Pachet Freida McFadden

Inapoi Înapoi în site
Pachet Freida McFadden

O menajeră pe muchie de cuțit. O familie care zace într-o baltă de secrete. O serie criminal de bună.

Regina thrillerelor psihologice, Freida McFadden, te avertizează: Nu privi în spatele ușilor închise dacă nu ești pregătit să descoperi cele mai întunecate secrete! Millie, însă, o va face!

Cu un trecut tumultuos și plin de suferință, această menajeră nu se sperie atunci când descoperă cioburile unor inimi făcute zob. Iar odată prinsă în vârtejul unor intrigi periculoase, se întreabă cât de departe poate să meargă pentru a se răzbuna.

quotes

„Îmi adun toată puterea, jur, ca să nu-mi abandonez job-ul și responsabilitățile, și să mă întorc să citesc seria asta

PUR ȘI SIMPLU DEMENȚIALĂ!

- Tessa

Soții Winchester nu știu cu adevărat cine sunt.
Nu au idee de ce sunt în stare...

„Bine ai venit în familie!”, îmi spune Nina Winchester, în timp ce îmi strânge mâna. Acest job este ultima mea șansă de a începe o nouă viață. Dar în curând voi afla că secretele familiei Winchester sunt mult mai întunecate decât ale mele…

În fiecare zi, fac curățenie în casa familiei Winchester. O iau pe fiica lor de la școală. Le gătesc o cină delicioasă și mă retrag în cămăruța mea de la mansardă. Încerc să ignor faptul că Nina face mizerie doar ca să mă privească cum curăț. Trec cu vederea toate minciunile absurde pe care le spune.

Îmi este mult mai greu să-l ignor pe soțul ei perfect, Andrew. Visez uneori să fiu în locul Ninei, să am viața ei, hainele scumpe, brațele soțului ei în jurul meu. Ce nu ar fi trebuit să ignor, însă, este faptul că ușa dormitorului meu se încuie doar din exterior...

Menajera Menajera
Secretul Menajerei

Secretele se încolăcesc strâns pe inimă și nici cel mai ascuțit cuțit nu le poate tăia!

— Să nu intri în dormitorul de oaspeți.

O umbră cade pe chipul lui Douglas Garrick, în timp ce cu vârful degetelor atinge ușa.

— Soţia mea... este foarte bolnavă.

În timp ce el continuă să-mi arate apartamentul de lux, mă cuprinde un sentiment îngrozitor. Ce se întâmplă cu femeia din spatele acelei uși închise? Nu, nu trebuie să-mi vâr nasul în treburi care nu mă privesc. Nu dacă vreau să-mi păstrez cel mai întunecat secret în siguranță. Și slujba...

Da, este aproape perfect! Dar încă nu am întâlnit-o pe doamna Garrick, deși sunt sigură că am auzit-o plângând. Uneori, observ pete de sânge în jurul gâtului cămășilor ei de noapte, iar într-o zi nu m-am mai putut abține și am bătut la ușă.

Când ușa s-a deschis, totul s-a schimbat...

„În noaptea asta o să mor. Voi fi ucisă! Totul a pornit de la un banal job de menajeră. Iar acum s-ar putea să se termine prin ștergerea cu mopul a sângelui meu de pe podeaua cabanei.”

Pe Secrete mortale

Pachet „Secrete mortale”

Aceste thrillere scot la iveală latura urâtă a oamenilor în care se presupune că trebuie să ai încredere deplină. Freida McFadden și Jeneva Rose sunt reginele răsturnărilor de situație, iar finalul lecturilor te va lăsa perplex.

Comandă
Pachet Thrillere de colecție

Pachet „Thrillere de colecție”

Iubitorii de thrillere, mister și suspans vor citi pe nerăsuflate aceste cărți! Cuvânt după cuvânt, pagină după pagină, vei simți cum adrenalina va curge prin venele tale cu o viteză uimitoare, pentru ca la final să vrei să te reîntorci la prima pagină, pentru a înțelege mai bine ce s-a întâmplat.

Comandă

Autoare de bestsellere Amazon, USA Today și Publisher's Weekly, cu 30 de cărți lansate, traduse în peste 27 de limbi, Freida McFadden jonglează cu thrillerele psihologice și romanele medicale, fiind la bază doctor specializat în leziuni cerebrale. Freida locuiește cu soțul și pisica ei neagră într-o casă veche, cu vedere la ocean, desprinsă parcă dintr-un film de groază.

Freida McFadden