Povestea ta are sens

Inapoi Înapoi în site

Ai simțit vreodată că ai nevoie de mai multe vieți pentru a o înțelege pe a ta?

Povestea ta are sens

De câte ori nu ți-ai dorit să o iei de la capăt, doar ca să-ți retrăiești altfel viața? Este în natura noastră, a oamenilor, să ne complăcem în suferință, fără să bănuim câtă bucurie suntem capabili să ne oferim și să oferim, deopotrivă. Ne purtăm durerile în piept de parcă ar fi cele mai firești medalii, fără să vedem că la câteva trăiri de noi se află adevăratul trofeu: o viață plină de satisfacții personale.

Prin noua sa carte, Psiholog Dr. Raluca Anton ne dezvăluie nouă povești terapeutice care ne vor inspira să ne trăim cu sens propria poveste. Aceasta ne inspiră pe fiecare dintre noi să ne acceptăm, să ne iubim și să (ne) creștem, arătându-ne cum experiențe de viață similare cu ale noastre vor face ca lucrurile să se așeze cu mai multă blândețe în noi și în demersul de îngrijire a rănilor noastre emoționale.

BONUS: 2 de exerciții de meditație ghidate audio chiar de Psiholog Dr. Raluca Anton. Le primești pe email-ul de confirmare a comenzii.

„Despre asta va fi fiecare poveste din această carte. Despre mlaștini și nuferi. Despre istorii de viață, decizii, alegeri, câmp cu flori, piedici, creșteri, dureri și oameni care au învățat să cultive nuferi acolo unde cândva era, în strat subțire, o iluzie a vieții sub ceva ce i-a înghițit, dar din care au reușit să se salveze. Ei pe ei înșiși!”

– Raluca Anton

BONUS DE LANSARE

Alături de carte, primești acces la două exerciții de meditație ghidate audio chiar de către Psiholog Dr. Raluca Anton. Aceste exerciții te vor însoți în momentele de conectare deplină cu corpul, cu mintea, cu emoțiile, cu comportamentele tale, astfel încât să aduci mai multă prezență în propria viață, mai multă atenție înspre tine și viziunea pe care o ai asupra vieții tale.

Descoperi de la expertul numărul 1 în sănătatea minții cum să ai grijă de cel mai sacru lucru pe care îl deții: povestea ta!

Dr. Raluca Anton mi-este foarte dragă. Este un om care vorbește cu foarte multă blândețe, are foarte multă experiență și știință și știe să vorbească despre emoții, despre sine, despre noi, oamenii, în cuvinte blânde și simple. Această carte nu este doar pentru citit și pus în bibliotecă, este o carte la care să revii de fiecare dată când simți nevoia de a te întoarce în liniște, la tine.

Mihai Morar

Ai nevoie de această carte dacă:

Nu-ți găsești motivația și îți pui din ce în ce mai des întrebarea „Ce sens are totul?”

Ai un nivel ridicat de instabilitate emoțională, anxietate și stări depresive.

Simți că realizările tale sunt nesemnificative și nu înțelegi cum alți oameni reușesc „atât de ușor”.

Te întorci întotdeauna la oamenii sau la lucrurile care știi că te rănesc și nu-ți fac bine.

Îți este greu să iei deciziile potrivite și simți că viața nu îți oferă nimic bun.

Povestea ta este cea mai valoroasă și merită ascultată până la capăt!

Nimeni nu ajunge la vârsta adultă fără un bagaj emoțional, dar greutatea sa depinde de felul în care îți gestionezi fiecare emoție și trăire! Fiecare dintre noi venim cu bagajele noastre emoționale și relaționale, cu visele, dezamăgirile, bucuriile, durerile, frustrările, resursele noastre. Unii dintre noi cărăm bagaje mai grele, alții - unele mai ușoare, însă ce știm cu certitudine este că fiecare le avem.

Această carte te invită să-ți explorezi mai cu atenție propria poveste de viață, lăsându-te inspirat de nouă povești terapeutice din cabinetul Dr. Raluca Anton. Poate că este greu să cuprindem în câteva pagini lumea profundă a ființei umane, a poveștilor cu care fiecare dintre noi venim, a bagajelor pe care le purtăm, dar acest lucru devine posibil dacă reușim să extragem informațiile relevante și să privim experiențele unor oameni asemenea nouă cu ochi mai puțin critici, dar mai deschiși spre empatie și înțelegere.

Aici găsești o invitație înspre explorarea profunzimilor trăirilor tale, a ceea ce ai adus cu tine, din istoria ta, și încă ții închis în cele mai ascunse sertare ale sufletului tău. Vei găsi istorii de viață, dar și structuri clare, care te vor ghida în a da sens și coerență propriei tale povești, așa cum poate nu ai cunoscut-o niciodată, până acum. E timpul să o privești cu grijă, drag și blândețe!

