O dragoste din altă lume

78 lei 39 lei

Comandă

O dragoste din altă lume

Pachet - O dragoste din alta lume - Silviu Iliuta

Pe Pământ, totul are un început și un sfârșit. Dar când omenirea trece prin patru mini-apocalipse, iar cea de-a cincea schimbă întregul curs al istoriei și al evoluției, doar dragostea este cea care mai poate sădi sămânța speranței în Lumea Nouă.

Comandă acum cele 2 volume „O dragoste din altă lume” și lasă-te purtat într-un univers complet diferit de ceea ce credeai că va aduce viitorul!

Acum si cu autograf.

78 lei 39 lei

Comandă
leaf

Anul 3615. Ai crede că omenirea se plimbă doar în mașini zburătoare și deja există câteva colonii pe alte planete. Dar în viitor ne întoarcem în trecutul îndepărtat. Toate cărțile au fost arse, religiile vechi uitate, iar tehnologia devine doar o amintire. Un singur lucru rămâne la fel – iubirea care transcende totul: timpul, apocalipsele, regulile noilor societăți, sacrul și profanul. Iar când omenirea este împărțită în două – Lumea de pe Dealuri și Lumea de la Mare – și războiul pare iminent, iubirea este singura care poate aduce pacea salvatoare. Singura problemă este că nu este permisă între cele două societăți.

Amn și Kayala sunt doi visători din două micro-universuri complet diferite despărțite de dietă și religie. Și sunt primii pregătiți să încalce orice regulă și să lupte pentru iubirea lor în Lumea Nouă, o lume mistică în care Pământul însuși vorbește, păsările își poartă frumusețea pe aripi către nemurire, zei sunt Paul și John de la The Beatles. Dar Amn trebuie să treacă de probele dragostei dacă vrea o viață alături de Kayala. Și să învingă alți 9 pretendenți.

Află de ce s-a întors omenirea în timp în viitor, ce este Cufărul Tuturor Tainelor și cum au ajuns The Beatles să fie venerați precum niște zei!

Recenzii

Cronica viitorului

„Lumea asta pe care a creat-o Silviu Iliuță este una fabuloasă. De ce? Tocmai pentru că a scris atât de bine, încât ideea că John Lennon va fi trecut în rândul divinităților peste o mie șase sute de ani capătă sens. Oricât de ridicolă pare la început, iscusința cu care a împletit cuvintele îți oferă ocazia să citești o carte de neuitat. Personajele sunt conturate exemplar. Descrierile, tablouri pe care vrei să le privești o vreme îndelungată. Nu trece mult timp și îți imaginezi casuțele cocoțate pe dealuri, altele scăldate în briza mării, un Râu Mare care de fapt e mic.”

– Alexandru-Mihai Gulie despre „O dragoste din altă lume”

Râd cu lacrimi, până o dau în tuse

„Din cauza ta, Silviu Iliuță, nu mai fac altceva... citesc,citesc și iar citesc! Trilogia este super! Râd cu lacrimi, până o dau în tuse... și apoi mă întreb de ce se uită vecinii cu ochii mari la mine!”

– Alina despre „Cronicile unui bărbat”

O carte atât de complexă

„Nu am crezut că voi citi o carte atât de complexă... Are de toate, am râs, am lăcrimat și am fost plăcut surprinsă de plăcerea de a citi poveștile pline de sensibilitate, dar mai ales de un umor de calitate! Nu știu pe nimeni să descrie cu atâta umor chiar și situațiile neplăcute a întâlnirii rudelor din provincie! A fost o carte pe care nu-mi venea s-o las din mână!”

– Elena despre „Cronicile unui bărbat”

După ce termini mai vrei

„Mă tot repet... le-am citit... excelente. Dar după ce termini mai vrei!! Este așa de greu să mai faci << un nou caz >> pe care să-l dezlege în stilul lui CELEBRUL DETECTIV DE ROMANIA? Tot aștept. Cine n-a apucat, îl compătimesc... SUNT BESTIALE! Nu fac publicitate aiurea deloc.”

– Nicolae despre „Detectiv de România”

Emoții care mă duceau de la o extremă la alta

„Silviu Iliuță este unul din puținii autori unde se observă simplitatea și cursivitatea frazelor în scrierile sale. Printr-un limbaj ”scurt și la obiect” a putut să-mi transmită emoții care mă duceau de la o extremă la alta. Am simțit bucurie, extaz, dar și durere, resemnare. Am depășit bariera de ”cititor” și m-am ”transpus” în lumea neînțeleasă a unui copil cu mii de întrebări și niciun răspuns.”

– Booknation.ro despre Silviu Iliuță

Fragment

În mijlocul casei în care locuieşte împreună cu Poe, istoricul Vocea a improvizat un fel de şemineu, iar noi am adus lemnele de pus pe foc. Prin noi, înţeleg eu şi proaspătul cuplu de turturele îndrăgostite Paco- Jaquelinne.

— Cine e micuţul meu cap pătrat? îl alintă ea şi îşi lipeşte organul musculos din cavitatea bucală, adică limba, de nasul lui. Încă mai au de lucrat la alinturi, asta este şi părerea Vocii. Adică el uneori încearcă să îi spună că nu se poate lipsi de ea, că îi este absolut indispensabilă şi o alintă:

— Eşti ca găleata mea de lemn! Fără tine aş muri de sete în fiecare zi.

Ne prindem de mână şi strigăm fericiţi unul la altul.

Alteori, ea ar dori să îl laude pentru că este un bărbat excepţional de tandru sau bărbatul visurilor ei, cum ne-a zis Vocea că se numeau.

Nimeni din Lumea Nouă nu înţelege de ce se numeau aşa, de ce bărbaţii perfecţi erau nocturni în trecut şi de ce ar avea nevoie o femeie de un bărbat al visurilor. Mult mai logic ar fi fost ca el să fie bărbatul zilelor sau bărbatul momentelor când femela e trează.

Despre autor

Scriitor, blogger și motivul pentru care peste 92.000 de cititori au fost nevoiți să își șteargă lacrimile de râs. Fie că se folosește de umor sau că te convinge să te cufunzi cu adevărat în universul său, Silviu Iliuță te face să treci prin toate emoțiile.

Dacă în „Cronicile unui bărbat” a purtat cititorii în mintea bărbaților, fără a renunța la ironie și sarcasm, în „Detectiv de România” a învățat oamenii cum să își găsească pofta de râs și cum să iasă din cotidian cu ajutorul detectivului Anton, reinventând genul polițist. Iar noua sa carte, „O dragoste din altă lume”, ne plimbă în viitor, prin apocalipse și viața de după sfârșitul lumii.