Limbajul secret al destinului

Inapoi Înapoi în site
Pachet Limbajul secret al destinului

Numerele și chipurile îți vorbesc mai mult decât cuvintele o vor putea face vreodată.

Trăiești înconjurat de semne prin care Universul încearcă să te ghideze. Fiecare număr ascunde un mesaj tainic, fiecare privire spune o poveste, fiecare întâlnire îți dezvăluie o informație esențială pentru evoluția ta.

Aceste cărți te invită să înveți să privești dincolo de aparențe, să citești adevărurile ascunse înscrise pe chipurile oamenilor și să descifrezi misterul numerelor care te-au înconjurat și ți-au vorbit încă de la naștere, fără să primească atenția cuvenită.

Nu există coincidențe, doar oameni care au uitat să asculte șoaptele destinului.

Destinul ascuns în numere Destinul ascuns în numere

Privește dincolo de aparențe

„Suntem înzestrați în natura noastră umană căutăm în celălalt, să vedem cu cine avem de-a face. Și asta e o formă de «a judeca». Dar ceea ce caut eu prin tehnica de citire a chipului este să depășesc conceptul de «a-l judeca» pentru «a-l diseca» în mii de bucăți pe omul respectiv, tocmai pentru a ajunge în esența lui și a-i găsi calitățile. Pentru că asta și înseamnă să fii un adevărat fizionomic, să depășești orice preconcepții. Și până la urmă, da, «judec» sau «disec» omul tocmai pentru a-l descoperi și a ajunge acolo unde știu că fiecare dintre noi are o scânteie dumnezeiască în interior. ”
Suada Agachi

Destinul ascuns în numere Destinul ascuns în numere

ACESTE CĂRȚI SUNT PENTRU TINE DACĂ:

bullet

Ești curios să descoperi cum poți folosi cunoștințele din numerologie și tehnicile de citire a chipului pentru a-ți îmbunătăți viața personală și profesională, pentru a trăi o viață mai armonioasă.

bullet

Vrei să afli răspunsurile la întrebări precum: „de ce atrag tot timpul același tip de oameni?” și „de ce pare că luptele mele sunt în van, în timp ce alții par să atingă succesul și fericirea cu ușurință?”

bullet

Vrei să-ți explorezi natura profundă, să te cunoști mai bine, să descoperi ce spun numerele despre destinul tău și ce taine îți sunt întipărite pe chip.

bullet

Vrei să îți dezvolți capacitatea de a citi chipurile pentru a-i înțelege mai bine oamenii din jurul tău, pentru a-i „vedea” cu adevărat și a comunica în mod autentic cu ei.

bullet

Te simți atras de domeniul spiritualității și vrei să îți îmbogățești cunoștințele despre modul în care numerele și trăsăturile faciale îți pot dezvăluie soarta și potențialul înnăscut.

bullet

Cauți să înțelegi mai profund conexiunile subtile dintre numerele pe care te însoțesc pretutindeni și anumite aspecte ale vieții tale, precum sănătatea, relațiile și succesul profesional.

Limbajul subtil al chipului îți dezvăluie taine pe care
cuvintele nu ți le vor spune niciodată

Limbajul secret al chipului Limbajul secret al chipului

Fiecare dintre noi are trei chipuri: chipul pe care îl văd ceilalți oameni, chipul pe care credem că îl avem și chipul nostru real, cel care ne poate oferi răspunsurile de care avem nevoie dacă reușim să-l descifrăm.

Suada Agachi și-a dedicat viața înțelegerii tehnicilor milenare de citire a chipului, iar în această carte, ea ne dezvăluie cum le putem folosi pentru a ne descoperi propriul chip autentic, dar și esența celor pe care îi întâlnim, dincolo de prima impresie pe care aceștia ne-o lasă.

Astfel, autoarea ne amintește că fiecare chip are frumusețea și înțelepciunea sa, el este o busolă care ne arată fiecăruia dintre noi cine ne-a fost dat să fim, cu ce calități am fost înzestrați de Creator pentru a ne construi destinul.

Trăsăturile noastre au un potențial pozitiv, dar și unul negativ. Aceastea nu indică cine suntem, ci o alegere pe care suntem chemați să o facem. Iar folosind cunoștințele dobândite în această carte, ne putem înțelege natura profundă și putem, în sfârșit, să facem alegeri mai bune, să construim relații mai echilibrate și mai armonioase cu noi înșine și cu ceilalți.

„Acest chip pe care îl avem în mod real nu-l cunoaștem nici măcar noi înşine, în intimitatea noastră, când rămânem singuri cu noi înșine. Acest chip pe care căutăm să-l descoperim – cine suntem cu adevărat, ce ne dorim, încotro ne îndreptăm și de unde venim – nu vine cu un răspuns, dar are un glas foarte subtil, care ne șoptește undeva din adâncuri ce putem face mai departe. ” - SUADA AGACHI

Destinul ascuns în numere

Încă de la naștere, numerele au dansat în jurul tău, conturând povestea ascunsă a destinului personal. Ți-au vorbit dintotdeauna, dar le-ai ascultat cu adevărat?