Povestea ta are sens

„Cu această carte, Raluca Anton ne dovedește că, dincolo de mintea sa sclipitoare și de cursurile exhaustive pe care le susține, are competențe deosebite și în ale scrisului. Pagină după pagină, vom afla ceva nou, iar partea frumoasă este că vom descoperi noul și necunoscutul din noi. Ajungând, într-un final, să înţelegem că cea mai importantă conversație nu a fost cu ea, cu autoarea, ci cu însuși sinele nostru.”

– GÁSPÁR GYÖRGY,
Psiholog, autor și custode de povești de viață

Povestea ta are sens

Capitolele

Aceste cărți te vor ajuta să ieși din coconul tău.

Povestea ta are sens

Ralucăi Anton întotdeauna i-a plăcut să descopere povestea din spatele poveștilor, iar experiența sa în lucrul cu oamenii i-a permis să pătrundă în cele mai ascunse cotloane ale sufletului uman, aducând spre lumină răni nevindecate și trăiri suprimate. Dr. Raluca Anton a transpus o bună parte din experiența sa profesională în două cărți-panaceu, care ne ajută pe fiecare dintre noi să trecem de la teorie la practică, încurajându-ne constant să ne explorăm lumile interioare, să ne adresăm întrebări și să ne împrietenim mai bine cu noi înșine, oferind sens vieții noastre.

„Fiecare dintre noi are modul lui propriu în care a supraviețuit și acela, oricât de dureros este pentru noi înșine sau pentru ceilalți, are sens în schema mare a lucrurilor, dacă am putea sta să ne uităm, cu adevărat, la rănile noastre supurând. Cred că este atât de mare durerea în anumite momente, iar capacitatea noastră de a procesa atât de redusă, încât nu avem cum să gestionăm altfel decât construind iluzii și deziluzii.”

- Raluca Anton

Această carte te ajută:

Să descoperi acele lucruri care îți aduc satisfacție personală, fără să te mai raportezi la reușitele altor oameni.

Să-ți găsești motivația și curajul pentru a-ți atinge obiectivele zilnice.

Să conștientizezi că poți avea emoții pozitive și să ți le cultivi într-un mod intenționat.

Să devii mai blând cu gândurile și trăirile tale, atât în raport cu tine, cât și cu ceilalți.

Să cultivi relații mai sănătoase cu partenerul, cu părinții, cu prietenii sau colegii tăi.

„Raluca, faci parte din reușita mea, aceea de a mă modela in fiecare zi și simt că sunt tot mai aproape de a realiza ce-mi propun. Un mare mulțumesc!”

Claudia

star

„Mulțumesc pentru tot ceea ce ești și împărtășești cu mine, cu noi!”

Gabriela

star

„Un om cu care România se poate mândri!”

Florina

star

„Raluca, munca ta este de neprețuit! Ai un dar special de a asculta, de a înțelege și de a ghida oamenii către sănătatea lor emoțională.”

Simona

star

„Mă bucur să fiu contemporană cu dumneavoastră. Vă mulțumesc că existați și că împărtășiți cu noi, cu profesionalism, generozitate și sinceritate din cele trăite și studiate.”

Dana

star

„Te ascult cu mare atenție, te caut, te citesc, și învăț zilnic ceva nou despre mine și ceilalți. Ești un dar pentru sufletul meu!”

Corina

star

Raluca
Anton

Raluca Anton

este doctor în psihologie, psihoterapeut principal și terapeut relațional cu formare și certificare internațională, dar și autoarea bestsellerului „Terapie 1 la 1 cu sinele tău”. Pasiunea și empatia de care dă dovadă atunci când vorbește cu și despre oameni au ajutat-o să construiască de-a lungul activității sale profesionale o poveste plină de sens pentru toți cei care simt că mai au atât de multe de învățat despre ei înșiși, dar și despre cei din jur. Raluca Anton se numără la ora actuală printre cei mai cunoscuți și apreciați psihoterapeuți ai momentului, coordonând sesiuni de psihoterapie individuală sau de cuplu, de consiliere, de coaching și traininguri.

„Doamne, îți mulțumesc că viața mi-a arătat că sunt doar om și că nimic din ce este uman nu îmi este necunoscut.”

Pachet Față în față cu tine

Pachet
Față în față cu tine

Comandă Pachet
Pachet Dincolo de traume

Pachet
Dincolo de traume

Comandă Pachet
Pachet Redescoperă armonia

Pachet
Redescoperă armonia

Comandă Pachet
Pachet pentru suflet și trup

Pachet
pentru suflet și trup

Comandă Pachet
Pachet Sens și regăsire

Pachet
Sens și regăsire

Comandă Pachet
Pachet Drumul de la traumă la sens

Pachet
Drumul de la traumă la sens

Comandă Pachet
Pachet Descoper-ți propriul adevăr

Pachet
Descoper-ți propriul adevăr

Comandă Pachet