Pachet Finaluri neasteptate

Inapoi Înapoi în site

Cât adevăr ești capabil să înduri atunci
când el poate fi fatal?

Pachet Finaluri neasteptate

După seria-fenomen „Menajera”, regina thrillerelor psihologice, Frieda McFadden, a creat două alte romane pline de suspans, pe mai multe straturi și cu întorsături de situații care îți țin mintea într-un vârtej permanent al presupunerilor.

Abilitatea excelentă a Freidei de a surprinde psihologia personajelor ȘI a cititorului este puțin înfricoșătoare. Poveștile se dezvăluie pentru cititor ca și cum el ar fi detectivul în timp real.

Crezi că știi cum se termină? Mai gândește-te o dată.

Nimic nu este ce pare a fi

Pachet Suspans si mister Pachet Suspans si mister

Cuvânt după cuvânt, pagină după pagină, vei simți cum adrenalina curge prin venele tale cu o viteză uimitoare, pentru ca la final să vrei să te reîntorci la prima pagină, pentru a înțelege mai bine ce s-a întâmplat.

Descoperă secretele înfricoșătoare ale unor dispariții misterioase și pătrunde în lumea acestor patru thrillere în care ecourile întunecate ale trecutului bat la ușă, iar secretele îngropate adânc ies la iveală.

Un lucru este clar: acestea sunt cărțile ale căror pagini de final te vor bântui mult timp de acum încolo.

„Nu începeți o carte de Freida McFadden noaptea târziu. Nu veți putea să o lăsați din mână!"

Natalie Barelli

autoarea bestseller-ului „Unforgivable”

ACESTE CĂRȚI SUNT PENTRU TINE DACĂ:

Ești pasionat de thrillerele psihologice cu multe întorsături de situație, mister și suspans

Îți plac cărțile care prezintă personaje complexe și relații tensionate între ele

Te intrigă conceptul de vendetă și de secrete dezvăluite treptat într-o atmosferă crescendo

Îți place să explorezi aspecte întunecate ale trecutului și ale psihologiei umane

Te atrage ideea unor povestiri complexe, cu multiple fire narative care se intersectează

Îți plac cărțile care te țin cu sufletul la gură până la ultima pagină

„Singurul mod în care doi oameni pot păstra un secret este ca unul dintre ei să dispară.
DE TOT.”

Orice ființă umană este capabilă de fapte oribile
dacă este presată suficient să le comită.

Proaspăt căsătoriți, Tricia și Ethan caută casa visurilor lor. Când aceștia vizitează conacul izolat odinioară a aparținut doctoriței Adrienne Hale, o psihiatră renumită care a dispărut cu ani în urmă, o furtună violentă de zăpadă îi blochează în casă, fără nicio șansă de a mai pleca până la încetarea viscolului.

În căutarea unei cărți care să-i alunge plictiseala până la domolirea furtunii, Tricia descoperă o cameră secretă, în care se află înregistrări audio de la fiecare pacient pe care dr. Hale l-a intervievat vreodată. Pe măsură ce ascultă casetele, Tricia descoperă lanțul de evenimente terifiante care au dus la dispariția misterioasă a femeii.

Tânăra ascultă casetele una câte una, până târziu în noapte. Cu fiecare dintre ele, încă o piesă șocantă a puzzle-ului este așezată la locul său, iar rețeaua de minciuni țesută de Adrienne Hale se dezvăluie încet-încet.

Apoi, Tricia ajunge la caseta finală.

Aceea care dezvăluie întregul și înfricoșătorul adevăr.

Sa nu ma minti

„Unul dintre animalele cele mai înfiorătoare din lume este ţestoasa chinezească cu carapace moale. Se ascunde în nisip, fără să se clintească și își așteaptă răbdătoare prada. Gata să atace cu ciocul ei ca lama. De asta ai nevoie ca să-ți prinzi prada. De răbdare. Avem cu toții de învățat de la ea.”

O vezi în fiecare zi la birou.
Dar o cunoști cu adevărat?

Colega de birou

Două femei. Un birou plin de secrete. O crimă teribilă care nu poate fi ascunsă.

Dawn Schiff este ciudată.

