MANIFEST

Inapoi Înapoi în site

Drumul către încredere și dezvoltare începe cu manifestare!

MANIFEST MANIFEST

Roxie Nafousi, recunoscută drept „regina manifestării” de către Forbes, este de părere că în fiecare dintre noi există o forță interioară inepuizabilă, capabilă să modeleze realitatea și să ne transforme în versiuni mai bune ale noastre. Prin scrierile și principiile sale de viață, Roxie continuă să inspire oamenii de toate vârstele să își descopere și să își exploreze adevăratul potențial, evidențiind că manifestarea nu este doar un proces, ci un mod de viață. Dacă și tu ai început să trăiești manifestând și lucrând constant la o versiune mai bună a ta, atunci e timpul să oferi mai departe ce ai învățat inclusiv copiilor din viața ta, deschizându-le calea către o viață mai conștientă și împlinită. De la mic la mare, fiecare dintre noi ne putem crea un viitor așa cum am visat!

Povestea lui Roxie Nafousi: un MANIFEST pentru transformare.

„Roxie Nafousi pornește un MANIFEST pentru transformare prin conștientizarea puterii interioare. Cu toții avem șansa unei vindecări profunde, posibilitatea reinventării și accesării unei versiuni mai bune a propriei vieți. Deși societatea ne întărește convingerea că suntem „de neschimbat”, povestea ei o să îți demonstreze contrariul. Află chiar de la autoarea bestsellerurilor Manifest cum a reușit să se reinventeze, să depășească depresia, dependența, frica și nesiguranța, și să-și creeze viața pe care a visat-o.”

Mihai Morar

„Oamenii ți-au spus până acum că nu poți avea totul în viață. Eu sunt aici să te conving că poți!

Sincer, nu cred că există ceva ce nu poți manifesta (decât dacă nu poți controla, cum ar fi să câștigi la loto). E o practică incredibilă și încă mă surprind – pun lucruri greu de atins pe moodboard, respect pașii pe care i-am prezentat în ghidurile mele și se întâmplă! Dar trebuie să menționez că asta presupune întâi și întâi să te uiți în interior, să descoperi ce îți dorești cu adevărat, nu ce vor alții pentru tine sau ce-ți transmite societatea, și atunci vei observa cum lucrurile se întâmplă de la sine!”

– ROXIE NAFOUSI

Manifest pentru copii

Un ghid care încurajează copiii să creadă în puterea lor de a realiza orice!

stripe
Manifest pentru copii

Pentru Roxie Nafousi, manifestarea a devenit o superputere, iar cu ajutorul acestui ghid interactiv, îi învață și pe copii cum pot folosi manifestarea drept un instrument puternic de creștere și dezvoltare personală. Manifestarea înseamnă să-ți folosești puterea minții ca să îți înțelegi sentimentele, să îți dezvolți încrederea în tine, să apreciezi ceea ce ai și să-ți stabilești obiective pe care le poți îndeplini. În această carte, veți găsi exerciții interactive și dinamice care, împreună cu un jurnal zilnic de manifestare și patru pași simpli, pot face ca viața celor mici să fie plină de sens și fericire!

Fă primii pași spre viața la care visezi!

stripe
Manifest

Îți dorești să atragi acea relație sănătoasă și partenerul ideal, să obții job-ul perfect sau poate doar să înveți să te iubești pe tine însuți cu adevărat? Ai încredere că Universul îți poate împlini orice dorință. În primul volum al Ghidului Manifest, Roxie Nafousi îți prezintă 7 pași simpli prin care înveți să lași în urmă teama și îndoiala și să îți urmezi visurile, indiferent cât de ambițioase sunt acestea. Descoperă o carte fenomen - numărul 1 în topul Amazon!

Manifest
Manifest

Fii un maestru al manifestării.Fii creatorul propriei tale povești.

stripe
Manifest

Manifestarea înseamnă o renunțare la limite, la temeri, este un proces complex care presupune curajul de a-ți analiza propriile bariere lăutrice și de a le depăși pentru a-ți construi viața așa cum îți dorești. În acest volum al ghidului Manifest, Roxie Nafousi te invită să aprofundezi cei 7 pași ai manifestării, să te cunoști mai bine și să începi să îți vindeci acele răni care te împiedică să te accepți și să îți permiți să fii pe deplin fericit. Îndrăznește să crezi în puterea ta lăuntrică și transformă-ți viața!

O carte recomandată de

Mihai Morar

CITEȘTI MAI MULT PLĂTEȘTI MAI PUȚIN:

Pachet Manifestul emoțiilor

Pachet Manifestul emoțiilor

Comandă Pachet
Pachet Superputerea mea: empatia

Pachet Superputerea mea: empatia

Comandă Pachet
Pachet Manifestăm bune maniere

Pachet Manifestăm bune maniere

Comandă Pachet
Pachet Emoțiile pe înțelesul copiilor

Pachet Emoțiile pe înțelesul copiilor

Comandă Pachet

Recenzii

Corina S.

stelute

De un real ajutor având în vedere incertitudinea vremurilor pe care le trăim.

„Inițial am fost sceptică în legătură cu aceste cărți. Am fost fan Secretul acum vreo 10 ani și am crezut că aceste cărți sunt doar o versiune mai slabă a aceleia. Dar, înainte să le cumpăr, am ascultat-o pe Roxie în podcast-uri și mi-a plăcut tare mult cum vorbește. Am decis să-i dau o șansă, iar ghidurile ei mi-au oferit atât de multă claritate despre cum vreau să arate viața mea, încât le-am oferit cadou mai departe. Sunt perfecte și de un real ajutor!”


Iulia R.

stelute

Roxie ne ajută să ne realizăm visurile, indiferent de vârstă.

„Cărțile lui Roxie sunt… ca o supă cu legumele la vedere, perfectă pentru copii, tineri sau adulți care trăiesc pe pilotul automat al vieții de zi cu zi. Aceaste cărți ne ajută să ieșim din cotidian, ne ajută să ne îndeplinim visurile și să credem mai mult în noi, indiferent de vârstă. Dacă îți dorești în mintea ta sau a copilului tău p altă "filosofie", aceste cărți sunt perfecte!”


Gabriela M.

stelute

Cărți care îți fac viața nu doar roz, ci în toate culorile.

„Le-am citit! Cărtile nu schimbă viețile în roz, noi ne schimbăm viețile dacă vrem. Prin aceste cărți, autoarea ne oferă „un ghid" prin care ea însăși a reusit să își transforme viața nu doar în roz, ci în toate culorile.”


Andreea B.

stelute

Am simțit o dorință profundă de a-mi schimba viața.

„Cărțile lui Roxie sunt un rezumat al tuturor cărtilor de pe piața de dezvoltare personală. Ideile pe care le-am găsit în aceste cărți le-am găsit și la alți autori, însă exprimate foarte pe scurt și într-un limbaj care nu te face să dorești să aprofundezi subiectul. Însă ce reușește Roxie să transmită e incredibil! Am simțit o dorință profundă de a-mi schimba viața, și nu doar pe a mea, ci și pe a copiilor mei! Citiți-le cu încredere!”

Despre autor


ROXIE NAFOUSI a devenit regina manifestării după ce a trăit noaptea existenței și s-a ridicat singură, ca un Phoenix, împărtășind astfel cu noi secretele descoperite pe propria piele.