Se încarcă ...
1%
Fluturii se nasc, trăiesc și se sting, dar poveștile Irinei Binder sunt nemuritoare…
Pachet
Pachet
Pachet
Pachet
Pachet
Pachet
Fluturi Volumul 4
Fluturi Volumul 4
Seria Fluturi

Irina Binder nu se citește, se simte, iar cea mai bine vândută autoare din România revine cu volumul 4 al seriei Fluturi, iar surprizele nu se opresc aici. Această continuare atât de așteptată în România poate fi acum comandată într-o ediție de colecție revizuită și adăugită, primele trei volume fiind completate armonios cu detalii care vor face poveștile și mai încântătoare decât le știai până acum.

Livrare internationala Livrare internațională
Odată cu lansarea celui de-al patrulea volum, seria Fluturi devine o coloană sonoră completă și complexă a inimii, o confesiune a sufletului care nu poate sta încătușat, căci vrea să cunoască orizonturi pline de iubire, speranță și adevăr. Irina Binder devine, astfel, o sursă de inspirație și de reflecție, încurajându-ne pe fiecare dintre noi să trăim întru totul viața cu toate apusurile, răsăriturile, ploile, florile și mai ales cu fluturii săi.
Bonus Seria Fluturi

Lansarea celui mai nou volum din colecția Fluturi aduce cu sine un cadou a cărui valoare este inestimabilă: o scrisoare din partea Irinei Binder, ale cărei cuvinte rămân adânc întipărite în sufletul oricărui cititor și provoacă emoție din nou și din nou și din nou...

O maturizare literară, o serie revizuită, un succes răsunător!

Timp de șapte ani, cititorii seriei Fluturi și-au dorit o continuare a seriei și i-au trimis Irinei Binder mii de mesaje în care i-au mărturisit că le este dor de personajele ei care au scris istorie în rândul poveștilor de dragoste. Astfel, cea mai bine vândută autoare din România lansează acum volumul patru, un volum al maturizării ei literare, dovedindu-ne, încă o dată, că este un maestru al emoției, atingând cele mai sensibile corzi ale trăirilor umane autentice.

Odată cu lansarea acestui volum, Irina Binder publică și o serie revizuită a primelor trei volume, completate cu noi detalii care vor purta cititorii spre emoții nebănuite și încă nedescoperite.

Un fenomen în România, seria Fluturi este pregătită să-și întindă aripile spre noi suflete care să se bucure de ea în varianta revizuită și adăugită.

„Atunci când iubești pe cineva, când sufletul tău i s-a dăruit cu totul, când inima îți este plină de acel om, atunci în brațele sale te simți acasă, te simți întreg, te simți în siguranță și te simți împăcat cu toate, bune sau rele.”

Fluturi

Un roman al maturizării, în care sufletele rămân unite în eternitate…

Fluturi Volumul 3
Fluturi
Volumul 4

Un roman al maturizării, în care sufletele rămân unite în eternitate…

Volumul patru al seriei Fluturi este un volum al maturizării, al transformării și al curajului de a fi față în față cu povara sentimentelor. Lecțiile de viață sunt inevitabile, iar Irina și Robert înțeleg că iubirea lor transcede timpul și spațiul. Iubirea lor nu se măsoară în kilometri, nu necesită mâini ce se ating sau buze ce se unesc, pentru că dragostea lor pur și simplu este. De partea cealaltă se află Matei, care va înțelege, oare, că nu distanța desparte oamenii, ci apropierea forțată, care face inima să se simtă ca într-o colivie din care fluturii nu își mai pot lua zborul?

Comandă acum

Toate poveștile de iubire dor. Dar unele dor atât de frumos…

Fluturi Volumul 1
Fluturi
Volumul 1

Toate poveștile de iubire dor. Dar unele dor atât de frumos…

Sunt cărți care te fac să pătrunzi, cu pași timizi și mici, în lumea și în sufletul celui care le-a scris. Iar cartea Fluturi este o invitație în universul unui suflet. Povestea începe oarecum timid, ca să continue cu pași grăbiți și să sfârșească printr-o avalanșă, aparent haotică, a tot ceea ce înseamnă și poate aduce iubirea în viața unui om: fluturii iubirii, fericire fără margini, lacrimi și amărăciune, dezamăgire și resemnare. Citind această carte, te bucuri de un univers plin de emoții și te regăsești în fiecare zbucium. La sfârșit, te bucuri, zâmbești și mulțumești pentru tot: că ai cunoscut și trăit iubirea cu toți fluturii și cu toate lacrimile ei.

Comandă acum

În labirintul inimii umane, suferința și fericirea poartă o luptă nebună!

