Maxton Hall
Inapoi Înapoi în site

Cineva ca ea…nu se poate atinge de oameni ca el..

Maxton Hall

Intră în fascinanta și tulburătoarea lume a celor bogați din Maxton Hall, o serie care te va captiva și te va ține cu sufletul la gură de la prima pagină până la ultima! În această saga încâlcită a intrigii și a pasiunii interzise, Mona Kasten te introduce în inima unei aristocrații decadente, unde secretele întunecate și iubirile interzise se intersectează într-un dans al destinului.

Poate dragostea adevărată să spargă zidurile convențiilor sociale?

Povestea care a inspirat serialul Maxton Hall – The World Between Us, difuzat în peste 240 de țări.

Un film original

prime
lines
lines

Ei vin din lumi diferite. Și totuși sunt făcuți unul pentru celălalt.

Salveaza-ma

Bani, farmec, lux, putere – cele patru cuvinte care definesc celebrul Colegiu Maxton Hall și patru valori care pe Ruby Bell nu o interesează acum și nici nu o vor interesa vreodată. De când a primit o bursă la renumitul liceu, ea a încercat în primul rând un lucru: să iasă în evidență cât mai puțin posibil față de colegii ei de clasă. Și, mai ales, a încercat să se țină departe de James Beaufort, liderul secret al colegiului și moștenitorul milionar al unui întreg imperiu. E prea arogant, prea bogat, prea atrăgător.

Cel mai mare vis al lui Ruby este să studieze la Oxford, în timp ce James pare să trăiască doar pentru următoarea petrecere. Lucrurile se schimbă însă când tânăra descoperă ceva ce nimeni altcineva nu știe – un secret scandalos care, dacă ar deveni public, ar distruge reputația familiei lui James pentru totdeauna.

Tânărul moștenitor este hotărât s-o reducă la tăcere pe Ruby, dar ciocnirea lor aprinde o scânteie neașteptată și țese în jurul lor o rețea complexă de minciuni, iubiri și trădări.

„Mi-ai frânt inima. Te urăsc pentru asta.

Dar te și iubesc, iar asta complică lucrurile.”

În cel de-al doilea volum din seria bestseller Maxton Hall, autoarea continuă caruselul amețitor al manipulării și atracției neașteptate dintre Ruby, eleva bursieră, și James Beaufort, arogantul moștenitor milionar. Relația lor devine din ce în ce mai intensă și cei doi se confruntă cu noi provocări, iubirea fiindu-le pusă la încercare.

Ruby și James trebuie să se confrunte cu propriile temeri și să-și asume riscuri mari pentru a rămâne împreună. Trecutul tulburător al lui James și secretele lui își fac simțită prezența în viața lor, amenințând să distrugă legătura tot mai puternică ce îi unește.

Ruby este devastată. Nu a avut niciodată sentimente atât de profunde precum cele pe care le are pentru James. Dar nimeni nu a mai rănit-o atât de tare vreodată. Și-ar dori să se poată întoarce la viața ei de înainte, în care nimeni nu o cunoștea în colegiul Maxton Hall și nu făcea parte din lumea elitistă și coruptă a colegilor ei de clasă. Însă nu-l poate uita pe James. Mai ales când el face tot ce poate pentru a o recâștiga.

Maxton Hall

Ora preferată de la școală:
chimia dintre ei doi.

„Râzi, plângi și te îndrăgostești. Mona Kasten a scris aceste cărți pe care nu le poți lăsa jos!”
- Anna Todd, autoarea seriei „After”

„La început, crezi că este o carte de dragoste clasică, în care băiatul bogat și super popular intră în viața unei fete normale, pe care nu o cunoaște nimeni. Apoi, totul ia o întorsătură de proporții, iar finalul este atât de neașteptat încât îți dorești cu nerăbdare să citești urmatorul volum din serie!”
– Julia

„…iar călătoria continuă cu aventurile de la Maxton Hall. La fel ca în primul volum, stilul de scriere al autoarei este relaxat, proaspăt, tineresc, actual, astfel încât paginile zboară pur și simplu. Nu degeaba o număr acum printre autorii mei preferați.”
– Janni

„Seria Maxton Hall este fantastică 💜 ești purtat într-o călătorie uluitoare, în care trăiești o mare varietate de sentimente de la fericire și dragoste, la ură și durere.”
– Anny

„Cărțile autoarei Mona Kasten sunt înțesate de o rețea complexă de minciuni, dragoste și trădare. Mi-au plăcut mult pentru că evidențiază contrastele sociale și luptele interne din cadrul elitei școlare.”
– Brianna

„De la manipulare, la atracție neașteptată, aceste cărți explorează dinamica puterii, secretele bine păzite și ciocnirile colegilor de clasă într-un cadru școlar exclusivist. Recomand fără doar și poate!”
- Simona

dropdown dropdown

Despre autoare

decor

Despre autoare

Mona Kasten este o scriitoare germană, care s-a dedicat scrisului după ce a urmat facultatea de Biblioteconomie și Știința Informării. A câștigat trei ani consecutiv premiul cititorilor din Germania pentru cel mai bun roman de dragoste. Trăiește împreună cu soțul său, cu pisicile și cu un număr impresionant de cărți.

Preferă plimbările în pădure, cafeina sub orice formă și izolarea care o ține departe de lume și îi permite să creeze cărțile-fenomen din categoria romance și să contruiască personajele autentice cu care cititorii empatizează la prima pagină.

Seria Again este și va rămâne un fenomen internațional, fiind iubită de cititorii din toată lumea.

Citești mai mult, plătești mai puțin...

Pachet
Mostenitori problematici

Pachet Mostenitori problematici
Comandă Pachet

Pachet
Mona Kasten

Pachet Mona Kasten
Comandă Pachet

Pachet
Inimi curajoase

Pachet Inimi curajoase
Comandă Pachet