Sănătatea emoțională a copilului de azi

Inapoi Înapoi în site
Sănătatea emoțională 
a copilului de azi Sănătatea emoțională 
a copilului de azi

Cartea care rezolvă problemele pe care copilul tău nu ți le spune.

Câștigătoarea British Book Awards 2023 – cărți pentru copii, categoria non-ficțiune

Descoperă ghidul complet de sănătate emoțională pentru copilul tău! Cartea lui Dr. Alex George, Ambasador pentru Sănătatea Mintală a Tinerilor, îi echipează pe micii cititori cu tehnicile necesare pentru a își rezolva problemele pe care nu ți le spun.

Fie că vorbim de bullying, presiunea colegilor, stresul datorat examenelor școlare sau de pericolele prezente pe rețelele sociale, copiii sunt acum, mai mult ca niciodată, predispuși la anxietate și depresie de la vârste din ce în ce mai fragede.

Oferă-i copilului tău o lectură salvatoare care cuprinde tot ceea ce manualele școlare nu-i vor explica niciodată!

Pregătește-l de acum pentru un viitor adult
echilibrat și inteligent emoțional

despre

Viața copiilor și a adolescenților este o călătorie plină de emoții intense, cu suișuri și coborâșuri neașteptate. Ei au nevoie de susținere și îndrumare blândă pentru a face față presiunii pe care societatea modernă o pune asupra lor.

despre

Folosind un limbaj accesibil, presărat cu umor datorită ilustrațiilor memorabile, el le prezintă tinerilor modalități prin care își pot dezvolta reziliența mentală și emoțională, dar și încrederea în puterea lor de a îndepărta norii negri oricând aceștia încep să se adune deasupra lor.

despre

De aceea, Dr. Alex George, Ambasador pentru Sănătatea Mintală a Tinerilor, a adunat în această carte un set de instrumente și practici utile care le arată micilor cititori cum să aibă grijă de starea lor psihologică și emoțională, așa cum au grijă și de sănătatea corpului lor.

quotes

Alex vorbește atât pentru copii și adolescenți, cât și pentru educatorii lor. A devenit medic de urgență în Londra. Mai mult decât atât, a ajuns să fie consilierul prim-ministrului britanic pe probleme de sănătate mintală. Așa cum știm, cei care au reușit să se înțeleagă pe sine când erau copii sau adolescenți ajung foarte departe în viață.”

- Dr. Cristian Andrei,

Neuropsihiatru pentru copii și adolescenți

Părinții aleg pachetul „Manifestarea emoțiilor la copii”

soare

Două cărți extraordinare, pline de informații super actuale, care vin una în completarea celeilalte. Descoperă două lecturi care iau în calcul greul emoțional pe care îl întâmpină copilul de AZI și îl pregătesc pentru o zi de MÂINE mai bună. Lumea pe care o știm noi, adulții, din vremea copilăriei noastre, s-a schimbat. Presiunea socială care se pune pe tineri este mai mare. Astăzi, mai mult ca niciodată, dispunem de informații despre cum să creștem copii adaptabili și rezilienți, încrezători în forțele proprii, care au capacitatea de a își recunoaște emoțiile și de a se detașa de gândurile negative inerente vârstei. Oferă-le cărțile pe care ți-ai fi dorit și tu să le citești când erai de vârsta lor!

Pachet Manifestarea emoțiilor la copii

Dr. Alex vorbește pe înțelesul copilului de azi despre:

check

combaterea stresului și a anxietății

check

mindfulness și odihnă

check

familie și prietenie

check

depășirea eșecurilor

check

încredere în sine

check

mișcare fizică și creativitate

Răsfoiește

Sănătatea emoțională
Sănătatea emoțională
Sănătatea emoțională
Sănătatea emoțională

Această carte ajută viitorii adulți să...

check

Gestioneze mai ușor eșecurile și dezamăgirile specifice vârstei folosind tehnicile practice prezentate.

check

Distingă între aparențele prezentate în Social Media și realitatea ascunsă în spatele acestora.

check

Își recunoască emoțiile, să le accepte și să învețe să aibă grijă de sănătatea lor emoțională

check

Se deschidă emoțional și să caute ajutor vorbind cu adulți de încredere

check

Își observe cu mai multă detașare gândurile negative și să înțeleagă că acestea nu reprezintă mereu realitatea.

check

Aibă mai multă încredere în sine

check

Capete o reziliență mai mare la frustrare și să treacă cu optimism peste orice obstacol

Mary

star

Ușor de citit și de urmărit!

