Pachet Amy Harmon

Inapoi Înapoi în site
Amy Harmon

Ți-ai dorit vreodată să te întorci în trecut și să trăiești tumultul unor momente care au marcat istoria?

Autoarea de bestselleruri New York Times, Amy Harmon, te invită în două călătorii prin timp, istorie și iubire, învăluite în emoție și mister. Descoperă minunata lume a ficțiunii istorice, ce surprinde iubirea în toată complexitatea ei și dezvăluie legăturile incredibile care unesc oamenii la bine, dar mai ales la greu.

Descoperă magia autoarei Amy Harmon! Romanele ei de ficțiune istorică îți oferă:

O aventură ce te trimite într-un trecut marcat de evenimente istorice inspirate de realitate.

Ocazia să lași în urmă grijile prezentului pentru a trăi câteva ore în alte vremuri, pline de romantism și mister.

Personaje de-o sensibilitate aparte, care îți oferă o altă perspectivă asupra vieții.

O lectură țesută cu măiestrie, care te cucerește prin detaliile alese cu grijă de autoare.

Secrete întipărite în haine

Secrete întipărite în haine

Chicago, 1923: Dani Flanagan, în vârstă de zece ani, se întoarce acasă și își găsește părinții morți în sufragerie. Michael Malone, tânărul polițist care investighează cazul, descoperă că lucrurile nu sunt ceea ce par, însă i se ordonă să-și țină gura. Dani este trimisă în Cleveland să locuiască cu mătușile ei.

Cincisprezece ani mai târziu, Michael Malone este chemat la Cleveland de bunul său prieten Eliot Ness pentru a investiga o serie de crime șocante care le dau bătăi de cap polițiștilor locali. Într-un oraș împovărat de sărăcie și terorizat de acțiunile unui criminal în serie, destinele lui Dani și Malone se încrucișează din nou.

După ce descoperă darul lui Dani de a atinge o haină și a vedea, a simți părți încețoșate din povestea persoanelor care au purtat-o, Malone își dă seama că tânăra ar putea fi cheia rezolvării acestui caz. Uniți de secrete întunecate, cei doi sunt prinși într-o cursă mortală, riscând să devină următoarele victime.

Comandă cartea

“— Nu suferinţa se degajă din flacără, ci deznădejdea. Atunci când încetăm să mai credem… e ca şi cum ne-am pierde umanitatea.

— Când încetăm să mai credem în ce anume?

— În dragoste.”

Ce știe doar vântul

Anne Gallagher a crescut fermecată de povestirile bunicului său despre Irlanda. Devastată de moartea acestuia, ea călătorește înapoi către meleagurile lui natale pentru a-i împrăștia cenușa. Acolo, copleșită de amintirea unui om pe care îl adorase și de o istorie pe care nu o știuse niciodată, ea este transportată brusc într-un alt timp.

Irlanda anului 1921 este în prag de război. Un loc periculos în care să te trezești. Tocmai aici ajunge Anne, rănită, dezorientată, aflată în grija doctorului Thomas Smith, protectorul unui băiețel care îi pare straniu de cunoscut. Confundată cu mama copilului, dispărută cu mult timp în urmă, Anne trebuie să hotărască dacă este dispusă să renunțe la viața sa de până atunci pentru o dragoste pe care nu credea că o va găsi vreodată. Dar, până la urmă, oare această alegere îi aparține ei cu adevărat?

Vântul, martorul tăcut a tot ce s-a întâmplat, este singurul care cunoaște răspunsul.

Comandă cartea
Ce știe doar vântul

„Dar vântul și apa cunosc tainele lumii. Au văzut și au auzit tot ce s-a spus sau s-a făcut vreodată. Și dacă asculți, ele îți vor spune toate poveștile și îți vor cânta toate cântecele. Cântecele tuturor celor care au trăit. Milioane și milioane de vieți. Milioane și milioane de povești.”

Despre autoare

Amy Harmon
Poveștile pline de sensibilitate și detalii țesute cu măiestrie au cucerit cititorii încă din 2012, când Amy Harmon a lansat primul său roman, ajungând în timp record autoare de bestselleruri. Bucurându-se de un succes răsunător pe mai multe continente, autoarea se mândrește cu un portofoliu bogat, cu peste 15 romane publicate, ce îmbină armonios iubirea cu ficțiunea istorică și suspansul unor vremuri trecute, ce dau naștere unor lumi captivante, în care cititorii doresc să se reîntoarcă iar și iar.

Alte ficțiuni istorice care te trimit în trecut

Pachetul Călătorului în timp

Pachetul Călătorului în timp

Două maestre ale timpului, Amy Harmon și Fiona Valpy, te invită într-un trecut marcat de evenimente care vor schimba istoria pentru totdeauna. Descoperă o luptă permanentă între iubire și prietenie, bine și rău, rațiune și simțire, în niște vremuri în care ura și trădarea sunt la tot pasul.

Comandă pachet
Pachetul A fost odată în America

Pachetul A fost odată în America

Amy Harmon și Naomi Krupitsky te plasează în America anilor 1900, într-o societate în care pericolele pândesc la orice pas. Două romane învăluite în misterul unor vremuri de mult apuse, dar care au marcat istoria. Citindu-le, vei realiza care e misiunea ta: să fii alături de personaje și să le însoțești în călătoriile lor, din care vei învăța lecții de viață valoroase.

Comandă pachet