Pachet Dr. Daniel Amen

Inapoi Înapoi în site
Pachet Dr. Daniel Amen

ABC-ul sănătății creierului tău, explicat de specialistul care a revoluționat tratamentul bolilor mintale!

Cum să îți îmbunătățești atenția, concentrarea, memoria, starea de spirit și relațiile în mijlocului unei epidemii de afecțiuni mintale

Sănătatea mintală începe cu sănătatea creierului. Dr. Daniel G. Amen, fondatorul lanțului de clinici cu cea mai mare colecție de tomografii funcționale ale creierului din întreaga lume, a studiat în cariera sa peste 170.000 de imagini ale creierului și acum, în mijlocul celei mai mari crize de sănătate mintală cunoscute de omenire, acesta îți dezvăluie practicile mărunte, de zi cu zi, care i-au ajutat pe pacienții să se îngrijească de creierul lor și să mențină un nivel optim de activitate cerebrală.

Oricine ai fi azi, nu ești varianta ta finală. Până la finalul vieții suntem toți într-o continuă transformare. Toate experiențele din viața noastră – de la conversațiile individuale, la podcasturile pe care le ascultăm și cărțile pe care le citim – dau formă detaliilor microscopice ale creierului. În acest sens, Daniel Amen vine cu o propunere excelentă: citește câte o singură pagină pe zi din volumele sale. Vei ajunge să-ți iubești creierul, să înveți cum să ai grijă de el și cum să-l transformi ca să ai o viață mai bună.”

- DRAGOȘ PĂTRARU

DRAGOȘ PĂTRARU
Creier sănătos, minte sănătoasă

VINDECĂ-ȚI CREIERUL,
IAR MINTEA SE VA CONFORMA.

În acest ghid fascinant de sănătate mintală, Dr. Amen îți descrie modalitățile prin care poți să optimizezi cele patru dimensiuni ale unei vieți echilibrate (dimensiunea biologică, psihologică, socială și spirituală), dar și să previi sau să tratezi cei 11 factori majori de risc care deteriorează creierul și îți distrug mintea. Atunci când ignori cele patru dimensiuni, permiți factorilor de risc să scape de sub control, iar aceștia pot conlucra împotriva ta pentru a cauza boli mintale. Pe de altă parte, atunci când te îngrijești de cele patru dimensiuni, reușești să obții un echilibru între nevoile și responsabilitățile vieții tale și să te bucuri de o asumare mai bună a rezultatelor tale.

Creierul tău poate funcționa mai bine, începând cu ziua de azi.

În fiecare zi, acțiunile tale fie îți ajută creierul, fie dăunează acestuia. Obiceiurile mărunte de zi cu zi, cele pe care poate nici nu le conștientizezi, sunt cele mai mici lucruri pe care le poți face pentru a provoca cea mai mare schimbare în viața ta. Pentru a-ți schimba fundamental viața, este nevoie să regândești răspunsurile automate pe care corpul tău le are la stres, singurătate, depresie, anxietate, creșterea în greutate, probleme în relații și multe altele. În urma acestei lecturi, vei învăța că îți poți corecta mentalitatea și poți să te eliberezi de obiceiurile dăunătoare care ți-au controlat viața.

Schimbă-ți creierul în 365 de zile

Învățăturile Dr. Amen te ajută să...

... identifici problemele specifice și ce parte a creierului poate avea nevoie de ajutor.

... faci față stresului pe care ți-l provoacă viața.

... îți antrenezi mintea să caute ceea ce este bine, și nu ceea ce este rău.

... te protejezi de războiul interior din spatele atâtor boli mintale.

... previi sau să ameliorezi afecțiuni mintale precum depresia, anxietatea, tulburările de deficit de atenție/hiperactivitatea, dependența și tulburările de alimentație.

Dr. Amen

Despre autor

Dr. Amen este un expert în sănătatea creierului cu dublă certificare și autorul a 12 bestsellere New York Times. În urmă cu 34 de ani, Dr. Amen a fondat Clinicile Amen, lanțul de clinici private cu una dintre cele mai mari rate de succes recunoscute în tratarea problemelor psihice complexe. Astăzi, Clinicile Amen dispun de cea mai mare bază de date din lume de tomografii funcționale ale creierului, însumând peste 170 000 de tomografii efectuate pe pacienți din 121 de țări. Dr. Amen este cercetătorul principal în cel mai mare studiu de imagistică cerebrală și de reabilitare a jucătorilor de fotbal profesioniști din lume. Cercetările sale nu numai că au demonstrat grade ridicate de leziuni cerebrale la jucători, ci au arătat și posibilitatea unei recuperări semnificative pentru mulți dintre ei cu ajutorul principiilor care stau la baza muncii sale.

Pachetul "Obiceiuri care merită atenție"

Există atât de multă concurență pentru atenția ta, dar câștigătorul este de obicei acel ceva care reusește să obțină cea mai mare parte a timpului tău. Privește acest lucru ca pe o condiționare accidentală. Te obișnuiești cu ceea ce vezi, chiar și cu reprezentări nerealiste sau dăunătoare ale lumii, reprezentări care îți afectează starea de spirit. Pachetul „Obiceiuri care merită atenție” te învață cum să îți concentrezi atenția asupra lucrurilor care contează, cum să îți menții mintea activă, și să te implici într-o varietate de exerciții care solicită diferite regiuni ale creierului. A venit timpul să devii designerul minții, stării de spirit și atitudinii tale.

Obiceiuri care merită atenție
Obiceiuri care merită atenție

RECENZII:

Au apelat la serviciile Dr. Amen și...

CITEȘTI MAI MULT, PLĂTEȘTI MAI PUȚIN!

Pachet Stimulează activitatea creierului

Pachet Stimulează activitatea creierului

Comandă pachet
Pachet Liniștește-ți mintea agitată

Pachet Liniștește-ți mintea agitată

Comandă pachet
Pachet Sclipire de geniu

Pachet Sclipire de geniu

Comandă pachet
Pachet Gândește limpede

Pachet Gândește limpede

Comandă pachet