„O carte genială. Este defalcată în paragrafe mici care sunt ușor de citit și de urmărit. Informațiile din carte pot fi aplicate la toate vârstele, atât preadolescenților și adolescenților, cât și copiilor mai mici. Chiar m-a ajutat să gândesc pozitiv și să înțeleg mai bine etapele firești de dezvoltare ale copilului meu. Cu siguranță o voi reciti.”


Sophie

star

O carte care face copiii să se deschidă emoțional și să ceară ajutorul

„Ca mama, bunică și angajat care lucrează cu tinerii, știu cât de important este ca aceștia să simtă că nu sunt singuri cu gândurile și grijile lor. Având pe umeri presiunea școlii, a rețelelor sociale, a prieteniilor, a vieții familiale, a identității, copiii se simt copleșiți și se închid în ei înșiși. Cartea aceasta este ideală pentru a ajuta cititorii să înțeleagă cum să facă față avalanșei de emoții și să dea sens lucrurilor într-un mod ușor și rațional. Un „must have” pentru orice școlar, membru al familiei sau pentru oameni care lucrează cu tinerii.”


Jodie C.

star

O carte foarte bine scrisă, cu ilustrații minunate care o fac atractivă pentru copii

„Foarte bine scrisă! Cartea tratează un subiect destul de serios într-un mod care îl face să pară mai puțin descurajant pentru publicul tânăr, fiind susținut de niște ilustrații minunate. Volumul acoperă diverse subiecte de actualitate, inclusiv depresia, anxietatea, stresul datorat examenelor școlare, relațiile, aparențele înșelătoare ale rețelelor sociale, dar și modul în care acestea ne distorsionează viziunea asupra realității.”


Cristina E.

star

Cartea care ajută copiii ce adorm greu din cauza îngrijorărilor firești ale vârstei

„Am cumpărat-o pentru fiul meu de 9 ani care întâmpină dificultăți cu somnul în această etapa a vieții, neputând să adoarmă din cauza gândurilor în avalanșă pe care le are și a furtunii emoționale prin care trece. Citim împreună câte un capitol în fiecare seară, iar asta îl ajută să se deschidă și să vorbească, simțind că cineva îl înțelege.”

dropdown dropdown

Dr. Alex George

este medic de urgențe, autor de bestseller și o voce importantă în domeniul sănătății mintale. Cu peste 2 milioane de urmăritori pe rețelele sociale și ca Ambasador pentru Sănătatea Mintală a Tinerilor, misiunea lui este de a aduce o schimbare pozitivă în viețile tinerilor de pretutindeni, oferindu-le instrumentele necesare pentru a avea mai multă grijă de starea lor psihică și emoțională.

Sănătatea emoțională
Sănătatea emoțională
Sănătatea emoțională
Sănătatea emoțională
Sănătatea emoțională
Sănătatea emoțională
Sănătatea emoțională
Sănătatea emoțională
Sănătatea emoțională
Sănătatea emoțională

Citești mai mult, plătești mai puțin

Pachet Emoțiile și educația contează

Pachet
Emoțiile și educația contează

Comandă Pachet
Pachet Starea de bine a copilului isteț

Pachet
Starea de bine a copilului isteț

Comandă Pachet
Pachet E cool să dai atenție emoțiilor

Pachet
E cool să dai atenție emoțiilor

Comandă Pachet
Pachet Sănătate emoțională pentru întreaga familie

Pachet Sănătate emoțională pentru întreaga familie

Comandă Pachet
Pachet Emoții fără țipete

Pachet
Emoții fără țipete

Comandă Pachet