Pachet Daniela Irimia

78 lei 49 lei

Comandă

Pachet Daniela Irimia

Pachet - Daniela Irimia

Unele cărți îți pot face ziua mai frumoasă. Iar altele îți pot face viața mai frumoasă. Din categoria cărților care au puterea să îți schimbe viața fac parte cele două volume din pachetul „Daniela Irimia”, „Femeia independentă” și „Eliberează-te de stres”.

Comandă-le acum și oferă-i sufletului tău încrederea, independența și echilibrul pe care le merită în fiecare clipă a vieții tale!

78 lei 49 lei

Comandă

Un suflet are nevoie de atenție, de grijă, de iubire, de încredere, de putere, de independență. Iar acesta este doar începutul pentru o viață pentru care să te trezești în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze. Însă de la a așterne pe hârtie ceea ce trebuie să faci la a duce la împlinire este cale lungă. Cu toate acestea, un drum lung nu trebuie neapărat să fie și anevoios, mai ales când Daniela Irimia te învață în cele două cărți din pachetul său cum să descoperi și să celebrezi o forță interioară de care nu credeai că ești capabil.

Cartea „Femeia independentă” este un ghid de dezvoltare personală pentru femei. Este în aceeași măsură și un volum care celebrează puterea feminină și aduce în prim plan resursele interioare care ajută femeile să trăiască o viață autentică și echilibrată. Este o carte născută din dorința autoarei de a vedea cât mai multe femei fericite și împlinite. Daniela Irimia este de părere că femeia poate fi orice își dorește dacă vrea, dacă are susținere și îndrumarea potrivită.

Cartea „Eliberează-te de stres” este cartea dedicată tuturor oamenilor care vor să trăiască frumos și relaxat. Este un titlu care a luat ființă datorită aspirației autoarei de a ajuta cât mai mulți oameni să își trăiască viața cu adevărat, conform propriilor valori. Are la bază principii testate și validate pentru o mai bună gestionare a stresului de zi cu zi, precum și modalități de gestionare a stresului de zi cu zi și a timpului, astfel încât să poți redescoperi bucuriile vieții, să fii mai productiv, să îți menții bunăstarea și sănătatea fizică și mentală.

Cele două cărți din pachetul „Daniela Irimia” te vor ajuta să:

Checked Item

Ai încredere în tine, să te iubești și să gândești pozitiv;

Checked Item

Descoperi și înțelegi ce este stresul și cum îl poți elimina din viața ta;

Checked Item

Îți schimbi perspectiva cu privire la factorii stresori și la efectele acestora în viața ta;

Checked Item

Preiei controlul vieții tale și să îți asumi deciziile și alegerile;

Checked Item

Înveți să înțelegi și să îți asumi propria fericire;

Checked Item

Îndeplinești obiectivele personale;

Checked Item

Regăsești bucuria de a trăi în fiecare zi;

Checked Item

Trăiești pe deplin în prezent.

GHID practic de Gestionare a Timpului și a Banilor

PDF Cadou

Comandă acum acum cele două cărți cu autograful autoarei și primești cadou și un GHID practic de Gestionare a Timpului și a Banilor în format PDF!

Acest bonus te va învăța cum să îți organizezi timpul eficient, cum să câștigi mai mulți bani, cum să gestionezi bugetul familiei, cum să economisești mai mult timp și mai mulți bani pentru a-ți permite ceea ce îți dorești și nu numai.

Păreri despre Daniela Irimia și prima ei carte

Instrument de introspecție și autocunoaștere

„Cartea Danielei Irimia, în esență, este un instrument de introspecție și autocunoaștere de o finețe aparte. Mărturisesc că această carte a apărut la timp în viața mea și este un veritabil suport pentru dezvoltare personală. Deci o recomand. Vă mulțumesc! Inspirație multă vă doresc!”

– Mariana

Sunt o femeie independentă

„Cartea ta m-a ajutat să-mi clarific niste idei (femeia independentă vs femeia de succes), să conștientizez că fiecare dintre noi avem un potențial lăuntric și că fericirea este o alegere care vine întotdeauna din interior. După ce am citit cartea, am luat decizia fermă să accept că sunt o femeie independentă. Așa că, dacă încă mai ai dubii cu privire la persoana ta, îți recomand să le clarifici citind cartea Danielei. Orice femeie trebuie să aibă în biblioteca ei această carte. Felicitări!”

