SEX EDUCATION PACHET

Inapoi Înapoi în site
Pachet Sex Education

Acel ghid de care aş fi avut nevoie la vârsta de 16 ani!

Îţi pui întrebări despre propriul corp? Nu eşti sigur asupra trăirilor tale? Sau îţi faci griji că un anume lucru din relațiile tale nu ar fi normal?

Găsești răspunsurile pe înțelesul oricărui adolescent în romanul YA și în ghidul despre relații, sex și emoții, inspirate din serialul original Netflix, Sex Education.

„Acel ghid de care aş fi avut nevoie la vârsta de 16 ani, pentru a obţine informaţii oneste, intuitive şi nepărtinitoare care să mă ajute într-o lume total diferită privind sexul. Fiecare capitol a fost supervizat de diverşi educatori sexuali geniali.”

– Laurie Nunn, creatoarea serialului Sex Education

Premii și nominalizări Sex Education

Fantastic award Bafta AACTA International Awards Spectatori

„O creație splendidă, sinceră, amuzantă!”

The Guardian

Părerile cititorilor

Sex Education este perfect adaptat pentru adolescenții din ziua de azi!”

– THE HOLLYWOOD REPORTER

„În căutarea identității, personajele au parte de relații, despărțiri și dileme sexuale de tot felul.”

– ROLLING STONE

Cititor recenzie

Kate Brown

Empatic, amuzant și ușor de înțeles

„Fiind profesoară, văd problemele care îi afectează pe tineri, iar Sex Education surprinde foarte bine câteva dintre aceste probleme, venind și cu soluții. Și o face într-un mod empatic, amuzant și ușor de înțeles.”


Cititor recenzie

Emily

Îi poate scuti pe adolescenți de câteva greșeli și regrete

„O poveste cu adolescenți care ne oferă sfaturi utile despre prietenie, puterea muncii de echipă, dar avem și câteva sfaturi despre relații de la Otis, acest guru adolescentin al sexului, care m-a captivat cu înțelepciunea lui. Un roman amuzant, educațional și cu un strop de suspans!”


Cititor recenzie

Helen D.

O recomand oricărui adolescent

„Sunt părinte, iar Sex Education este o carte pe care am recomandat-o copilului meu și o recomand oricărui adolescent. Ne sunt prezentate conexiunile emoționale, cititorii putând astfel să își dea seama de modul în care fiecare avem motivații diferite, limite diferite și probleme diferite. Și, cel mai important, le arată adolescenților frumusețea acceptării acestor diferențe.”


Sex Education

Descrierea carților

Ai întrebări legate de aspecte ale vieții de adolescent: relații, emoții sau chiar sex?

Ei bine, nu eşti singurul. Otis, Maeve şi prietenii lor au ştiut că au nevoie să înveţe despre FIECARE aspect al vieţii moderne.

Rezultatul? Un roman și un ghid must-have pentru orice adolescent – două cărți informative, oneste şi cuprinzătoare, cu o doză zdravănă de umor! De la înţelegerea aspectelor de anatomie şi încrederea în privinţa propriei înfăţişări, până la consimţământ, sexualitate şi gen, vei găsi răspunsul la toate întrebările pe care ţi-a fost poate teamă să le pui, într-un limbaj extrem de accesibil.

Toate informațiile din ghid au fost verificate de experți, inclusiv medici și terapeuți sexuali!

cercuri
aimee
Katy Birchall

Despre autoare

Katy Birchall este jurnalistă freelancer și autoare a mai multor romane YA, inclusiv seriile IT Girl, Hotel Royale și Morgan Charnley. Este coautoare a seriei pentru adolescenți Find the Girl, cu vedetele de pe YouTube, Lucy și Lydia Connell. Când nu scrie, autoarei îi place să alerge în parc alături de Bono, câinele pe care l-a adoptat. În prezent, Katy trăiește alături de partenerul ei în Londra.