Secrete aflate pe pielea mea

Inapoi Înapoi în site
Secrete aflate pe pielea mea

Fii frumoasă dinspre interior spre exterior! Află secretele specialiștilor de top alături de care Andreea a lucrat de-a lungul timpului


Pornește într-o călătorie spre propria frumusețe și lasă-te ghidată de sfaturile primite de Andreea Raicu de la specialiști de renume și experimentate chiar pe pielea ei, care te ajută să arăți și să te simți de milioane!


„Andreea ne oferă o călătorie interioară prin noua ei carte, o lectură foarte bine argumentată, fără pretenții de lexicon, însă cu o notă personală care o face și mai valoroasă, pentru că Andreea vorbește sincer și din propria experiență, abandonându-și masca, lucru care în ziua de azi este tot mai rar și cu atât mai prețios. Vă doresc din suflet să vă regăsiți atât cât puteți în călătoria Andreei și, așa cum îmi place să spun, să treziți în voi nevoia de a spune că sunteți frumoase, nu că sunteți frumos machiate!”

Alexandru Abagiu

makeup artist

Alexandru Abagiu

Această carte este pentru tine dacă:

icon feminitate

Te-ai blamat măcar o dată pentru aspectul fizic

icon feminitate

Crezi că ceea ce ești nu e suficient și îți acorzi mai multe critici decât complimente;

icon feminitate

Faci orice sacrificiu ca să ai un corp de invidiat, chiar dacă asta îți afectează sănătatea;

icon feminitate

Consideri că perfecțiunea este același lucru cu frumusețea;

icon feminitate

Îți e greu să postezi o fotografie fără retușuri pe social media;

icon feminitate

Admiri frumusețea artificială din social media și chiar țintești spre ea.

Recenzii
Secrete aflate pe pielea mea

Această carte te va învăța să...

icon feminitate

Beneficiezi de secretele de frumusețe ale Andreei, care i-au fost oferite de specialiști de top;

icon feminitate

Fii mai atentă la nevoile pe care le ai, atât în exterior, cât și în interior;

icon feminitate

Înțelegi importanța alimentației, sportului și meditației pentru a obține un corp armonios;

icon feminitate

Îți alegi produsele și obiceiurile cele mai potrivite pentru tine și îți creezi o rutină proprie de beauty și wellness;

icon feminitate

Ai mai multă încredere în tine și știi să îți pui în lumină calitățile și feminitatea;

icon feminitate

Înțelegi că felul cum arăți nu contează cel mai mult, ci e mai important să te simți bine în propria piele.

Secrete aflate pe pielea mea

Descrierea cărții

„În această carte, am adunat experiențele care m-au condus către descoperirea frumuseții mele naturale și autentice, precum și secretele pe care le-am învățat de-a lungul timpului de la specialiștii în îngrijirea pielii sau a părului. Iar dacă mă cunoști bine, știi că nu pot vorbi despre frumusețe fără să aduc în discuție echilibrul interior și alimentația sănătoasă, elemente care susțin o piele curată și frumoasă și un corp armonios. Pentru că și tu, și eu știm că niciun fond de ten nu va putea «corecta» o piele care suferă din interior.”

Aici nu vei găsi rețeta perfecțiunii! În schimb, Andreea îți oferă o confesiune sinceră a tot ceea ce a învățat despre conceptul de frumusețe, alături de uneltele de care ai nevoie pentru a-ți prețui interiorul, la fel de mult ca exteriorul, astfel încât să arăți și să te simți de milioane!


„Acest volum sintetizează perfect intenția Andreei de a ghida femeile spre acceptare, putere, siguranță, feminitate și în special naturalețe. Pornind de la experiențe din viața ei, jurnalul acesta de beauty, în care regăsești o mulțime de informații utile și recomandări în materie de produse de înfrumusețare, reprezintă un fel de «ABC» al bunului-simț, al educației și mai ales al păstrării instinctelor care ne-au ghidat o viață-ntreagă, fără să mai avem nevoie de atât de multe căutări în afara noastră.”

Laura Cosoi

actriță

Laura Cosoi

Despre autoare

Andreea Raicu

Andreea Raicu este, mai presus de orice, un om împlinit. A ajuns la acest "statut" având o familie iubitoare și unită, 20 de ani remarcabili de televiziune, o experiență bogată în zona de fashion și frumusețe, completată de un stil de viață sănătos. O mare contribuție la fericirea ei a avut-o și conectarea cu sinele său autentic, devenind facilitator de meditații și mindfulness și Holistic Counselor. Preocupată constant de a fi un bun îndrumător pentru femeile care vor să-și găsească echilibrul și scopul în viață, a scris cărți de nutriție și dezvoltare personală, a ținut discursuri TEDx pline de inspirație și a lansat propria revistă online cu sfaturi despre tot ceea ce înseamnă bunăstarea fizică, mentală și emoțională.

Teodora Tîrcă

Teodora Tîrcă este pasionată de scris și frumusețe, domenii despre care credea pe vremuri că sunt total opuse. Perspectiva ei s-a schimbat atunci când a început să pună în cuvinte, pe Andreearaicu.ro, ceea ce a descoperit pe parcursul documentărilor sale despre ingredientele de îngrijire care transformă pielea și despre tehnicile de machiaj ce evoluează cu fiecare an. Pe măsură ce asamblează piesele celei mai reușite rutine de skin care, învață că frumusețea înseamnă, în primul rând, libertatea de a fi tu însăți.

Citești mai mult, plătești mai puțin

Secrete aflate pe pielea mea + Descopera-te

Secrete aflate pe pielea mea
+
Descopera-te

Comandă
Secrete aflate pe pielea mea + Ingredientele care ne fac viața mai frumoasă

Secrete aflate pe pielea mea + Ingredientele care ne fac
viața mai frumoasă

Comandă
Secrete aflate pe pielea mea + Cartea femeilor care merita mai mult

Secrete aflate pe pielea mea
+
Cartea femeilor care merita mai mult

Comandă