Pip și Posy

Inapoi Înapoi în site
Carti

Pip și Posy îi ajută pe cei mici să își înțeleagă emoțiile și să descopere bucuria prieteniei!

Vrei să fii prieten cu mine? Cărțile din seria Pip și Posy îi învață pe cei mici lecții simple despre onestitate, generozitate, bunătate și empatie cu ajutorul unor povești simpatice inspirate de universul copilăriei.

Descoperă cărțile

Cu ajutorul lui Pip și Posy cei mici vor învăța:

Cum să împartă jucăriile cu ceilalți și să devină mai generoși

Cum să își recunoască greșelile și să își ceară scuze

Cum să înțeleagă sentimentele celorlalți și să devină mai înțelegători

Cum să îi ierte pe ceilalți și să fie mai buni

Cum să îi accepte pe ceilalți așa cum sunt și să devină mai prietenoși

Și, bineînțeles, vor înțelege că atunci când ai un prieten bun poți depăși orice obstacol!
Mulțumim Pip și Posy!

bluey
Descrierea cărților
▼ Trotineta năzdrăvană
Carti

Posy îi ia trotineta lui Pip fără să-i ceară voie și, într-un moment de neatenție, are un mic accident. Ce va face Posy acum? Cum va reacționa Pip?

Trotineta este pretextul perfect pentru o nouă lecție înduioșătoare despre empatie, iertare și prietenie, pe care Pip și Posy reușesc să o transmită celor mici folosind cuvinte simple și ilustrații expresive. Descoperă întreaga poveste alături de copilul tău.

▼ Broscuța lui Posy
Carti

Posy merge să doarmă acasă la prietenul ei cel mai bun Pip, însă își uită jucăria preferată acasă. Oare cum va reuși să doarmă Posy fără broscuța ei moale? Doar prietenul ei Pip o poate ajuta.

Citește alături de copilul tău o poveste scurtă și dulce despre generozitate, prietenie și tot ce e mai frumos în copilărie. Pip și Posy transformă orice întâmplare într-un prilej de învățare, și îi încurajează pe cei mici să împartă jucăriile și să fie mai generoși.

▼ Melcul cel prietenos
Carti

Pip și Posy sunt cei mai buni prieteni, dar, uneori, vor să se joace în mod diferit. Într-o zi, Pip se împrietenește cu un melc iar Posy îl sperie cu joaca ei zgomotoasă. Iepurașul Pip se supără tare! Oare vor reuși cei doi să se împace și să-și accepte diferențele? Cu siguranță, doar sunt atât de buni prieteni.

Cei mici resimt intens emoții precum tristețea sau chiar furia și au nevoie de ajutor pentru a depăși situațiile dificile. Povestea personajelor Pip și Posy îi poate învăța să depășească mai ușor problemele și să îi respecte pe cei de lângă ei, chiar și atunci când aceștia se comportă altfel decât și-ar dori.

Recenzii
Vizionează trailerul seriei

Despre autor

Autor

Axel Scheffler este un cunoscut autor și un ilustrator de cărți pentru copii, creatorul unor serii de cărți extrem de îndrăgite de cei mici. Ilustrațiile sale pline de sensibilitate redau perfect universul copilăriei și au sprijinit până acum mesajul a peste 120 de volume.

Pip și Posy sunt unele dintre cele mai iubite personaje ale sale, oferind copiilor din toată lumea lecții despre frumusețea prieteniei.

Citești mai mult, plătești mai puțin

Pachet Pip si Posy + Seria Shona Innes

Pachet Pip si Posy + Seria Shona Innes

Comandă
Pachet Pip si Posy + Pachet Bluey

Pachet Pip si Posy +
Pachet Bluey

Comandă
Pachet Pip si Posy + Pachet Emoțiile Sarei

Pachet Pip si Posy + Pachet Emoțiile Sarei

Comandă
Pachet Pip si Posy + Pachet Să creștem frumos cu Matei

Pachet Pip si Posy + Pachet Să creștem frumos cu Matei

Comandă
Pachet Pip si Posy + Pachet Prietenii Sarei

Pachet Pip si Posy + Pachet Prietenii Sarei

Comandă