Seria Reina Roja

Inapoi Înapoi în site
Pachet Reina Roja

Descoperă cea mai citită serie criminală din ultimii ani!

Trilogia Reina Roja te aruncă într-o cursă contracronometru, împânzită cu capcane mortale și mutări care îi vor da minții tale șah mat! Tot ce îți vei dori e să afli deznodământul și să înțelegi planul diabolic țesut cu atâta pricepere de cel mai bine vândut autor din istoria thriller-ului spaniol.

O SERIE PE CARE NU TREBUIE SĂ O RATEZI:

sageata

Seria Reina Roja a fost vândută în peste 2 000 000 de exemplare și este cotată drept una dintre cele mai reușite construcții psihologie și criminale din toate timpurile;

sageata

Autorul Juan Gómez-Jurado s-a bucurat de un succes răsunător, celebrând peste 10 milioane de cititori în întreaga lume;

sageata

Protagonista seriei, Antonia Scott, este versiunea feminină a geniului El Profesor, a cărei minte face asocieri incredibile și reușește să-și dezarmeze adversarii prin mișcările ei psihologice;

sageata

Autorul are o artă nemaîntâlnită de a manipula mintea cititorului, făcându-l să creadă că este pe urmele criminalului, dar cu fiecare pas pe care îl face, va fi surprins de adevăr;

sageata

Seria Reina Roja va fi ecranizată în 2023 într-un serial difuzat pe Amazon Prime;

quotes icon

„Ce face Juan Gómez-Jurado este pur și simplu cel mai mare truc de magie din istoria thrillerelor!”

- ABC

Reina Roja

Intriga minuțios construită, răsturnările de situație neașteptate, pe alocuri amuzante și dilemele personajelor, printre care Antonia Scott și Jon Gutierrez, îți vor crea dependență și te vor face părtaș în căutarea criminalului, căci, fără să vrei, te vei transpune în pielea lor și vei încerca să rezolvi chiar tu crimele din înalta societate.

Dar oare vei putea ține pasul cu Antonia, care pare să aibă 7 simțuri și o intuiție feminină ce bate legile fizicii? Sau vei ceda impulsului de a o urmări îndeaproape și de a observa cum își joacă psihologic adversarii?

Rămâne de văzut...

Comandă
quotes icon

„A trecut ceva vreme de când o carte nu m-a mai prins atât de tare. Intrigă non-stop, răsturnări neașteptate de situație… Ador personajele și dialogurile lor. Am început să citesc o altă carte după ce am terminat Reina Roja, dar a trebuit să mă întorc în lumea lor, așa că iată-mă, acum citesc volumul doi.”

- CFT, Goodreads

Misiunea Antoniei Scott și a lui Jon Gutiérrez nu se încheie odată cu Proiectul Regina Roșie. Mafia Rusească este pe urmele lor și le întinde o cursă într-una dintre cele mai frumoase, dar și periculoase zone ale Spaniei, Costa del Sol, acolo unde nu doar soarele arde... ci și poliția, care are de-a face 24/24 cu traficul de droguri și crimele organizate.

Acum, cei doi protagoniști au de luat o decizie grea, în urma căreia unii oameni vor muri, iar alții vor fi lăsați să trăiască. Îngerul Negru este pus pe răzbunare și nimic nu pare să-i stea în cale, de aceea, pentru prima dată, Antoniei începe să-i fie teamă și realizează că pericolul este iminent.

Va reuși oare să ia decizia corectă?

Comandă
Reina Roja
quotes icon

„Un roman care creează dependență. Nu vă recomand să îl începeți, dacă aveți o sarcină de îndeplinit! Această carte vă poate da peste cap toată viața socială timp de două zile.”

- Pablo Estévez

Reina Roja

„SPER CĂ NU M-AI UITAT. NE JUCĂM?”

Când Antonia Scott primește acest mesaj, știe exact cine l-a trimis. Este începutul unui joc imposibil de câștigat, cu o miză uriașă: viața lui Jon Gutiérrez și însăși existența Proiectului Regina Roșie. Dar Antoniei nu-i place să piardă. Iar Jon sigur nu este încântat să aibă o bombă cusută sub piele. Pentru a elucida o serie de crime conectate între ele, ei se avântă într-un dans diabolic, o cursă contracronometru împânzită cu capcane mortale, în care fiecare pas este mai periculos decât precedentul. Confruntarea finală dintre Regele Alb și Regina Roșie este precum un joc de șah pe viață și pe moarte, căruia îi va supraviețui cel care va anticipa mai multe mutări ale adversarului.

Va reuși Antonia să-i dea șah mat lui White înainte să explodeze bomba?

Comandă
quotes icon

„Odată ce o cunoști, nu ai cum să ți-o mai scoți din minte pe Antonia Scott, aceast personaj de-o inteligență fantastică! Seria Reina Roja cred că este cel mai bun lucru care li s-a întâmplat în ultimii zece ani, la nivel global, cititorilor de thriller psihologic.”

- Kirkus Reviews

Juan Gómez-Jurado

Juan Gómez-Jurado (Madrid, 1977) este jurnalist și autor al mai multor romane de mare succes. Seria Regina Roșie a devenit un fenomen în materie de vânzări, cu peste două milioane de exemplare vândute, și au consacrat autorul drept unul dintre cei mai mari exponenți ai genului la nivel internațional. În prezent, colaborează cu mai multe instituții media și este coautor de podcasturi.

„O rugăminte: nu povesti nimănui finalul și nici nu face comentarii pe rețelele de socializare despre final! Dacă scrii o recenzie pe o librărie online sau pe Goodreads (mulțumesc, apropo, asta ajută mult), nu comenta nimic, nici măcar sub eticheta SPOILER, fiindcă toată lumea ar putea vedea și s-ar strica surpriza. O îmbrățișare imensă”

Juan Gómez-Jurado

semnatura

Citești mai mult, plătești mai puțin

PE MUCHIE DE CUȚIT

CITITORII ALEG PACHETUL
PE MUCHIE DE CUȚIT

Juan Gómez-Jurado și Mark Greaney te invită într-un univers în care planurile criminale fac legea, iar viața oamenilor nevinovați atârnă de un fir de ață. Aici nimic nu este ceea ce pare a fi, iar intrigile la nivel înalt și pericolele mortale te vor ține cu sufletul la gură!

Comandă pachetul
Pachet Regina roșie + Îngerul negru + La bine și la rău

CITITORII ALEG PACHETUL
FINALURI SURPRINZĂTOARE

Există cărți care se joacă cu mintea ta de la început până la final, oferindu-ți exact ce îți dorești: multă acțiune, suspans și mister. Fiecare detaliu este un indiciu important în dezvăluirea identității criminalului, însă nici măcar nu te vei aștepta la un așa final.

Comandă pachetul