– Claudia

Persoana potrivită pentru dezvoltare personală, gândire pozitivă și chiar schimbarea stilului de viață

„Daniela Irimia este persoana potrivită pentru dezvoltare personală, gândire pozitivă și chiar schimbarea stilului de viață! Este o persoană care pune pasiune în ceea ce face, este blândă și senină, optimistă și plină de viață! Lucrurile acestea se văd foarte bine și în cursurile ei care sunt foarte clare și care se pot pune în practică cu puțină voință! Recomand cu încredere!”

– Ramonica

Instrument excelent pentru cunoașterea de sine

„Recomand cu multă încredere cartea Danielei, ea fiind un instrument excelent pentru cunoașterea de sine și identificarea resurselor proprii. De asemenea, Daniela este un foarte bun trainer, având capacitatea de a explica, într-o manieră simplă, concepte cheie, care odată însușite conduc spre atingerea obiectivelor personale și spre succes.”

– Raluca

Cadou pentru suflet

„Cartea am considerat-o ca pe un cadou pentru suflet! Am regăsit aici răspunsuri la multe dintre întrebările mele. O recomand tuturor femeilor care își doresc să fie independente, să își crească stima de sine și să devină încrezătoare în propriile forțe.”

– Dalina

Fragment din cartea a doua

Acum ceva timp era o reclamă la un baton de ciocolată care spunea ceva de genul “Nu ești tu când ți-e foame”. Ei bine, înseamnă același lucru cu “Nu ești tu când ești stresat”. De ce? Pentru că atunci când stresul te copleșește, înseamnă că tu ai pierdut controlul asupra ta. Funcționezi pe acel pilot automat de care vorbeam la începutul cărții. Instinctul și reacțiile primare sunt cele care îți dictează comportamentul, nu alegerea ta conștientă, asumată, analizată și cu atât mai puțin, asertivă.

Deci este normal să spunem că, atunci când stresul este prea mare, avem nevoie să ne regăsim pe noi. Pentru început, ar fi bine să eviți să ajungi în punctul critic în care adrenalina, hormonul stresului, îți dictează comportamentele. Reziliența construită pas cu pas, așa cum am expus în această carte, te va ajuta să previi situațiile de blocaj, de pierdere totală a controlului.

Dacă ai ajuns totuși în punctul în care anxietatea să fie atât de mare încât să “nu mai fii tu”, așa cum probabil am trecut majoritatea dintre noi măcar o dată în viață, ar trebui să iei o pauză. Da, în aceste situații este mai bine să rămâi “blocat” câteva minute, ore sau zile, timp în care să respiri profund, să îți recunoști anxietatea, frica, panica. Să le accepți ca fiind naturale, după care să te distanțezi de ele pentru a căuta soluții concrete care să te ajute în a te simți mai în siguranță, mai în controlul vieții tale.

Este normal să pierdem controlul din când în când, este natural și chiar sănătos să experimentăm întreaga paletă de emoții, să plângem de tristețe sau de neputință, să urlăm de furie sau de revoltă, să ne retragem din cauza fricii sau a vinovăției. Repet! Este normal. Ce îmi doresc eu pentru tine, este să recunoști aceste emoții și reacțiile tale la ele, apoi să preiei controlul asupra lor, astfel încât acest “nu mai sunt eu” să dureze foarte puțin. Apoi cu blândețe și compasiune pentru tine, să te regăsești, să te reorientezi către soluții, către comportamente mai constructive pe termen mediu și lung.

Daniela Irimia

Despre autoare

Daniela Irimia este trainer și consilier pentru dezvoltare personală și profesională, este certificată în NLP, este mamă, soție și antreprenor. Daniela este o femeie independentă, fascinată de natura umană și potențialul de dezvoltare al fiecăruia dintre noi. Prima sa carte, „Femeia independentă”, a fost dedicată femeilor care vor să devină independente emoțional, psihologic, fizic și financiar. Iar cea de-a doua carte, „Eliberează-te de stres”, a fost scrisă din dorința de a ajuta cât mai mulți oameni să trăiască conform propriilor lor valori.