Această carte reprezintă povestea unei inimi care s-a apropiat de alte inimi.
Și bine a făcut. O vei citi, o vei pune într-un loc în siguranță și vei apela la ea ori de câte ori vei simți nevoia.

Comandă și fii printre primele persoane
care vor putea citi "Dragă Inimă"!

Comandă

- doar 39 de lei

Sunt medic.
Am lucrat patru ani în publishing online.
Am colaborat cu câteva reviste bunicele.
Sunt dependent de cărți, plimbări, povești.
Sunt fan Oliver Sacks.
Nu dețin multe lucruri.
Locuiesc într-un loc mic mic mic.
Nu conduc.
Merg mult pe jos.
Am milioane de idei.
Cânt la pian cu două mâini stângi.
Cânt la vioară fără mâini.
Prind povești din spital, mai ales din gărzi.
Îmi iubesc pacienții.
Mă consum teribil la orice neajuns în medicină.
Scriu ca să aduc puțin calm în mări proprii destul de agitate.
Am devenit curajos.
Sunt sincer în fiecare registru al vieții.
Îmi place să dorm la amiază.
Dorm foarte puțin noaptea.
Sunt nebun.

Dragă inimă,

Știu cum stai tu acolo, în capul pieptului, și bați zi de zi, oră de oră, minut de minut, secundă de secundă, tum ta ta, tum ta ta, odihnindu-te puțin spre deloc. Când mă mut pe partea stângă, te aud. Când am câte o emoție, îți simt ritmul galopant, încă regulat; percep o senzație ciudată spre gât și-mi imaginez cum urci iute pe o scară și te așezi acolo, oprindu-mi corzile vocale. Când sunt protagonistul vreunui atac de panică, ba o iei la trap, ba parcă te oprești, umplându-mă de angoase. Cred că o să mor din cauza ta. Poate nu acum, poate mai târziu, dar cred că o să mor din cauza ta.

Îți sugerez să iei totul mai ușor. Să nu mai pui toate lucrurile la tine, să te relaxezi un pic, să-ți faci treaba ta esențială și nimic în plus sau în minus, că altfel bate la ochi. Mă rog nici să nu ajungi de piatră, că nu e bine. O inimă de piatră ce trimite prin corp, nisip? Parcă văd una dură, cum se frământă, cum se erodează treptat, până dispare. N-aș vrea să nu mai am inimă din cauză că am avut una de piatră. Te mai rog ceva. Rămâi ascunsă. Ține lucruri bune în tine, dar nu ieși la vedere cu ele. Cine vrea și poate să le vadă, le percepe oricum.

Noi doi vom avea o relație deosebită, vei vedea. Mai multe nu-ți spun acum.

Cu drag,
V.

Mi-am dorit să scriu ceva care nu pare scris. Să pară viață. Asta am vrut. Aș minți dacă aș spune că nu mă interesează câtuși de puțin efectele cuvintelor mele asupra cititorilor. Aș vrea ca ei să trăiască odată cu scrisul, să vibreze prin imaginile născute, să spună „da, parcă sunt și eu acolo, parcă respir în acele momente”.

Nu sunt sigur că voi liniști niște inimi. Sau că le voi tulbura pe altele. Poveștile înșiruite aici poate că par incredibile, dar ele reprezintă viața adevărată și toate nasc un vlăstar care poate intra în inimile fiecăruia, făcându-le un pic mai bune.
Am scris o carte fără sfârșit. La fel ca în viață, am simțit că aș fi putut să pornesc de la fiecare capitol în parte și să-l las să mă-ndrume el către o altă carte.

Dar m-am oprit aici.
Și e foarte bine așa.

- Vasi Rădulescu–

“Urmăream de multă vreme scrierile lui Vasi Rădulescu. Stilul sincer de a expune lucrurile te face să trăiești fiecare poveste cu propria-ți inimă. Decizia de a publica o parte din viața sa prin intermediul unei cărți este una mult așteptată de toți cei care îi urmăresc proiectele.

De la întâmplările din copilărie, acțiunile caritabile și până la visul său împlinit de a salva vieți, Vasi Rădulescu ne demonstrează încă o dată cât de importantă este fiecare bătaie a inimii noastre.

“Dragă inimă” este o carte care te pune pe gânduri. O poveste intensă care te face să zâmbești printre lacrimi, să te regăsești în emoțiile din carte și în final să te oprești pentru o secundă și să te gândești la ea, la inima ta …”

- Isabela Ivan, Director Editorial Bookzone

Comandă și fii printre primele persoane
care vor putea citi "Dragă Inimă"!

Comandă

- doar 39 de lei