Cel puțin așa crede toată lumea la Vixed, compania de suplimente alimentare în care Dawn ocupă funcția de contabil. Niciodată nu spune lucrurile potrivite. Nu are prieteni. Întotdeauna ajunge la birou la 8.45 dimineața. Fără excepții.

Atunci când nu vine la birou ca de obicei, colega ei Natalie Farrell – o femeie frumoasă, plăcută, cea mai bună reprezentantă de vânzări timp de cinci ani la rând – se arată surprinsă. Însă surpriza se transformă în spaimă după ce primește un apel telefonic anonim care schimbă totul.

Aparent, Dawn nu era doar o străină bizară, ci şi ținta cuiva apropiat. Iar acum Natalie se trezește prinsă într-un joc distorsionat de-a șoarecele și pisica, încât ajunge să se întrebe: cine este adevărata victimă?
Dar un lucru este foarte clar: cineva o ura pe Dawn Schiff. Suficient de mult încât să îi dorească răul suprem.

Recenzii

„Să nu mă minți” este romanul perfect pentru o cursă plină de adrenalină! Am fost atras de poveste chiar de la început și am citit cu sufletul la gură până la finalul șocant. Tulburător, captivant și delicios de sinistru - acesta este un roman pe care cititorii îl vor devora dintr-o bucată."

Karen McQuestion

star

autoarea bestsellerului The Moonlight Child

„Am devorat cartea Să nu mă minți rapid, dar... acele ultime pagini mă vor bântui mult timp de acum înainte.”

Marcia Matalon Nass

star

„WOW! Iubesc cărțile lui Freida McFadden, dar cred că aceasta a devenit cartea mea preferată! Povestită din perspectiva prezentului, prin Tricia și a trecutului, prin Dr. Hale, „Să nu mă minți” te ține în suspans în privința a ceea ce se întâmplă. Am crezut CU ADEVĂRAT că am descoperit adevărul, cam dupa primele 70 de pagini. Așteptam doar să-mi dovedesc că am dreptate continuând să citesc. Doamne, cât m-am înșelat! Nu am văzut venind acea întorsătură de la un kilometru distanță!”

Cristina.

star

„Colega de birou” este un splendid thriller psihologic, pe mai multe straturi și cu diferite puncte de vedere care se împletesc. Întorsături care îți țin mintea în vârtej până la ultima pagină. Povestea m-a captivat de la prima pagină. Cele două protagoniste feminine, Dawn și Natalie, sunt dezvoltate incredibil de bine - și nu ar putea fi mai diferite una de cealaltă. Mi-a plăcut în mod special modul în care a fost descrisă Dawn, atât cu grijă, cât și cu inteligență. Este un personaj fantastic!”

Lisa

star

„Colega de birou: o călătorie palpitantă printre secrete și minciuni. Dacă vrei să citești un thriller psihologic captivant care te va ține cu sufletul la gură, nu căuta mai departe, l-ai găsit. Este o carte care te va face să îți pui întrebări despre tot ce crezi că știi despre colegii tăi, prietenii tăi și chiar despre tine însuți.”

Dusk

star

„Abilitatea excelentă a Freidei de a surprinde psihologia personajelor - Și a cititorului, este puțin înfricoșătoare. Povestea se dezvăluie pentru cititor aproape ca și cum el ar fi detectivul în timp real. Relatarea la persoana I ale celor două personaje principale, Natalie și Dawn, este captivantă. Freida dă un nou înțeles expresiei „nu veți putea să o lăsați din mână!” și da - am stat trează până la 4 dimineața ca să o termin!!! ”

Leka

star
Vezi mai multe Vezi mai puțin

Freida McFadden

Autoare de bestsellere Amazon, USA Today și Publisher's Weekly, cu 27 de cărți lansate, traduse în peste 30 de limbi, Freida McFadden jonglează cu thrillerele psihologice și romanele medicale, fiind la bază doctor specializat în leziuni cerebrale. Freida locuiește cu soțul și pisica ei neagră într-o casă veche, cu vedere la ocean, desprinsă parcă dintr-un film de groază.

Citești mai mult, plătești mai puțin

Pachet Adevăr fatal

Pachet
Adevăr fatal

Comandă Pachet
Pachet Pana cand moartea ne va desparti

Pachet Pana cand moartea ne va desparti

Comandă Pachet
Pachet Razbunari si drame

Pachet
Razbunari si drame

Comandă Pachet