Pachet Olivie Blake

InapoiÎnapoi în site
Pachet Olivie Blake

PĂȘEȘTE PE HOLURILE SOCIETĂȚII ALEXANDRIENE, LOCUL UNDE CUNOAȘTEREA ESTE PUTERE ȘI DESTINUL ESTE O SIMPLĂ ALEGERE!

Odată la un deceniu, șase magicieni remarcabili sunt aleși pentru admiterea în cea mai prestigioasă societate secretă a lumii magice, Societatea Alexandriană. Ei pot influența timpul, natura, percepția celorlalți, pot citi gândurile și se pot juca cu sentimentele oricui. Dar când pui șase personaje geniale și carismatice în aceeași încăpere, lucrurile tind să o ia razna. Într-una dintre cele mai îndrăgite serii Dark Academia, cu 10 milioane de mențiuni pe BookTok și un serial în pregătire la Amazon Studios, Olivie Blake creează un univers rivalizat doar de Harry Potter și Shadow and Bone!

„Să știi ce sunt oamenii cu adevărat și să nu-i distrugi este remarcabil. Necesită un autocontrol de excepție.”

Atlas și cei șase aleși

LA ÎNCEPUT, AU FOST ȘASE. LA FINAL, VOR RĂMÂNE DOAR CINCI. CINE VA FI ELIMINAT?

Bine ai venit în Societatea Alexandriană! Ia un loc alături de cei șase candidați care au acceptat provocarea lui Atlas și urmează să își testeze puterile asupra unor indivizi cel puțin la fel de remarcabili ca ei. În această cursă explozivă pentru putere, prestigiu și avere, tinerii formează alianțe, își seduc colegii, frâng inimi, trădează, se joacă cu minți și sentimente și învață cum să își controleze puterile pe fundalul uneia dintre cele mai vechi biblioteci magice. Odată ce procesul de selecție va ajunge la final, unul dintre ei îți va pierde viața. Tu de partea cui ești?

CINCI STUDENȚI. O SOCIETATE SECRETĂ HOTĂRÂTĂ SĂ SCHIMBE VIITORUL MAGIEI. DOUĂ TABERE. ÎN CINE TE POȚI ÎNCREDE?

Proaspăt admiși în Societatea Alexandriană, cei cinci magicieni iscusiți care au trecut probele lui Atlas, descoperă o societate orbită de ambiții și capricii – una care îți dorește să dețină întreaga putere. Când cunoașterea înseamnă deținerea controlului, magicienii au nevoie de toate abilitățile de convingere de care dau dovadă pentru a salva viitorul Bibliotecii și al magiei așa cum este ea știută – sau a le distruge din interior. Cu două noi tabere create în cadrul instituției magice, fiecare alegere devine o consecință și fiecare iubire devine o povară. Destinul este o alegere.

Paradoxul lui Atlas

„Toate la timpul lor. Mai întâi crima și apoi cercetările savante.”

Alătură-te celor șase cei mai talentați vrăjitori ai lumii!

libby biblioteca
nico biblioteca
callum biblioteca
reina biblioteca
tristan biblioteca
lparisa biblioteca

“Cele mai viclene, talentate și imperfecte personaje din câte s-au regăsit vreodată într-o bibliotecă magică.”

Holly Black,
autoarea bestsellerului New York Times Cartea Nopții

Un fenomen internațional

Pachet Magie Curată

Cunoașterea este putere. Cei care visează la măreție o vor găsi într-o bibliotecă.

Pachetul „Magie Curată” este despre puterea nemărginită a cărților (magice sau obișnuite) de a ne aduce împreună, de a ne arunca în mijlocul aventurii și a ne lăsa fără respirație, de la prea mult râs sau prea mult plâns. Construite în jurul unor biblioteci magice, aceste două povești fantastice despre prețul cunoașterii și al ambiției îți vor reaminti că, uneori, legăturile de sânge sunt mai puternice ca vrăjile scrise cu sânge. Sunt povești cu personaje dinamice, intrigi nebănuite și instrumente magice care o să îți fascineze imaginația!

Pășește pe mai multe tărâmuri întunecate!

Pachet Ambiții magice

Pachet Ambiții magice

Comandă
Pachet Dark Academia

Pachet Dark Academia

Comandă