Restart

Inapoi Înapoi în site
Restart

Bestseller #1

new york times

Vrei să dai RESTART vieții tale?

Nu este niciodată prea târziu să lași în
urmă trecutul și să o iei de la început.

Înainte de a deveni un autor de succes, Yung Pueblo a ajuns în pragul morții din cauza dependenței sale de droguri. În acel moment în care inima sa era gata să cedeze, el a decis că avea să găsească o cale pentru a lăsa în urmă traumele și tristețea trecutului și pentru a trăi deplin prezentul.

Și a reușit, folosind intrumentele și noțiunile pe care le prezintă în RESTART, ghidul blând scris pentru toți cei care își doresc să își schimbe viața... începând din interior.

Cât timp inima ta încă mai bate, nu este prea târziu pentru RESTART. Cât timp inima ta încă mai bate, lumina e acolo.

Oricât de jos ai fi, oricât de negru vezi totul, oricât de lipsit de speranță, primul pas pentru RESTART este să-i dai voie luminii să intre în viața ta. Deschide această carte ușoară, ca un răsărit de vară, și te vei ajuta singur să devii mai luminos.

Yung Pueblo scrie fără concepte complicate și rețete universale, despre cum putem lăsa în urmă iadul minții pentru a regăsi raiul inimii… de unde vine, de fapt, toată lumina.

MIHAI MORAR

Din biblioteca mea, în biblioteca ta. Îți recomand:

Această carte este pentru tine dacă:

Simți că îți irosești potențialul și ți-ai pierdut bucuria de a trăi.

Ești prins în tipare mentale negative și nu știi cum să le depășești.

Simți că traumele și rănile din trecut te împiedică să te conectezi la prezent.

Nu ai încredere în puterea ta de a-ți schimba viața.

Deschide ferestrele inimii și lasă lumina să-ți inunde sufletul

RESTART este o carte care îți este alături în momentele tale cele mai dificile, care îți arată că și atunci simți că lumea ta s-a prăbușit, poți găsi în interiorul tău puterea de a te ridica din nou și din nou.

Autorul său a trecut prin iad și s-a întors pentru a ne ajuta și pe noi să lăsăm în urmă neîncrederea, anxietatea, depresia și toate acele emoții apăsătoare pe care nu avem curajul să le simțim.

Prin practici precum meditația, onestitatea radicală și iubirea de sine putem învăța să ne eliberăm de trecut, să ne bucurăm cu adevărat de prezent și să ne construim viitorul cu încredere.

yung pueblo

nu îți arată calea pe care trebuie să o urmezi pentru a fi mai fericit, mai împlinit, ci îți deschide calea spre tine însuți, spre propriile tale traume și răspunsuri. El nu te îndeamnă să urmezi pașii care l-au ajutat pe el să ajungă la echilibru și maturitate emoțională, ci te inspiră să începi să-ți definești propriul proces de vindecare.

Ești gata pentru un nou început?

Zoulfa Katouh

Această carte te va ajuta:

Să înțelegi că orice transformare exterioară începe din interior.

Să identifici intrumentele și practicile care te pot ajuta să lași în urmă trecutul.

Să îți recapeți încrederea în tine și să îți asumi responsabilitatea pentru toate alegerile tale.

Să redescoperi lumina din inima ta și să trăiești fiecare zi mai senin.

Lasă în urmă trecutul

Cititorii aleg și pachetul
„Lasă în urmă trecutul”

Fiecare dintre noi poartă pe umeri o povară apăsătoare: emoțiile negative pe care cândva le-a simțit, dar nu a știut cum să le gestioneze. Tristețea, frustrarea, deznădejdea, teama copilului sau a adolescentului de altădată sunt încă vii în inima noastră și așteaptă să fie vindecate.

Aceste două cărți recomandate de Mihai Morar îți oferă încrederea de care ai nevoie pentru a începe propria călătorie vindecătoare. Ai puterea să te eliberezi de durerea de altădată și să îți construiești viitorul la care visezi.

COMANDĂ ACUM

Citești mai mult, plătești mai puțin...

Recenzii