Pachet Jackson Mackenzie

Inapoi Înapoi în site
Pachet Jackson Mackenzie

Două cărți care îți vindecă golul din suflet și îți arată calea spre iubirea de sine și împlinire!

E dureros să pierzi persoana iubită din cauza comportamentului ei toxic, dar mai dureros e să te pierzi pe tine încercând să salvezi o relație ce nu funcționează. Jackson MacKenzie îți oferă un ghid plin de compasiune, care te va ajuta să realizezi că există viață după ce pui capăt unei relații dureroase, și că vindecarea sufletului tău rănit este posibilă, atâta timp cât îți oferi înțelegere, blândețe și compasiune.

quote

Sentimentele mele sunt responsabilitatea mea. Sentimentele celorlalte persoane sunt responsabilitatea lor.

quote

Aceste cărți sunt pentru tine dacă...

Cauți cum să vindeci golul interior și starea de amorțeală sufletească după ce ai trecut printr-o relație nereușită;

Vrei să găsești calea către iubirea de sine;

Îți dorești să nu mai atragi în viața ta parteneri toxici sau indisponibili emoțional;

Simți că ești într-o relație abuzivă, care îți face mai mult rău decât bine, și nu știi cum să ieși din ea;

vei invata
quote

Iertarea înseamnă să ne asumăm responsabilitatea și să recunoaștem rănile pe care le transmitem altora, pe lângă cele ce ne-au fost transmise.

quote
descriere

Eliberează-te de relațiile toxice

Persoanele toxice, lipsite de empatie și iubire, se joacă permanent cu inima și mintea ta, până când ajungi să crezi incredibilul și să accepți inacceptabilul.

Şi totuși, inima ta știe adevărul: ceva nu este în regulă, dragostea nu ar trebui să doară, nu ar trebui să-ți distrugă stima de sine, nu ar trebui să fie toxică.

Aceasta este o carte scrisă din suflet, ce îți oferă instrumentele de care ai nevoie pentru a recunoaște partenerii abuzivi emoțional. Printre pagini, vei găsi o mulțime de informații despre narcisiștii și psihopații de lângă noi, despre măștile cuceritoare pe care aceștia le poartă pentru a te convinge că ți-ai găsit sufletul pereche.

Comandă

Cum să-ți vindeci inima

Depășirea unei relații toxice necesită timp de procesare, acceptare și înțelegere. Dar nu poți trece singur prin lupta asta. Prin această carte, Jackson MacKenzie îți oferă instrumentele necesare ca să-ți recapeți mai ușor stima de sine, încrederea și bucuria vieții după o relație eșuată.

Lucrând cu mii de oameni răniți emoțional, Jackson a descoperit că pacienții manifestau simptome de traumă chiar și ani de zile după ce relația a luat sfârșit. Dar a mai descoperit și că vindecarea este posibilă și că de cealaltă parte a durerii se ascunde iubirea de sine, iar această carte îți arată cum poți obține acest lucru.

Prin introspecție și meditație, vei învăța să renunți la blocajele emoționale și să redescoperi bucuria unei vieți împlinite, în care cel mai important personaj este inima ta.

Comandă
descriere

Ce vei învăța din aceste cărți:

Cum să identifici relațiile toxice și motivele pentru care rămâi în relații disfuncționale;

Cum să te vindeci, pas cu pas, după ce ai trecut printr-o traumă emoțională;

Cum să construiești relații sănătoase, care să funcționeze pe termen lung;

Cum să te iubești sănătos și să înțelegi că tu ești cel mai important personaj;

vei invata

Testimoniale

Citești mai mult, plătești mai puțin

Cititorii aleg Pachetul Vindecarea traumelor emoționale

Cititorii aleg Pachetul Vindecarea traumelor emoționale

Jackson MacKenzie și Robert Jackman te ajută să te întorci la sinele tău autentic și să-i oferi iubirea și înțelegerea de care are nevoie. Învață să îți vindeci traumele emoționale urmând procesele terapeutice oferite de cei doi autori și să înlocuiești durerea și spaima, cu bucuria și liniștea sufletească.

Comandă pachetul
Cititorii aleg Pachetul Relații sănătoase

Cititorii aleg
Pachetul Relații sănătoase

Mereu visăm la o iubire ca-n povești. În viața reală, însă, dragostea este puțin diferită de cea din basmele cu final fericit și necesită multă muncă și sacrificiu. Aceste cărți te învață cum să construiești relații sănătoase și stabile, și să renunți la obiceiurile comportamentale care au atras în viața ta doar parteneri toxici și instabili emoțional.

Comandă pachetul