DRIVEN #4 + #5

Inapoi Înapoi în site
DRIVEN  #4 + #5  DRIVEN  #4 + #5

Povestea lui Colton și Rylee este acum completă!

Iubirea lor nu încheie cu au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Ceea ce părea a fi un final fericit a fost, de fapt, doar începutul unei noi etape în care iubirea lor devine mai profundă, iar pasiunea, mai intensă ca oricând.

K. Bromberg ți-a pregătit două noi volume care te invită să privești dragostea care îi leagă pe cei doi protagoniști din perspective noi și… provocatoare.

Pornește alături de ei într-o Ultimă cursă răvășitoare, la finalul căreia pot câștiga o iubire care învinge orice obstacol sau pot pierde tot ce au construit până acum.

Seria driven Seria driven
taxt taxt

Iubirea lor e o cursă nebună pe care nu o vei uita niciodată!

Colton Donovan este pilotul nesăbuit și rebel care trăiește fiecare zi cu viteză maximă. Pe pista de mașini, el deține controlul absolut, însă când vine vorba de Rylee Thomas, îi este imposibil să apese frânele la timp...

Destinele lor se ciocnesc, iar viața lor se transformă într-o cursă contracronometru la finalul căreia îi așteaptă o iubire cum nu au mai trăit, o pasiune care le arde fiecare centimetru din piele, dar care le poate oferi un viitor împreună.

Vor reuși ei să treacă linia de sosire împreună?

„Această carte este atât de uimitoare încât nu am putut s-o las jos până la final. Dacă ți-a plăcut cartea 50 Shades of Grey, cu siguranță o vei devora pe aceasta. Eu am rămas cu mulți fluturi în stomac… și încă îmi stă gândul la Ace aka Colton, protagonistul seducător al poveștii.”

– Lo Bookfrantic, Goodreads

Recenzii

Cititorii recomandă și...

Păcatele zeilor Păcatele zeilor

Păcatele zeilor

Comandă pachet
Seria Lauren Blakely Seria Lauren Blakely

Seria Lauren Blakely

Comandă pachet
Pachet Anna Zaires Pachet Anna Zaires

Pachet Anna Zaires

Comandă pachet
Pachet Secretele iubirii Pachet Secretele iubirii

Pachet Secretele iubirii

Comandă pachet
Pachet O altfel de partidă Pachet O altfel de partidă

Pachet O altfel de partidă

Comandă pachet
Pachet Jocul Seductiei Pachet Jocul Seductiei

Pachet Jocul Seductiei

Comandă pachet
Ayana Gray

K. Bromberg, una dintre cele mai bine vândute autoare New York Times și USA Today, scrie romane contemporane romantice, emoționante, senzuale și cu un strop de realitate. Ea însăși este puțin din fiecare personaj feminin pe care îl creează: inteligentă, încăpățânată, rezervată, prietenoasă, determinată, emotivă, puternică și cu o inimă mare. Chiar dacă și-a publicat prima carte mai mult din capriciu, Kristy a reușit să vândă din 2013 peste un milion și jumătate de copii ale cărților sale în 17 țări diferite. Iar seria Driven a ajuns să fie ecranizată de Passionflix.