Seria Marele panda și micul dragon

Inapoi Înapoi în site
seria Marele panda

O colecție emoționantă de învățături simple care te ajută să vezi frumusețea neprețuită a vieții!

Seria-fenomen Marele panda și micul dragon oferă un mesaj nemuritor de speranță și ilustrații contemplative, pentru cititorii în căutare de liniște și pace, într-o lume în care cu greu ne mai găsim liniștea.

Marele panda și micul dragon te învață cum lucrurile simple, atunci când sunt văzute cu ochi noi, pot să aducă cea mai mare bucurie. Călătoria luminează calea tuturor celor care se pregătesc să pornească într-o nouă aventură incertă, fie că este vorba de un nou job sau o nouă zi.

Ilustratie Essence Ilustratie

Cui să îi dăruiești această carte?

Unui prieten care trece prin schimbări sau momente dificile.

Unui prieten împătimit de artă și/sau filosofie.

Unui prieten care are nevoie de un strop de inspirație/liniște în viața sa agitată.

Unui prieten care are nevoie de un imbold pentru a-și urma visul.

Unui prieten care mereu a văzut frumusețea lucrurilor mărunte.

ilustratie
Recenzii
Marele panda și micul dragon
ilustratie

O lecție emoționantă despre prietenie și curaj, pentru cititorii de toate vârstele.

Marele Panda și Micul Dragon observă, printr-o serie de conversații pe alocuri hazlii, dar extrem de pătrunzătoare, cum schimbarea anotimpurilor ne provoacă emoții și incertitudini, iar greutățile care mai alaltăieri ni se păreau de netrecut, astăzi se transformă în bucurii sincere. Această carte cu ilustrații superbe ne învață să trăim în prezent, să ne împăcăm cu noi înșine și să ne oferim spațiul necesar pentru a crește. Este o carte care te va face să conștientizezi posibilitățile nelimitate care îți sunt oferite în fiecare dimineață.

ilustratie

O sursă deosebită de inspirație și înțelepciune pentru toți cei aflați în propria călătorie.

Marele Panda și Micul Dragon își au sălașul într-un templu din munți, înconjurați de păduri dese și întinse și lacuri adânci. Totul este așa cum a fost întotdeauna și, totuși, de la o vreme, ceva pare că s-a schimbat. Căminul liniștit de care cei doi s-au îngrijit atâta vreme nu se mai simte ca „acasă” și nici Micul Dragon nu se mai simte ca el însuși. Acesta este startul unei călătorii emoționante și revelatoare, care ne amintește că schimbările și provocările nu reprezintă obstacole în drumul nostru, ci poteci neexplorate care ne conduc adesea spre acceptarea de sine.

Marele panda și micul dragon
Psychology Essence New York Times

Despre autor

James Norbury este un artist, autor și ilustrator cu o dragoste enormă pentru natură și animale. Și-a petrecut cea mai mare parte a vieții scriind și desenând, lucrările sale fiind publicate până acum în 20 de țări. James locuiește în Swansea cu soția și cele șapte pisici ale lor, dedicându-și timpul liber voluntariatului pentru protecția locală a pisicilor.

„La început, nu mi-am închipuit că această carte va avea așa de mare succes, dar am fost surprins să fiu contactat de persoane din diverse țări și de diverse religii, pentru a-mi transmite cât de mult le-au ajutat imaginile mele să facă față vremurilor dificile.”

James Norbury

Autor

Citești mai mult, plătești mai puțin

Pachet Acasă este în suflet

Pachet
Acasă este în suflet

Comandă
Pachet Pace interioară

Pachet
Pace interioară

Comandă
Pachet Cadouri pentru toată familia

Pachet
Cadouri pentru toată familia

Comandă
Pachet Reziliență și speranță

Pachet
Reziliență și speranță

Comandă