Pachet Carley Fortune

Inapoi Înapoi în site
Pachet Carley Fortune  Pachet Carley Fortune

Redescoperă vara, vacanța și iubirea prin două povești în care dragostea nu apune niciodată.

Cărțile scrise de Carley Fortune nu se citesc, se simt cu fiecare fibră a sufletului. Auzi foșnetul copacilor care se leagănă pe malul lacului. Te înfiori în răcoarea serii. Plângi așteptând o iubire pe care o crezi definitiv pierdută și te agăți cu toată forța de orice speranță că dragostea va învinge până la urmă orice obstacol.

Nu rata două romane care surprind toată căldura verii și toată dulceața unor iubiri regăsite!

Harry

Cartea care i-a cucerit pe Harry și Meghan

Harry și Meghan s-au regăsit în Ne vedem pe malul lacului, astfel că această poveste despre a doua șansă la dragoste țesută de Carley Fortune va fi ecranizată de casa de producție a Ducilor de Sussex în parteneriat cu Netflix.

Harry

Poate o iubire de-o vară să devină o iubire de-o viață?

Lasă-te fermecat de vraja verilor nesfârșite pe care Percy și Sam le petrec împreună. Pe malul unui lac, departe de lume, ei învață ce înseamnă prietenia și iubirea, dar și cât de dureroasă poate fi o greșeală.

Vară după vară cei doi se reîntâlnesc și an după an, legătura lor devine tot mai puternică. Treptat, prietenia lor se transformă într-o atracție irezistibilă. Totuși, este suficient un singur moment pentru a distruge o iubire care ar fi putut fi pentru totdeauna.

12 ani mai târziu, Percy și Sam se reîntâlnesc, doi adulți stingheri cărora viitorul nu le-a oferit exact ce își doreau, dar care au o șansă nesperată să-și salveze iubirea.

Se va dovedi dragostea lor mai puternică decât cele mai mari greșeli ale trecutului?

Vara iubirii noastre
Ne vedem pe malul laculului Ne vedem pe malul laculului

O singură zi îți poate schimba viața. În bine sau în rău.

Fern Brookbanks și Will Baxter s-au întâlnit prima dată pe vremea când erau tineri și idealiști, iar întâlnirea lor s-a transformat în 24 de ore pline de aventură, secrete și visuri împărtășite. Așa că s-a încheiat cu un pact, cu o promisiune de a se reîntâlni exact peste un an.

Fern a venit plină de speranțe pe malul lacului. Will nu a apărut niciodată.

Zece ani mai târziu, Fern încearcă să salveze vechea afacere a mamei sale, iar ajutorul vine sub forma un bărbat chipeș care ajunge pe malul lacului nouă ani prea târziu, cu o valiză în mâini, dar fără nicio explicație pentru promisiunea sa încălcată și inima ei frântă.

Dar cum ar putea Fern să aibă încredere în acest străin elegant care nu seamănă deloc cu tânărul de care se îndrăgostise cândva? Și cum ar putea vreodată să îi ofere o a doua șansă?

Carley Fortune este o maestră a poveștilor de dragoste, reușind să ne vorbească despre una dintre cele mai profunde nevoi ale noastre - aceea de a ne simți prețuiți și văzuți așa cum suntem cu adevărat.

—Annabel Monaghan, author of Nora Goes Off Script

Poveștile verii tale

Pachet De la prietenie la iubire Pachet De la prietenie la iubire

Trăiește pagină cu pagină trei povești despre dragoste și maturizare care îți redau încrederea în puterea iubirii de a renaște asemenea soarelui verii, care devine mai puternic cu fiecare apus.

CITEȘTI MAI MULT, PLĂTEȘTI MAI PUȚIN!

Pachet Îndrăgostește-te de vară

Pachet „Îndrăgostește-te de vară ”

Pachet Iubiri în care te regăsești

Pachet „Iubiri în care te regăsești ”

RECENZII