Fluturi Volumul 2
Fluturi
Volumul 2

În labirintul inimii umane, suferința și fericirea poartă o luptă nebună!

În cel de-al doilea volum al seriei Fluturi, Irina, Robert și Matei își continuă povestea de iubire, dar se regăsesc prizonieri ai propriilor inimi și lupte interioare, și astfel învață că nici cele mai frumoase flori nu înfloresc fără a trece prin furtuni devastatoare. Citind, te vei pierde pentru o clipă în labirintul inimii umane și vei fi pus față în față cu propria suferință, dar și fericire. Le vei recunoaște din prima și le vei îmbrățișa cu înțelepciune, ca pe un prieten vechi, căruia îi ești recunoscător că te-a învățat atât de multe lucruri despre curajul de a iubi, despre rănile care te desfinesc și despre visul de a-ți găsi pacea în brațele sufletului tău pereche.

Comandă acum

Descoperă pașii unui dans subtil între pasiune și durere, iubire și pierdere!

Fluturi Volumul 3
Fluturi
Volumul 3

Descoperă pașii unui dans subtil între pasiune și durere, iubire și pierdere!

În volumul trei al seriei Fluturi, Irina, Robert și Matei învață pe propria piele că viața este un amalgam de momente amare, uneori dulci, dar de cele mai multe ori pline de lacrimi care curg nestăvilite peste obraji.Acum, Irina luptă să se elibereze de un trecut tumultos, dar descoperă că drumul spre vindecare este presărat cu obstacole greu de depășit. Robert, bărbatul care odată părea stăpân pe situație, pare că tremură în fața gândului că ar putea să o piardă pe Irina pentru totdeauna, în vreme ce Matei, prins în vâltoarea propriilor temeri și alegeri, dezvăluie o latură vulnerabilă, fragilă și neajutorată, ca orice om care este pe punctul de a pierde o luptă și a se declara înfrânt.

Comandă acum
Fragment

„Gelozia nu este decât o dovadă a neîncrederii în propria persoană. Și a imaturității. De când am înțeles că oamenii sunt schimbători și că sunt liberi să aleagă pe cine vor, că nicio promisiune nu-i va face să rămână cu tine atunci când vor să fie cu altcineva, pentru că simt altfel decât ceea ce simțeau la un moment dat. Nici actele de căsătorie, nici promisiunile în fața altarului, nici povestea frumoasă care ar trebui să vă lege nu-i va ține împreună cu tine pentru totdeauna. Iar gelozia nu este altceva decât o dovadă de slăbiciune și de egoism. Și de incapacitate de a-l iubi pe celălalt mai mult decât te iubești pe tine. Pentru că iubirea nu înseamnă să-l transformi pe cel iubit în prizonierul tău.”

Irina Binder

Irina Binder, cea mai citită autoare din România, a ajuns prin cărțile ei în casele a sute de mii de oameni, dar mai ales în inimile lor, datorită stilului de scriere, atât de personal, sincer, vulnerabil și captivant.

Cu o serie ce a bătut orice record la nivel național - Fluturi - dar și cu un palmares literar greu de egalat, Irina Binder este un fenomen, este emoție, este inspirație.

Acesta este farmecul Irinei Binder, de a crea povești în care te pierzi doar ca să te regăsești, în care descoperi lecții de viață pe care le vei purta cu tine oriunde te-ar duce destinul și de a căror naturalețe te vei îndrăgosti iremediabil.

Recenzii

„Am simțit cum bătăile de inimă ale personajelor se sincronizează cu ale mele.”

Ana C.

„Volumul patru a fost o călătorie emoționantă prin universul profund al emoțiilor umane.”

Cris D.

„Fiecare pagină a fost ca un tablou care mi-a atins sufletul, iar personajele au fost mult mai mature ca în celelalte cărți.”

Alina P.

„O lectură minunată, care m-a însoțit mult timp după ce am închis cartea.”

Flori T.

„O carte care m-a făcut să cred din nou în puterea de neînțeles a iubirii.”

Corina S.

„Cuvintele Irinei Binder se topesc în sufletul meu. Fiecare frază a noii ei cărți m-a fermecat.”

Maria C.

Universul Irinei Binder

Pachet 1

Pachet
Suntem Iubire

Comandă pachetul
Pachet 2

Pachet
Iubirea nu are limite

Comandă pachetul
Pachet 3

Pachet
Universul unui suflet

Comandă pachetul
Pachet 4

Pachet
Iubiri veșnice

Comandă pachetul
Pachet 4

Pachet Insomnii din dragoste

Comandă pachetul