Sănătatea mușchilor

Inapoi Înapoi în site

Resetează-ți metabolismul pentru:

arderea grăsimii

Sănătatea mușchilor

Știai că obezitatea este boala mușchilor? Știai că cele mai comune afecțiuni, de la diabet și hipertensiune, la osteoporoză și Alzheimer, sunt provocate de o masă musculară deficitară? Dr. Gabrielle Lyon, fondatoarea Institutului Muscle-Centric Medicine® și medic specialist în geriatrie și științele nutriției, te invită să descoperi puterea incredibilă a mușchilor tăi și capacitatea lor extraordinară de a inversa bolile, de a preveni îmbătrânirea timpurie și de a accelera metabolismul. E în puterea ta să te menții sănătos!

icon

Conține peste 30 de rețete care contribuie la creșterea masei musculare

icon

Conține meniuri (3 mese/zi) însoțite de valori nutriționale

icon

Conține teste pentru a-ți măsura masa musculară

icon

Conține sfaturi practice pentru a-ți activa mușchii din confortul casei sau la birou

O carte recomandată de:

muschi

Această carte e pentru tine dacă:

Ai în familie un istoric de boli cronice sau autoimune și ți-e frică să nu le moștenești.

Ai încercat tot felul de cure de detoxifiere și planuri alimentare „revoluționare”, toate fără rezultat.

Obosești foarte repede atunci când faci mișcare și simți că îți pierzi mobilitatea.

Mănânci pe fond emoțional, ți-e mereu foame sau poftă și te simți vinovat pentru asta.

Nu îți mai recunoști corpul în oglindă și te sperie greutatea pe care o ai.

„Este incredibil ce poate face o schimbare de perspectivă pentru corp, minte și suflet! Dr. Lyon mi-a revoluționat sănătatea și calitatea vieții. Pentru că aspir să excelez în meseria mea, programul și sfaturile sale mă ajută să realizez tot ce mi-am propus.”

Kerri Walsh

triplă campioană olimpică, medaliată cu aur

Accelerează-ți metabolismul cu ajutorul mușchilor,
„organul longevității”!

Mușchii nu înseamnă doar mobilitate și forță. În peste 30 de ani de cercetare, Dr. Gabrielle Lyon a remarcat un tipar la pacienții săi. Toți sufereau de numeroase afecțiuni, toți se confruntau cu aceeași problemă fundamentală: aveau prea puțini mușchi și prea multă grăsime. Dr. Lyon a observat că mușchii sunt esențiali în ceea ce privește evoluția sănătății și îmbătrânirea, iar o mare parte dintre afecțiunile pacienților săi erau consecințe ale unei musculaturi deficitare. Prin această carte, Dr. Lyon lansează o nouă strategie bazată pe știință, care te va ajuta să-ți accelerezi metabolismul, să încetinești procesul de îmbătrânire și să te protejezi de boli, cu ajutorul mușchilor tăi.

Nu e niciodată prea târziu să devii puternic!

Ce vei învăța din această carte:

Dacă ești femeie, această carte te va învăța:

Să-ți dezvolți masa musculară în loc să-ți aduci greutatea la nivelul dorit.

Să preîntâmpini schimbările aduse de menopauză.

Să-ți reglezi schimbările hormonale și fluctuațiile acestora.

Să-ți planifici un plan nutrițional echilibrat, axat pe consumul de proteine.

Să-ți reglezi nivelul de zahăr din sânge, scăpând de foame sau pofte excesive.

Dacă ești bărbat, această carte te va învăța:

Să-ți crești rezistența fizică și să-ți îmbunătățești tonusul muscular.

Să-ți inversezi bolile cronice și să previi afecțiunile viitoare.

Să-ți calculezi caloriile corect, urmând un plan nutrițional care să ți se potrivească.

Să reduci poftele și senzația de foame exagerată.

Să te simți plin de energie și să-ți îmbunătățești claritatea mentală.

„Dr. Lyon și-a dedicat viața îmbunătățirii sănătății oamenilor. Instrumentele pe care le oferă ar putea preveni ani, poate chiar decenii, de suferință inutilă pentru oamenii din întreaga lume."

Dr. Sara Gottfried

autorul cărții
Reglarea dezechilibrelor hormonale

Pachetul Femeii moderne

Fii de trei ori mai atentă la sănătatea ta!

Pachetul Femeii moderneor

Fii de trei ori mai atentă la sănătatea ta!