Numerele sunt oglinzile care reflectă esența ta unică, dezvăluind talentele cu care ai fost înzestrat și calea pe care ești menit să o urmezi. Acum este momentul să descoperi cheia ce descifrează limbajul lor misterios și le dezvăluie tainele.

De ce atragi tot timpul același tip de oameni? De ce pare că luptele tale sunt în van, în timp ce alții par să atingă succesul și fericirea cu ușurință?

Destinul ascuns în numere te învață cum să-ți transformi total viața. Îți oferă informații prețioase despre propria persoană, dar îți arată și cum să-i cunoști mai bine pe ceilalți. Este un instrument puternic pentru vindecare, reflecție și îngrijire personală și o busolă care te ajută să te orientezi într-o lume adesea înșelătoare.

Destinul ascuns în numere îți oferă o colecție de 22 de hărți ce te vor ghida spre tine. Sunt hărțile unor simboluri care descriu întreaga natură a ta și te vor îndruma spre adevăr.”
- Eduard Agachi

Destinul nu este scris cu cerneală, ci cu numere.

Află-ți Cifra Destinului și vezi ce spune ea despre tine.

Data de naștere

Calculeză

Cifra destinului tău este 5.

Elementul tău primordial este focul

Foc: Dintre toate cele patru principii care alcătuiesc întreaga creație, Focul este singurul element care dezvoltă o trăsătură aparte. Focul rămâne singurul element capabil să influențeze starea interioară a omului. Elemente-cheie: iubire, entuziasm, activitate, curaj, voință, agitație, independență, cucerire.

Apă: Profunzimea Apei este infinită și, în corelație cu subconștientul sau cu înțelepciunea, dă naștere la noi teorii pline de însemnătate. Elemente-cheie: serenitate, calm, mister, persuasiune, spiritualitate, acumulare, susținere, imaginație.

Aer: Principiul Aerului susține activitatea mentală a omului și favorizează gândirea, limbajul și memoria. Dezvoltarea societății până la nivelul de astăzi a fost posibilă datorită intelectului, memoriei și limbajului. Elemente-cheie: gândire, judecată, îndemânare, luciditate, veselie, rafinament, analitic, onorabil, prestanță, idealism.

Pământ: Ceea ce este durabil în lumea noastră, ceea ce inspiră soliditate, trăinicie și hotărâre este inspirat de acest element. Elemente-cheie: ambiție, stabilitate, durabilitate, seriozitate, reputație, sobrietate, disciplină, respect.

Descoperă în carte o analiză completă!

ACESTE CĂRȚI ÎȚI DEZVĂLUIE:

Secretele numerelor și ale expresiilor faciale, invitându-te să descoperi aspecte neexplorate ale personalității și ale destinului tău.

Cum poți înțelege motivațiilor tale și a comportamentelor celorlalți, pornind de la numerele care vă definesc și de la trăsăturile feței.

22 de hărți ale simbolurilor care descriu întreaga ta natură, de la modul în care iubești la cel în care îți privești cariera.

Instrumente precum Busola Destinului, create special pentru a îți îndruma pașii prin labirintul complicat al vieții.

Calea spre îmbunătățirea comunicării și a relațiilor interpersonale, învățând să recunoști și să înțelegi mai bine limbajul nonverbal și numeric.

Cum poți înlătura blocajele interioare și să-ți atingi potențialul, prin explorarea semnificației tainice a numerelor și a trăsăturilor faciale.

decor

DESPRE AUTORI

După ani de cercetare și practică, Suada Agachi, specialistă în tehnici de citire a chipului, și Eduard Agachi, expert în numerologie, ne dezvăluie înțelepciunea milenară a unor arte care ne permit să descifrăm limbajul secret al Universului. Eduard Agachi este autorul cărții Manual de Numerologie și creatorul aplicației unice și complete de numerologie Secretul Numerelor, iar Suada Agachi este autoarea cărților Tehnici de Citire a Chipului și Confesiuni din Templu. Împreună, ei ne ajută să privim dincolo de aparențe, să ne descoperim natura profundă și să vedem „esența” celor cu care destinele noastre se încrucișează, totul pornind de la semnele pe care Universul ni le-a lăsat întipărite pe chipuri și înscrise în numerele care ne însoțesc încă din prima zi a vieții noastre.

Citești mai mult, plătești mai puțin

Pachet
Cititorul de chipuri

Pachet Cititorul de chipuri
Comandă Pachet

Pachet
Calea abundenței

Pachet Calea abundenței
Comandă Pachet

Pachet
Nu exista coincidente

Pachet Nu exista coincidente
Comandă Pachet

Pachet
Noi adevaruri despre tine

Pachet Noi adevaruri despre tine
Comandă Pachet

Pachet
Misterul destinului

Pachet Misterul destinului
Comandă Pachet