PUTEREA VINDECÂTOARE A CREDINȚEI

Inapoi Înapoi în site
PUTEREA VINDECÂTOARE A CREDINȚEI

În bătaia furtunilor, doar credința ne mai ține la suprafață.

Viața vine la pachet cu pierderi și schimbări. Uneori, simțim că universul ne încredințează mai multe greutăți decât am putea duce sau că în calea noastră se aștern mai multe obstacole și capcane decât oportunități. În aceste momente, este ușor să cădem pradă îndoielilor și nesiguranței, dar credința este ultimul lucru de care ar trebui să ne îndepărtăm în fața averselor. Află cum poți să te folosești de puterea vindecătoare a credinței pentru a face față greutăților.

Michele Cushatt

„Dacă îngădui suferinței să mă amuțească, durerea va învinge.”

Timp de cincisprezece ani, Michele Cushatt și-a construit o carieră strălucită în comunicare și coaching, fiind invitată la conferințe și emisiuni din întreaga lume. Apoi, la 39 de ani, un diagnostic devastator de cancer la limbă i-a deraiat complet carieră de speaker motivațional și i-a încercat crunt credința. Michele și-a pus întrebarea cum de un Dumnezeu care i-a oferit darul cuvintelor vindecătoare ar putea să-i răpească abilitatea de a le citi copiilor ei povești înainte de culcare? Autoarea nu și-a pierdut însăși credința, ci și-a repetat sieși 10 principii vindecătoare care au ajutat-o să vadă deasupra norilor de furtună și să își reconstruiască viața, în ciuda tuturor obstacolelor. Cartea aceasta este un puternic exemplu de stoicism și putere interioară care te va îndruma în momentele de cumpănă.

Această carte este pentru tine dacă:

Vrei să înveți cum să îți păstrezi speranța în momentele dificile;

Vrei să înveți cum să procesezi durerea și dezamăgirile într-un mod constructiv;

Vrei să afli unde te afli în procesul de vindecare și cum poți da un sens durerii tale;

Vrei să afli cum o poți lua de la capăt când totul pare lipsit de speranță;

Vrei să îți consolidezi credința sau să îți restabilești relația cu Dumnezeu;

„Înainte ca Iisus să pășească din mormânt, a jelit într-o grădină. Lacrimile pe care le vărsăm astăzi nu fac altceva decât să ne adape bucuria după ce totul se va vindeca. Mai întâi, însă, trebuie să recunoaștem că lucrurile nu sunt așa cum ar trebui să fie. Relațiile se destramă, cei dragi pier, trupurile se deteriorează. Aceste pierderi sunt vrednice de lamentațiile noastre. Când dăm glas lucrurilor care ne frâng inimile, ne alăturăm lacrimile celor ale Mântuitorului. Lamentația devine o parte necesară a temeliei credinței noastre, o credință ce vede cu limpezime stricăciunea lumii, crezând totuși în puterea lui Dumnezeu de a o vindeca.”

Timpul vindecă. Dar timpul nu șterge cicatricile. Este posibil ca la finalul unui eveniment traumatic să simțim că viața noastră nu va mai fi niciodată la fel, că nici noi nu mai suntem la fel. Dar toată durerea are o finalitate, și atunci când greutățile ne sunt ridicate de pe umeri, vine un moment în care putem să ne luăm „puterea înapoi”, fie prin intermediul credinței, fie prin alte mijloace. Pachetul „Speranță neclintită” ne oferă o perspectivă sănătoasă asupra durerii și vindecării noastre, unde speranța nu este o amăgire, ci o manifestare a iubirii.

Pachet Speranta neclintita
Pachet Speranta neclintita

Citești mai mult, plătești mai puțin