Pachetul femeii moderne îmbină trei aspecte esențiale, de care orice femeie ar trebui să fie conștientă: forța mușchilor și rolul pe care îl au în gestionarea sănătății; beneficiile postului intermitent și schimbările aduse de menopauză. Acest pachet complet conține cărți scrise de doctori de renume, experți în nutriție, sport și lifestyle, care te invită să descoperi un mod autentic de a trăi folosind abordări revoluționare și strategii pe termen lung, care au dat rezultate excepționale pentru mii de femei. Descoperă pachetul complet pentru a-ți transforma viața într-o călătorie plină de sănătate și vitalitate, fără să trăiești cu teama greutății corpului, a crizelor de depresie apărute în perioadele delicate ale lunii sau a schimbărilor generate de temuta menopauză.

ȘTIAI CĂ:

După împlinirea vârstei de 50 de ani, masa musculară se diminuează cu o rată anuală de 1-2%?

Bolile autoimune sunt mai răspândite printre persoanele care nu fac mișcare?

Țesutul muscular al picioarelor se reduce cu aproximativ 3% după doar 7 zile de repaus?

Aproximativ 60% din corpul nostru e apă; jumătate din restul de 40% sunt proteine?

Este un mit faptul că dietele cu un aport ridicat de proteine duc la disfuncții renale?

Recenzii

Cartea care ajută o proaspătă mămică în lupta cu depresia postnatală

Lucy

star

„Ca proaspătă mămică, am traversat o perioadă dificilă după nașterea micuțului meu. Depresia postnatală m-a lovit ca un val, iar fiecare zi părea să aducă noi provocări emoționale. Această carte m-a ajutat enorm, pentru că se adresează și femeilor care nu au timp pentru ele. Mișcarea e obligatorie în tratarea depresiei, dar cum poți face asta când cel mic plânge, iar casa e cu susul în jos? Dr. Lyon ne oferă și nouă, mămicilor, un ghid de exerciții simple, pe care le poți face printre picături, dar, atenție! Nu orice fel de exerciții, pentru că le-a selectat pe cele care chiar contribuie la creșterea masei musculare și îmbunătățirea stării de spirit. Recomand!”


O carte pentru bărbații care lucrează în domenii foarte solicitante

Toma

star

„Sunt directorul unei companii, așa că e esențial să navighez cu succes prin jungla deciziilor și a responsabilităților. Această carte m-a surprins cu soluțiile concrete pe care le oferă, pentru a reuși să iau hotărâri sub presiune, să gestionez conflictele, să stabilesc bugete și să dezvolt echipe puternice fără a mă simți epuizat mental și fizic. Nu e doar o carte despre mișcare și alimentație, ci e un ghid incredibil, care prezintă studii, cercetări și explicații care te fac să înțelegi exact ce se întâmplă cu corpul și psihicul tău.”


Există viață și un echilibru hormonal chiar și la menopauză!

Tina

star

„Când am intrat la menopauză, am luat foarte mult în greutate. Să nu mai zic de stările psihice - azi plângeam, mâine plângeam și mai mult, apoi mă simțeam mai bine, apoi iar venea o cădere nervoasă. Dr. Lyon nu doar că a înțeles care sunt peripețiile menopauzei, dar a și oferit în cartea sa strategii eficiente pentru a face față schimbărilor hormonale și pentru a gestiona greutatea corpului meu. De la primele pagini, am fost captivată de abordarea sa echilibrată, îmbinând informațiile științifice cu sfaturi practice.”

dropdown dropdown

Dr. Gabrielle Lyon


este fondatoarea Institutului Muscle-Centric Medicine® și medic specialist în geriatrie, cu pregătire universitară în științele nutriției la Universitatea din Washington. Recunoscută ca lider în lumea medicinii moderne, Dr. Lyon se concentrează în activitatea sa pe cel mai mare organ al corpului ‒ mușchii scheletici. Misiunea ei este de a promova longevitatea și de a combate amenințările obezității, ale bolilor de inimă și diabetului, prin optimizarea sănătății musculare. De aceea, Dr. Lyon a pus bazele Protocolului Lyon, un program care încurajează adoptarea unui stil de viață axat pe consumul de proteine și pe pierderea sănătoasă în greutate, folosind forța sinergică a exercițiilor fizice.


„Vreau să te ajut să înțelegi în ce anume rezidă adevărata forță a corpului tău, astfel încât să poți să iei măsuri rapide și eficace pentru a te simți mai puternic, pentru a arăta mai bine și pentru a-ți prelungi viața.”

Dr. Gabrielle Lyon
Pachet Poftă de a trăi sănătos

Pachet Poftă de a trăi sănătos

Comandă Pachet
Pachet Sănătatea minții și a corpului

Pachet Sănătatea minții și a corpului

Comandă Pachet
Pachet Hrănește-ți mintea și trupul

Pachet Hrănește-ți mintea și trupul

Comandă Pachet
Pachet Forța longevității e la tine

Pachet Forța longevității e la tine

Comandă Pachet
Pachet Manifest pentru o viață sănătoasă

Pachet Manifest pentru o viață sănătoasă

Comandă Pachet