SERIA FRAȚII GAMBLE

Inapoi Înapoi în site
Seria Frații Gamble Seria Frații Gamble

Pentru plăcerea ta senzorială, frații Gamble ajung la Midnight Books!

Ești pregătită să întâlnești cei mai râvniți burlaci de peste ocean? Chase este un om de afaceri de succes cu o viață solicitantă și nevoi pe măsură. Chad este un aruncător profesionist de baseball, care trebuie să arunce o singură privire pentru a marca o victorie. Chandler este un bodyguard care nu se teme să folosească forța brută. Fraților Gamble le place să dețină controlul. Dar Ispitele au alte planuri. Citește cea mai fierbinte serie și lasă-te captivată de cele mai obraznice cupluri!

„Simți cum scânteile aruncate de personaje îți ard buricele degetelor, dar nu te poți opri din citit!”

— Katee Robert,
autoarea bestsellerelor New York Times
Zeul Infernului și Zeul Dorinței

Drumul până la altar este presărat cu „Oh, Da!”

Încă de când erau mici, Madison Daniels a simțit fluturi în stomac ori de câte ori Chase, cel mai bun prieten al fratelui ei mai mare, era prin preajmă. Nu că el i-ar fi acordat o atenție deosebită stângacei, micuței și înspăimântatei Maddie... Relația lor a fost mereu la limita dintre intimidare și dorință, dar lucrurile se schimbă după o noapte de dulce îngăduință. Acum, patru ani mai târziu, reuniți la nunta fratelui lui Maddie, cei doi amorezi trebuie să supraviețuiască tentației de a repeta acea greșeală dulce, precum și uneltirilor familiei fetei de a-i cupla. Și totuși, vor putea ei împărți Apartamentul Nupțial al hotelului fără a sări direct la „luna de miere”?

Seria Frații Gamble
Seria Frații Gamble

„Era o posesivitate delicioasă în felul cum o săruta, de parcă exprima o revendicare și, în același timp, ștergea toate amintirile despre alți bărbați din mintea ei. Și exact asta a făcut. Într-o clipită, nu mai exista nimeni în afară de el.”

Seria Frații Gamble

În seducție, la fel ca în baseball, ajută să te porți „cu mânuși” până țintești!

Chad este starul echipei de baseball Nationals – și când nu îl vezi transpirând pe teren, îl găsești înconjurat de fotomodele în clubul de lux al fratelui său. Dar când el este surprins de paparazzii în ipostaze compromițătoare cu o roșcată înțepată, managerul său îi dă un ultimatum: ori se potolește cu femeile, ori spune Pa Pa unui contract de milioane de dolari. Chad se vede nevoit să convingă atât echipa, cât și publicul că Bridget, tânăra irezistibilă pe care a cunoscut-o la bar cu o seară în urmă, este iubita lui. Singura problemă? Bridget nu se lasă convinsă cu una, cu două. Dar nici el nu e „bâtă” când vine vorba de femei.

Seria Frații Gamble

„Bridget se hotărâse ca măcar să se bucure de avantajele pe care i le oferea un pretins iubit, mai ales de cei trei F. Flori. Mâncăruri Fine. Bărbat Frumos. A mai aruncat în joc încă un F: Fără așteptări.”

Doar ea îi poate folosi trupul ca mai mult de un scut uman

Alana Gore este în pericol. O jurnalistă neînfricată, ea a doborât suficienți oameni importanți de-a lungul carierei sale, cu o singură smucitură de peniță, ca să știe că nu e de glumit cu un urmăritor obsedat. Și singurul bodyguard care o poate proteja nu e doar afurisit de atrăgător, dar e și un afemeiat notoriu. Chandler Gamble a jurat că nu va proteja niciodată o femeie față de care ar putea avea sentimente, dar cu Alana, limita dintre profesionalism și pasiune devine tot mai neclară. O va putea el apăra, fără a-și compromite inima și cariera în acest proces?

Ispita Bodyguardului
Ispita Bodyguardului

„ — Îmi place vânătoarea, Alana.
Un fulger incandescent de dorință a izbit-o din inimă direct în pântece.
— Nu-mi place să fiu vânată.
— O să-ți placă atunci când o să te vânez eu.”

Despre autor

Despre autor

Jennifer L. Armentrout scrie romane de dragoste destinate adulților, sub pseudonimul literar J. Lynn și multe dintre titlurile ei au fost incluse în fruntea clasamentelor New York Times și USA Today. Trăiește în West Virginia. Atunci când nu muncește din greu la scrierea unui roman, își petrece timpul citind, făcând sport, uitându-se la filme foarte proaste cu zombi, prefăcându-se că scrie sau pierzând vremea cu soțul ei și cu Loki, cățelul lor din rasa Jack Russell.

Jennifer L. Armentrout

A început cu o atingere... Restul a fost Tentație pură.

Două serii romantice despre atingeri tandre, șoapte și chemări sub lumina palidă a lunii! Fie că ești fanul romance-ului contemporan sau al unui fantasy alert și îndrăzneț, pachetul „Tentație pură” îți oferă câteva ore de evadare pe un tărâm în care toate dorințele pot deveni realitate... chiar și cele mai năstrușnice! Pachetul conține seria „Păcatele Zeilor” de Katee Robert și „Frații Gamble” de Jennifer L. Armentrout. Pregătește-te să cedezi tentației!

Pachet Tentație pură
Pachet Tentație pură

Recenzii: