20 de ani de experiență în psihoterapie, ajutând copii și tineri din Australia natală să depășească traume și să-și schimbe viața. Astfel, la baza fiecărei cărticele din această serie se află o situație dificilă pe care Shona a întâlnit-o în timpul ședințelor de psihoterapie.

Autoarea îmbină strategiile moderne de tratament specializat și poveștile accesibile, oferind părinților și profesorilor din lumea întreagă instrumentele de care au nevoie pentru a-i sprijini pe cei mici atunci când aceștia se confruntă cu emoții dificile și situații complexe.

Citești mai mult, plătești mai puțin

Seria Shona Innes + Pachet Bullyingul nu este amuzant

Pachet Seria Shona Innes + Pachet Bullyingul nu este amuzant

Comandă
+ Seria Shona Innes + Zâna Măseluță

Pachet Seria Shona Innes + Zâna Măseluță

Comandă
Seria Shona Innes + Pachet Emoțiile Sarei

Pachet Seria Shona Innes + Pachet Emoțiile Sarei

Comandă
Seria Shona Innes + Pachet Să creștem frumos cu Matei

Pachet Seria Shona Innes + Pachet Să creștem frumos cu Matei

Comandă